Фан клуб: Струмица

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
То богоев брао брао брао :eek:lee: :eek:lee: :eek:lee: :eek:lee:

V

Viktoranius

Гостин
Уште една победа....сега сме израмнети со Фени индустри и спремни за борба за првото место.
Следна утакмица ни е со Амак СП во Охрид....Таму ке биде тешко.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Bravo Strumica !! Pokazavme deka momentalno imame najslina ekipa barem vo Makedonija .. A so Rusite ke vidime.. Tasovski pogodi 3 trojki (malku za nego ) no posle sekoja trojka se smeese gi provocirase neznam koj zabelezuvase :D a Mirakovski poglednete gi izjavite vo sport ke razberete deka mu e zal sto ne dojde vo Strumica !!:D

V

Viktoranius

Гостин
Bravo Strumica !! Pokazavme deka momentalno imame najslina ekipa barem vo Makedonija .. A so Rusite ke vidime.. Tasovski pogodi 3 trojki (malku za nego ) no posle sekoja trojka se smeese gi provocirase neznam koj zabelezuvase :D a Mirakovski poglednete gi izjavite vo sport ke razberete deka mu e zal sto ne dojde vo Strumica !!:D
Знам јас го забележав....со очите ги провоцираше...:pos2::pos2:
И кога даде тројка покажа накај нас...ама даде повеќе мислам од 3 тројки.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Aj cestito i od mene pobeda,i se nadevam deka i vo vtornik ke prikazete dobra igra so Rusite,pa sto bide neka bide.
Nie treba do vtornik da se konsolidirame i barem MZT da go pobedime zasto moze ni megju prvi 6 da ne bideme sto ke prestavuva totalen neuspeh

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
После серијата добри натпревари на КК Струмица и серијата ЛОШИ натпревари на ЛОКОМОТИВ мислам дека барем психички сме во предност
т.е можам да кажам дека имаме шанси ...

ајде Струмица победи за нас ...

Janev

2.856
Поени од реакции
58
"СИНЕ" Резервен плеј Дарко Соколов ...
сине дарко по правило игре 2ка оде на плеј позиција да го одмаре богојо оти резервен плеј е Цветков кој нема многу искуство

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
Па кај си Коле фацо,хулиганиште бесно..сум те барал вчера очи ми истекоа од зјапање по тебе ама од тебе ни трага ни глас..ме информираа дека не си ни бил воопштпо и ме акна бед невиден... за ова ''поглавје'' од нашата историја што патем ние ја немаме вие ја имате(ако сакаш да се лажеме):bilokojzbot: и за нешто гоствање ви СР можам да кажам дека сите сме разочарани од Ајдуци и нивната анемичност па затоа имам неколку прашања
Ова ли е за тебе пеколна атмосфера.??
Зошто Ајдуци беа помалку од нас под 50 души.??
Каде отидоа сите тие тие фанатчни фанови и зашто место нив си ни пуштил мали циганчиња??
Зашто ти не присуствуваше??
Дали уште мислиш дека Ајдуци се група??
здраво и поздрав до сите фанови на шампионската екипа на
КК СТРУМИЦА
сакам да дадам одговори и мои лични убедувања бидејќи директно сум прозван, сакам да ми кажете каде во кој пост сум ве убедувал во пеколна атмосфера против пропаднатиот и неатрактивен мзт(ако сакате да осетите навивачки пекол погледнете го ЦД-то против цедевита или пак бујрум во вторник против ростов, бидејќи нашите струмички апетити нагло пораснаа или борба со фени, работнички за титула или европски утакмици),второ ајдуците беа толку колку што беа поради фактот неатрактивност на противникот и поради мали внатрешни несогласувања, трето во целиот народ во салата што беше присутен не можеше да се најде ниту еден единствен циган а камоли меѓу Ајдуците, четврто бев присутен на натпреварот ред погоре над Convict, петто навивачката група АЈДУЦИ постои од сезоната 1987/88 и со помали прекини, успеси и падови постои и ќе постои уште многу години нанапред(прифатливо било тоа за вас или не), доказ за тоа беше и денешното гостување во градски парк-Скопје
стојам на располагање и се надевам дека со мојата маленкост ќе успеам да ве извлечам од некои ваши заблуди

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
"СИНЕ" Резервен плеј Дарко Соколов ...
Сине, Дарко Соколов е одличен играч, уште одамна ми се свиѓа мене, ама како што се покажа во минатото, а како што кажа и самиот тој, плеј му е многу тешка позиција за игра, преферира двојка и неможе да го даде максимумот на позиција плеј. А да бидеме реални, Соколов и треба на Струмица сега со Русиве на позиција тоа што најдобро го игра. Тимба ке има тешка работа со Голдваер, нема да може 40 мин да игра, мора да се има солидна замена за него. Соколов може да пополнува плеј, ама саммо во нашава лига, на двојка си е супер и за надвор.

А еве ви кажа и Струмикс и јас ке ви го кажам, никој нема да дојде во Струмица, иако Арсиќ ги бркал Мираковски и Петровски и притоа преферирал Петровски да дојде, ама тренерот на Мзт рекол, кој сакате земете го, Петровски ми треба, морам да поработам на неговата форма. А после утакмицата со Струмица, кога кажал дека некои играчи ке земат исписница, поради слабата форма на Петровски сите мислеле дека и тој е во тие што ке бидат отпуштени од клубот и одма му се јавил на Тодоров да го побара, дури и биле спремни да платат обештетување

провери ти пред 3 ил 4 години ако за тоа финале или полуфинале беше мислам Неметали за нив играа Аврамовски Грнчаров Маџунков они играа со Работнички а година пред тоа Поло трејд играше но Ајдуци не знам да навиваа за Полотрејд знам дека за Неметали навиваа следната година
100% ти кажувам, пред 4-5 години, финалето беше работнички - Струмица, а колку што памтам, Неметали никогаш не стигнал до финале

Уште една победа....сега сме израмнети со Фени индустри и спремни за борба за првото место.
Следна утакмица ни е со Амак СП во Охрид....Таму ке биде тешко.
Ако не мислат на русите, јас гарантирам уште една лесна победа на Струмица. Охрид не е ништо посебно, а како игра Струмица во последно време, Пуповиќ, Тасов и Тимба тешко дека бидат додржани од Фрај (или како и да се викаше) Шеле (Тасевски) и Вегов

сакам да дадам одговори и мои лични убедувања бидејќи директно сум прозван, сакам да ми кажете каде во кој пост сум ве убедувал во пеколна атмосфера против пропаднатиот и неатрактивен мзт
Вака, имаше кажано дека кога (ако) дојдеме, ќе не чека пеколна атмосфера и дека во Струмица колат и е опасно да се дојде. Постот мислам ти беше во темата за Мзт Скопје, ама модераторите очигледно видоа дека е тоа празен муабет и чисти глупости, па ти го пратиле постот таму каде што му било местото, кај останатите глупости, во канта.

Никој не оспорува дека Ајдуците постојат одамна, јас само кажав дека на кошаркаската сцена сте сеуште бебиња

П.С. Се извинувам што ми се постовите еден под друг, ама како наоѓав нешто за реплика одговарав. ГИ молам модераторите ако им смета, нека ги спојат во еден и овој пост да го избришат

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Radical Boy напиша:
100% ти кажувам, пред 4-5 години, финалето беше работнички - Струмица, а колку што памтам, Неметали никогаш не стигнал до финале
KK ПОЛО ТРЕЈД - КК РАБОТНИЧКИ беше финалето ...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Сине, Дарко Соколов е одличен играч, уште одамна ми се свиѓа мене, ама како што се покажа во минатото, а како што кажа и самиот тој, плеј му е многу тешка позиција за игра, преферира двојка и неможе да го даде максимумот на позиција плеј. А да бидеме реални, Соколов и треба на Струмица сега со Русиве на позиција тоа што најдобро го игра. Тимба ке има тешка работа со Голдваер, нема да може 40 мин да игра, мора да се има солидна замена за него. Соколов може да пополнува плеј, ама саммо во нашава лига, на двојка си е супер и за надвор.

А еве ви кажа и Струмикс и јас ке ви го кажам, никој нема да дојде во Струмица, иако Арсиќ ги бркал Мираковски и Петровски и притоа преферирал Петровски да дојде, ама тренерот на Мзт рекол, кој сакате земете го, Петровски ми треба, морам да поработам на неговата форма. А после утакмицата со Струмица, кога кажал дека некои играчи ке земат исписница, поради слабата форма на Петровски сите мислеле дека и тој е во тие што ке бидат отпуштени од клубот и одма му се јавил на Тодоров да го побара, дури и биле спремни да платат обештетување
Аууу како си во право...
На Дарко 2-ка му е местото...
За плеј не го бива треба да работи на техниката повеќе...(има уште фурни леб да јаде да ја преземе улогата на Богоев во Струмица како плеј..)
Мислам дека Богоев ќе одигра добро против Голдваер...иако и Американецот е многу добар..
Соколов треба да се покаже како 2-ка против Локомотив..

Само напред..
:wink:

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
здраво и поздрав до сите фанови на шампионската екипа на
КК СТРУМИЦА
сакам да дадам одговори и мои лични убедувања бидејќи директно сум прозван, сакам да ми кажете каде во кој пост сум ве убедувал во пеколна атмосфера против пропаднатиот и неатрактивен мзт(ако сакате да осетите навивачки пекол погледнете го ЦД-то против цедевита или пак бујрум во вторник против ростов, бидејќи нашите струмички апетити нагло пораснаа или борба со фени, работнички за титула или европски утакмици),второ ајдуците беа толку колку што беа поради фактот неатрактивност на противникот и поради мали внатрешни несогласувања, трето во целиот народ во салата што беше присутен не можеше да се најде ниту еден единствен циган а камоли меѓу Ајдуците, четврто бев присутен на натпреварот ред погоре над Convict, петто навивачката група АЈДУЦИ постои од сезоната 1987/88 и со помали прекини, успеси и падови постои и ќе постои уште многу години нанапред(прифатливо било тоа за вас или не), доказ за тоа беше и денешното гостување во градски парк-Скопје
стојам на располагање и се надевам дека со мојата маленкост ќе успеам да ве извлечам од некои ваши заблуди
Da tocno e toa sto go rece kolje , toj bese prisuten i sedese eden red pogore od mene , a za navivackata grupa ajduci da vi kazam deka od godina na godina se poveke se zgolemuva brojot na clenovite i ke vidite deka ke bide nesto od ovaa navivacka grupa i kako sto kaza kolje se postolele i ke postojat vi se dopagalo vas toa ili ne.pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom