Фан клуб: Струмица

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Da tocno e toa sto go rece kolje , toj bese prisuten i sedese eden red pogore od mene , a za navivackata grupa ajduci da vi kazam deka od godina na godina se poveke se zgolemuva brojot na clenovite i ke vidite deka ke bide nesto od ovaa navivacka grupa i kako sto kaza kolje se postolele i ke postojat vi se dopagalo vas toa ili ne.pozz
да не ги испере гркот парите, па да биде после „Шалили смо се„ па пак да ве снема. Од 20 години постоење, 10 сте во илегала

(ако сакате да осетите навивачки пекол погледнете го ЦД-то против цедевита или пак бујрум во вторник против ростов, бидејќи нашите струмички апетити нагло пораснаа или борба со фени, работнички за титула или европски утакмици),второ ајдуците беа толку колку што беа поради фактот неатрактивност на противникот и поради мали внатрешни несогласувања
Народот за вакви ситуации кажам многу поговорки, а една е страшно погодена за вашава ви ситуација и ептен ме потсеќа на Беласица Герас Цунев, кога се палевте исто вака, за после 4 години да бидете во илегала и да не постоите...КОЈ ВИСОКО ЛЕТА НИСКО ПАЃА. Мзт Скопје, бил и ќе биде поголем тим. Титулата и парите, никогаш нема да ве направат поголем тим од Мзт Скопје (Споредба, Челзи има пари има тим, ама не е поголем тим од еден Њукасл, зашто? Традиција на постоење, база на навивачи, историја...парите го прават тимот јак, а не голем)

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Da tocno e toa sto go rece kolje , toj bese prisuten i sedese eden red pogore od mene , a za navivackata grupa ajduci da vi kazam deka od godina na godina se poveke se zgolemuva brojot na clenovite i ke vidite deka ke bide nesto od ovaa navivacka grupa i kako sto kaza kolje se postolele i ke postojat vi se dopagalo vas toa ili ne.pozz
pa kako sto vidov ne beste golema brojka, baska brojkata ne ja pravi navivackata najdobra

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
pa kako sto vidov ne beste golema brojka, baska brojkata ne ja pravi navivackata najdobra
Da tocno e toa deka brojkata ne ja pravi navivackata grupa najdobra nemav namera da go kazam toa , epa vidi sega kolku tolku brojkata bese zadovolitelna koga igravme protiv vas , a i plus toa utakmicata se igrase vo vtornik i golem del od ajducite od onie povozrasnite se na rabota a mozebi i poradi nekoj drugi pricini ne mozele da dojdat na utakmicata i najvazno od se e deka gradot odnosno strumica e 40,50 000 ziteli pa nemozeme nie na sekoja utakmica da se sobirame po 500 dusi , za mene dovolno e da ima po 100 dusi na utakmica a ako ne se lazam so mzt imase i malku poveke.pozz

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Da tocno e toa deka brojkata ne ja pravi navivackata grupa najdobra nemav namera da go kazam toa , epa vidi sega kolku tolku brojkata bese zadovolitelna koga igravme protiv vas , a i plus toa utakmicata se igrase vo vtornik i golem del od ajducite od onie povozrasnite se na rabota a mozebi i poradi nekoj drugi pricini ne mozele da dojdat na utakmicata i najvazno od se e deka gradot odnosno strumica e 40,50 000 ziteli pa nemozeme nie na sekoja utakmica da se sobirame po 500 dusi , za mene dovolno e da ima po 100 dusi na utakmica a ako ne se lazam so mzt imase i malku poveke.pozz
pa i za nas bese vo vtornik ne samo za vas, baska eve ne ja zimaj taa utakmica vo cetvrtok gledaj na tv kolku luge ke bideme pak e raboten den pa ke pravime muabet. so bitna razlika deka sme gosti ne domakini

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
pa i za nas bese vo vtornik ne samo za vas, baska eve ne ja zimaj taa utakmica vo cetvrtok gledaj na tv kolku luge ke bideme pak e raboten den pa ke pravime muabet. so bitna razlika deka sme gosti ne domakini
EPa mozebi da ne bese vtornik ke bevte mnogu poveke a ne samo 1 avtobus , a i ti rekov zalno e da se pravi sporedbi bidejki naselbata aerodrom samo e 3 pati pogolema od strumica i zatoa nema fakti ovde da se pravi sporedba no i na nekoj utakmici ajducite se bile mnogu poveke otkolku family , a da se zeme prosek na utakmica i da se napravi sporedba na naselenieto ajduci garantiram deka ke bidat pred vas vo brojnosta i zatoa e zalno skopje e 700 000 ziteli a da odite na ukatmica po 100 dusi.A velis ti za Cetvrtok koga igrate so fersped deka ke bidete mnogu luge , nema problem ke ja gledam utakmicata a ti gledi vo vtornik kolku ajduci ke ima na tribinite pa posle ke praime muabet. Ne sakam da vleguvam vo nekoj nevkusni diskusiii nitu da se karam so nekoj , no koga ke se zeme vo celost ajducite gi ima vo solidna brojka na sekoja utakmica i kolku tolki znaaat da napravat atmosfera moze da zboruvate samo od inaet deka ne e taka. pozz

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
EPa mozebi da ne bese vtornik ke bevte mnogu poveke a ne samo 1 avtobus , a i ti rekov zalno e da se pravi sporedbi bidejki naselbata aerodrom samo e 3 pati pogolema od strumica i zatoa nema fakti ovde da se pravi sporedba no i na nekoj utakmici ajducite se bile mnogu poveke otkolku family , a da se zeme prosek na utakmica i da se napravi sporedba na naselenieto ajduci garantiram deka ke bidat pred vas vo brojnosta i zatoa e zalno skopje e 700 000 ziteli a da odite na ukatmica po 100 dusi.A velis ti za Cetvrtok koga igrate so fersped deka ke bidete mnogu luge , nema problem ke ja gledam utakmicata a ti gledi vo vtornik kolku ajduci ke ima na tribinite pa posle ke praime muabet. Ne sakam da vleguvam vo nekoj nevkusni diskusiii nitu da se karam so nekoj , no koga ke se zeme vo celost ajducite gi ima vo solidna brojka na sekoja utakmica i kolku tolki znaaat da napravat atmosfera moze da zboruvate samo od inaet deka ne e taka. pozz
daleku od toa deka sakam da se karam :)

prvo i da ne bese vtornik nie pak ke dojdevme samo eden avtobus posto ispadnaa nekoj problemi kaj nas!!! drugo tocno ste mnogu po brojni za vas e ova novo kaj nas vo skopje e veke e koj stvarno go saka klubot!!!! posle pak ke kazam ste brojka golema, ali kolku od vas znaat da navivaat kako sto treba!!! i posledno pa i mzt koga igrase eurocup bese ful vo sala nemase mesto igla kaj da se frli, napraj muabet za domasno prvenstvo :salut:

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0

prvo i da ne bese vtornik nie pak ke dojdevme samo eden avtobus posto ispadnaa nekoj problemi kaj nas!!! drugo tocno ste mnogu po brojni za vas e ova novo kaj nas vo skopje e veke e koj stvarno go saka klubot!!!! posle pak ke kazam ste brojka golema, ali kolku od vas znaat da navivaat kako sto treba!!! i posledno pa i mzt koga igrase eurocup bese ful vo sala nemase mesto igla kaj da se frli, napraj muabet za domasno prvenstvo :salut:
E da i toa mene najmogu me nervira , odime na utakmica vo domasnoto prvenstvo po 100 do 200 dusi no pola od ovie ne navivaaat ne vikaaat , i se treba da gi opomenuvas ovie okolu tebe ajde vikajte ajde vikajte , na kraj kraista podobro ke odime po 20 dusi na utakmica no da znam deka site ke navivaaat togas ke bidam mnogu pozadovolen , no ete toa ti e samo da se vleze bez pari vo sala i mnogu luge ovde vo makedonija ne ja svakaaat naviv4kata kultura mnogu si mislam deka ako si clen na nekoj navivacka grupa si nekoj tepa4 , pijanica , glupak i da ne nabrojuvam mnogu drugi raboti se tuka vo igra no ete toa e toa.pozdrav:helou:

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1

prvo i da ne bese vtornik nie pak ke dojdevme samo eden avtobus posto ispadnaa nekoj problemi kaj nas!!! drugo tocno ste mnogu po brojni za vas e ova novo kaj nas vo skopje e veke e koj stvarno go saka klubot!!!! posle pak ke kazam ste brojka golema, ali kolku od vas znaat da navivaat kako sto treba!!! i posledno pa i mzt koga igrase eurocup bese ful vo sala nemase mesto igla kaj da se frli, napraj muabet za domasno prvenstvo :salut:[

па во домашното првенство лани во полуфиналето од плеј-офотпротив пелистер, а особено во финалето против работнички се правеше навивачка атмосфера слична ако не и иста како против цедевита
сето ова може да се види на ЦД-ња кои се продаваат во штабот на НК Ајдуци по цена од 1 евро

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
па во домашното првенство лани во полуфиналето од плеј-офотпротив пелистер, а особено во финалето против работнички се правеше навивачка атмосфера слична ако не и иста како против цедевита
сето ова може да се види на ЦД-ња кои се продаваат во штабот на НК Ајдуци по цена од 1 евро
Како не ви е срам прво, да се побратите со Чкембари, да скандирате имиња на други навивачки групи додека игра вашата Струмица против Работнички во таа ваша незаборавна атмосфера. Кажа, дека ке не чека таква кога ке дојдеме, дојдовме, и ние вас ви пруживме незаборавна атмосфера. Ве гледав кога дојдовте во Скопје, на финалињата со Работнички, и во најблага форма кажано бевте смешни. Пеете песни против Вардар а играте против Работнички, пеете песни против Работнички а играте против Мзт, мизерни сте...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Енерџи бр.1 ова не е некој хулигански форум, туку овде има културна дискусија.
Однесувај се во склад со тоа.
Пријатен престој на Кајгана!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Струмикс респекат :) бај д веј, пријатен престој :vozbud:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Moре ке ги тепаме и на руснаците, мамето нивно :vozbud:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
(ако сакате да осетите навивачки пекол погледнете го ЦД-то против цедевита или пак бујрум во вторник против ростов, бидејќи нашите струмички апетити нагло пораснаа или борба со фени, работнички за титула или европски утакмици)
Kољо, ти не дупиш нешто? Ова го викаш ти пекол? Сине, несакам да звучам пак препотенто и арогантно, ама „јееееееее„ после даден кош, не ми се вклопува во сликата за навивачки пекол воопшто.

Толку од сонот Европа а? Јеби га

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ах Радикале...

Зошто не гледаш малце оптимистички...језда не навиваш за Струмица ама сепак гордо е коа ќе чуеш Македонскиот тим се пласираше натака..(нели е така?)
Он Топик:
10 не се многу,а и денес ништо не им одеше...

Во Ростов ќе биде по неизвесно...
Оф топик:
Важно ни јас ни ти немаме право да викаме толку од Европа затоа што Мзт е многу многу далеку од таму...

Kajgana Shop

На врв Bottom