VeS
.
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 4.749
- Поени од реакции
- 2.355
Баш е супер,а и спотон не е лошКако не ја турнал некој во езероно додека се снимал спотот...
Баш е супер,а и спотон не е лошКако не ја турнал некој во езероно додека се снимал спотот...
Според спотов мислам дека сите нации во светов, ке се борат да ја присвојат како своја.Каква е оваа Охриѓанка со В во презимето? Сум згрешила јас со темава. Него баталете тоа, не е Охриѓанка, ви се шмугнала од некаде, протерајте ја, го срами градот. )))
Их бе па и ја глуп.Какво бесење..вакви таленти.Како да се обеси бе што зборуваш Па вакви луѓе еднаш на 100000 години се раѓаат
Извини али Кајгана се обидува преку Фаталната Лејди и нејзиниот незгоден пристап до половите органи на машката публика, некако да се пробие меѓу ѕвездите кои нашава Лејди веќе одамна ги има прднато.:tv: Цела тема на Кајгана посветена на неа со напишани цели 6 страници, после ќе речете не била популарна
Јас те замолувам, ти - како другарот на Надица Богоеска кој седи позади неа, деновиве да и навестиш дека имам огромна желба да и бидам менаџер. Сè што она ќе треба да прави е да се обиде да го одржи јакиот вокал како и неверојатниот талент за музиката.Ја имам таа чест да кажам дека дотичната Надица Богеска учи во мој клас и седи на клупа пред мене. Како ми е мене?
Не само тоа, и на главна ја има.:tv: Цела тема на Кајгана посветена на неа со напишани цели 6 страници, после ќе речете не била популарна