Фан клуб: Струмица

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ке го пребродиме ние ова , ние можеме :)
Догидина ке видат!

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
“јебига’’ е зборот на ситуацијава :) здравје догодина
Еј ако си тој што гледе фер плеј треба да признае ! Гоцевски што му направи на Пупович на 2 - 3 пати ? Да беф на негово место ќе го удрев еден БОКС !

ке го пребродиме ние ова , ние можеме :)
Догидина ке видат!
Абе памнат нашите ... Мамата им нимна ... Сега Љочето да може да биде спонзор на КФЕ ! Малку да видат ФЕР ПЛЕЈ !

Да изгубефме фер ќе одеф доле и ќе им честитаф на сите ! Ама со ваква фер игра не честитам па дури и господ да ме мољи !

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
типче а да ги споеше тие мислења .....
грдо стои!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Единствено што можам да кажам е дека сум РАЗОЧАРАН до максимум,ама тоа прави предвременто слваење......Позз Струмичани,за 4-5 дена ќе има новости ќе ги дознаете ајде сега позз....

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Што е, тука е. Глава ме заболе од нервоза и во последните секунди едноставно не ми се веруваше што се случува.

Нека им е честита титулата на Фени (Доналд Кол дефинитивно владееше), а многу среќа за нас во БИБЛ.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
не да ме боле главата ке ми пукен ама шо е тука е.....
Бај д веј се согласувам со христов пред сто годинИ слават они:(
Ај ке видаме шо ке направаме У БИБЛ

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
so u bibl gledajte da ne se rasture ekipata
da ostanat site igraci i da se pojaceme ama ako ostaname ..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
so u bibl gledajte da ne se rasture ekipata
da ostanat site igraci i da se pojaceme ama ako ostaname ..
Не се знае сеуште кој ќе остане а кој не...Тоа ќе биде одлука на новиот тренер:wink:

П.С Цел живот ќе га памтам утакмицата....Сварно нешто не видано,ПЕТРЕТО тројка ц.ц.ц.ц ...Ама тоа е,Гоцевски го турна на Терзиевски тој не свири техничка нешто не видено,ДА СЕ МЕНИ ОДЛУКА ВЕЌЕ ДОНЕСЕНА тоа го нема во никоја ЛИГА БЕ БРУКА НЕ ВИДЕНА...Не сакам да изигиравам плачко,еве и затоа толко касно ви пишувам останав меѓу последните во салата и бев меѓу малкуте кој со така голем аплауз ги поздравив и нашите а и играчите на Фени...
Ама тоа е тоа СПОРТ е,мора да се навикнаме и на такви работи :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Тва е тва..
Мислам оти изгубииме заради Богоев!
7 секунди, наша топка и излигавии се ...!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
sega videx na a1 sport ... bas taj moment ka go dadeee petreto koso i posle sokolo ka ga odkrade topkata i sokolo ka ga udri u prekovic i sudijata pokaza napad za nas .......................... :tapp: i posle bide so bide i ke kazame sudiite ne i pomogna na feniii

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
sega videx na a1 sport ... bas taj moment ka go dadeee petreto koso i posle sokolo ka ga odkrade topkata i sokolo ka ga udri u prekovic i sudijata pokaza napad za nas .......................... :tapp: i posle bide so bide i ke kazame sudiite ne i pomogna na feniii

шо коо ќе видаш ти ? Ти виде и у живо туку судиите нека видат !

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
e daaa........... ama TAVA TI SE VIKA KFM
cela sala vide oti pokazaa napad za nas ....... i posle...........

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Не се знае сеуште кој ќе остане а кој не...Тоа ќе биде одлука на новиот тренер:wink:

П.С Цел живот ќе га памтам утакмицата....Сварно нешто не видано,ПЕТРЕТО тројка ц.ц.ц.ц ...Ама тоа е,Гоцевски го турна на Терзиевски тој не свири техничка нешто не видено,ДА СЕ МЕНИ ОДЛУКА ВЕЌЕ ДОНЕСЕНА тоа го нема во никоја ЛИГА БЕ БРУКА НЕ ВИДЕНА...Не сакам да изигиравам плачко,еве и затоа толко касно ви пишувам останав меѓу последните во салата и бев меѓу малкуте кој со така голем аплауз ги поздравив и нашите а и играчите на Фени...
Ама тоа е тоа СПОРТ е,мора да се навикнаме и на такви работи :toe:

Нејќам да имаме нов тренер!

Овој Гоцевски требаше денеска да му биде сино окото ама господ е бил во него ! Абе пити го БОРЧЕ шо кажах коо флезе Цветков !

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Кажа дека ке даде 3ка и даде .

П.С - За Финалињата и За Лигата ни требат СТРАНСКИ СУДИИ .

Kajgana Shop

На врв Bottom