V
Viktoranius
Гостин
За понатаму ако сака гркот нека вложе уште некоо евренце да не кажам милионче па нека размислува за понатаму.
Од дека тава бе? Ти ли го прави ?:wink:ВИДЕО : ТОШЕ & АЈДУЦИ ( МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС )
Утре уште една победа би требало да имаме на табелата...А фени со кој игра?Утре Струмица игра со Пелистер во сала Парк во 18 : 00 .
Zakon e brat :wink:ВИДЕО : ТОШЕ & АЈДУЦИ ( МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС )
Закон е пер. Стварно е закон !!ВИДЕО : ТОШЕ & АЈДУЦИ ( МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС )
овој пост ме натера уште еднаш да го изгледам натпреварот и внимателно да го проследам навивањето на ајдуците и стварно не гледам шо фалеше, ајдуците цело време си навиваа за разлика од гледалиштето, а ти шо подразбираш под пекол?Kољо, ти не дупиш нешто? Ова го викаш ти пекол? Сине, несакам да звучам пак препотенто и арогантно, ама „јееееееее„ после даден кош, не ми се вклопува во сликата за навивачки пекол воопшто.
Толку од сонот Европа а? Јеби га
за пеколот, ако тоа е пекол, отиди во А1 и земи ги утакмиците кога Мзт играл во Европа. Викаш гледалиштето не навиваше. Епа кај нас немаше гледалиште, сите навиваа. Со огледа на глемината на утакмицата, очекував многу повеќе, дури и од вас.овој пост ме натера уште еднаш да го изгледам натпреварот и внимателно да го проследам навивањето на ајдуците и стварно не гледам шо фалеше, ајдуците цело време си навиваа за разлика од гледалиштето, а ти шо подразбираш под пекол?
па ова е натпревар од европски карактер и се освен песна ригорозно се казнува или можеби се заборавил бидејќи одамна немате навивано на кошаркарски европски натпревар
а за толку од сонот за Европа ќе речам само дека кошаркарите на КК СТРУМИЦА изиграа храбро и дисцплинирано во одбраната (ростов во РУСКОТО првенство 85 коша дадени по просек, во Струмица само 67), а за поразот индиректно се виновни сите останати екипи од Македонија бидејќи со својот квалитет не нудат слични утакмици на оваа што беше причина за тремата, нервозата со еден збор немоќта на кошаркарите во нападот која и го одлучи мечот.
на крајот на краиштата сите во Струмица реално гледаат на случувањата во мак. кошарката и се задоволни од прикажаното со оценка дека ова што и се случува на истата е еден вид ренесанса
Јас ке ти кажам. „Ефтим Богоев - Мајсторе, мајсторе, мајторе„ :pos2::pos2::pos2:I daj ve molam kazete mi koja e vasa originalna pesna od tie sto gi peete???