ного сум разочаран од сичко вајвечер,толко безвеза не сум се осеќал во врска со спортот цел живот. не да ставам директна кривица на еден играч, ама Богоев бе шо направи? лични една купа промаши, ај тоа нека е, ама тоа на крајта ептен му беше избрзано. знаеме дека треба да се армасе и дека сака да биде херој у тај стил, тепам цел фени и ја терам за жена. секоја чест за одличните пасови и влезови, ама последната четвртина ептен беше под притисок човекот и никако не успеа да погоди. судењето беше и така и така, на крајта одлуката сам си ја поништи судијата за да суди во корист на фени, ок ај да нека е и тоа. многу агресивно почнаа фени, игра на дуели и нашите играчи паднаа на истата. знам имаше уште 9-30 мин од прва четвртина, значи за пола минута, имавме веќе 5 лични направено. тенката клупа исто така си го направи своето. цел состав имаше голем број лични и немаше кој да замени. а гледам многу се чудат за тројката на Петрето. па он цело лето лани у гимназијата со Караманолев и Наско Шкуљ (поранешен поло-трејд играч) се растураа, играјаа на тројки. и на загревањето го гледате дека погодува барем 4/5 за три. второ место за шампионскиот тим можеби и не е некое достигнување, но вредно е за почит. повеќе аспирации и барем 2 засилувања, и со Господ напред во БИБЛ догодина, па и во лигата и купот на Македонија. честито титула на фени, каква-таква. милиони истроши еврејот за да ја купи, штета ќе беше да не ја земат вечерва.
се надевам утре Беласица нема да ме разочара. ако не ќе почнам да гледам јуниорки втора женска ракометна лига. ако постои?