Не сум сигурен ама мислам дека ќе ја деваат у 4 (16:00) на А1. Не ме држете за збор ама мислам дека така пишуваше. Напред Струмица. Руси пазете се.Кој може ако сака може да гледа реприза во 2 на А1 да видиме како е изгледало на ТВ![]()
Eeeeee deka vide u 16,00 repriza??? ima vesti na A1 pa POKEMON posle ke davat nema valjda POKEMON da ne go davatНе сум сигурен ама мислам дека ќе ја деваат у 4 (16:00) на А1. Не ме држете за збор ама мислам дека така пишуваше. Напред Струмица. Руси пазете се.
Оди во штабот на Ајдуците:222:Ај некој „стар’’ Ајдук нека ми одговори:Дали сеуште се продаваат маички со логото на Ајдуците...и дека можат да се најдат-однапред фала.БРАВО ЗА СТРУМИЦА...само напред
Има во штабот и мајци и блузи.Ај некој „стар’’ Ајдук нека ми одговори:Дали сеуште се продаваат маички со логото на Ајдуците...и дека можат да се најдат-однапред фала.БРАВО ЗА СТРУМИЦА...само напред
Да, така е! Ако дојдат со пионериWe are the best. Абе тренерот на Струмица ако ја сфати тактиката на Русите кје ги лапнеме и нив![]()
vo 2liga ima podobri ekipi od mavrovolelee....abe koj i dozvoluva na ovie(Mavrovo)...da igrat u prva liga..docnat 2 30 min...so 6 igraci .doagaat....go gledav prvoto poluveme...ama ne gledav kosarka...gledav cirkus.....abe nie od mala da se soberime..ke im parirame na Mavrovo
!!!:pos2::pos2: