Фармерки/здолништа со висок струк

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мене ми се далеку поубави и позгодни за носење од тие со низок струк. А мислам дека високи струкови од било какви здолништа повеќе одговараат на повисоки девојки, без оглед дали се послаби или подебелки. Послабите може да си носат потесни, а покрупните поширочки и тоа е преубаво за очи.
Лично не ме интересира што е модерно, туку си гледам што мене ми стои добро и во што не изгледам смешна само за да сум модерна. Немам многу вакви парчиња, затоа што не сум ни начекала нешто убаво за да го купам, но последно си земав сукња, со висок струк и прерамки. Аууу, па нема ништо поубаво од тоа.
Ваква е отприлика, само подолга, до колена така...:cool:

:love:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Пред месец дена си купив фармерки какви што сакав со години. Висок струк, широки, ѕвонести. Светли,залепени на задникот. И нормално кај нас не можев да најдам од преголемиот избор на залепени фармеки кои повеќе личат на хеланки, ниски струкови од кои ти се гледа линијата на газот, ниски џебови...и отидов до Берлин и таму... избор колку сакаш. Најпосле фармерки за нас, жените со газови, не газиња :)

Член од
22 јуни 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Nema nesto poelegantno i pozenstveno od suknja so viskok struk. A i farmerkite so visok struk neverojatno sexy i bas mi e milo sto se vratija vo moda. Isto sakam kratki pantaloncinja teksas so visok struk i letovo se bes aktuelni(y):P

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.603
Јас па не разбирам како не ви се удобни фармерките со висок струк, пошо овие со низок струк се многу удобни за седење.....ма немој. На секое седнување да ги креваш по сто пати за да не ти излезе газот од некаде. Мене ми се многу симпатични кратките пантолчиња со висок струк,вака нешо од прилика

А за здолништа па, незнам како на некој не му се допаѓаат, во комбинација со штикли можат да ви ја издолжат ногата до небото и назад

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Ги обожавам :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom