Фаталната Надица Богеска

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каква е оваа Охриѓанка со В во презимето? Сум згрешила јас со темава. Него баталете тоа, не е Охриѓанка, ви се шмугнала од некаде, протерајте ја, го срами градот. :))))

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Каква е оваа Охриѓанка со В во презимето? Сум згрешила јас со темава. Него баталете тоа, не е Охриѓанка, ви се шмугнала од некаде, протерајте ја, го срами градот. :))))
Според спотов мислам дека сите нации во светов, ке се борат да ја присвојат како своја.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.853
Поени од реакции
10.318
Де бе па и вие...не е до бесење дојдена работата. Како беше онаа лектирата, Магарешки години. Епа и Надица наша во тие години е (претпоставувам 14-15 години е? според изглед така ми стои), влегла во некој Ем Ти Ви филм и кикснала. Затоа сега малку ремет да се освести дека не е она за певаљка.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
:tv: Цела тема на Кајгана посветена на неа со напишани цели 6 страници, после ќе речете не била популарна

В

Вори

Гостин
Како да се обеси бе што зборуваш :tapp: Па вакви луѓе еднаш на 100000 години се раѓаат
Их бе па и ја глуп.Какво бесење..вакви таленти.
Не можам да се осмелам да кажам,но мислам дека Наде ќе биде подобра пејачка од Каролина Гочева..Дијаманте нема љутиш,али според ова..изгледа ќе ја достигне твојата пуленка..:pos2:
Ситуацијава ми е посмешна,затоа што во Гостивар,имаше слична вака певаљка,која исто се викаше Наде.
Само нејзината песна се викаше ,,Кршам Мермери,,..а спотот беше сниман во една гаража..:toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
:tv: Цела тема на Кајгана посветена на неа со напишани цели 6 страници, после ќе речете не била популарна
Извини али Кајгана се обидува преку Фаталната Лејди и нејзиниот незгоден пристап до половите органи на машката публика, некако да се пробие меѓу ѕвездите кои нашава Лејди веќе одамна ги има прднато.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Не ми се верува значи...Од крајност до крајност...До каде бе луѓе....:kesa::tapp::tapp:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ја имам таа чест да кажам дека дотичната Надица Богеска учи во мој клас и седи на клупа пред мене. Како ми е мене? :(
Јас те замолувам, ти - како другарот на Надица Богоеска кој седи позади неа, деновиве да и навестиш дека имам огромна желба да и бидам менаџер. Сè што она ќе треба да прави е да се обиде да го одржи јакиот вокал како и неверојатниот талент за музиката.
Можеш да и кажеш дека следниот спот ќе и обезбедам да и се сними во некоја од Скопските гимназии, по можност (а си со најголема веројаност) во ЈБТ.
Само нека си донесе шкафчиња на кои ќе се потпира пошо немаме такви.:pipi:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Значи коментариве на фејсбук и на јутуб се крајот. :D

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
фатална девојќа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: фока една грда ќе неможам да заспијам вечерва

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509

Kajgana Shop

На врв Bottom