Немало кавги помеѓу Струмичани и Кавадарчани:pos2::pos2::pos2::pos2: Врати се на постовите од плеј-офот да видиш.
А ТИ СЕЉАКУ БЕДЕН, ЦЕЛ ЖИВОТ ЌЕ СИ ОСТАНЕШ ВО СЕЛОТО КАЈ ШТО ЖИВЕЕШ И ЌЕ СОНУВАШ ДА ЖИВЕЕШ ВО СКОПЈЕ ДЕКА ТУКА Е ЦЕНТАРОТ НА МАКЕДОНИЈА. СИТЕ ПАРИ ШТО ГИ ЗАРАБОТУВААТ МАЈКА ТИ И ТАТКО ТИ ИДАТ ВО СКОПЈЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА.
ЈАС И НАТАМУ ЌЕ СИ ГЛЕДАМ КОШАРКА ЗА РАЗЛИКА ОД ТЕБЕ КАДЕ ШТО МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ САМО ВТОРОЛИГАШКИ ФУДБАЛ. ВО МЕЃУВРЕМЕ ГЛЕДАЈ ГИ КЛИПОВИТЕ ШТО НЕ СНИМАВТЕ КАКО НАВИВАМЕ КОГА БЕВМЕ КАЈ ВАС НА ГОСТУВАЊЕ И СЕ ЧУДЕВТЕ. КЛУЧ НА ТЕМАВА ЧАО
Кавги имаше ама тогаш сите беа во еуфорија од натпреварите па логично е да има провокации и кавги.
Кај си видел ти во последните 3 месеци да има кавги помеѓу струмичани и кавадарчани ?
Само вие ја правите лоша атмосферата на форумот.
Иначе јас да сонувам да дојдам да живеам во Скопје?:pos2:
Јас додека живеам во центарот на Струмица во куќа на 2 спрата, и уживам максимално можно во животот со се што ми пружат, ти за тоа време седаш во Скопје во некоја распадната зграда во стан од 49 квадрати, а другиот 1 квадрат е вецето во кое вршите нужда цела фамилија.
Исто така да не заборавам да кажам ..... НЕМАТЕ СЛОБОДА после 23:00 часот сите сте во кревет. Надвор нема шетање зошто можете да добиете куршум во глава од Албанците, бидејки 40 проценти од населението во скопје се Албанци.
Ај сеа уживај во убавото попладне во скапаното станче, и чекај да дојде некоја интересна појава за да не ти биде толку досаден животот. :helou:
a kazi mi sto imas ti od taa titula ??? sto prestavuva titulata za tebe... sovrsenstvo...??? :smir:
Претставува ГОРДОСТ ЗА МОЈОТ ГРАД, бидејки сега Струмица е запишана во историјата на мак баскетот како шампион на Македонија во сезона 2006-2007, нешто што аеродром го нема, а и ќе го нема да се надеваме.