Фан клуб: Струмица

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тресокурц ного си смешен.. ости момичката ај арно си кажа..

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Moze samo da se faljate so kupana Titula ..
Oti za nas bese topkata ama neli parite go vrtat svetot pa ete i taka si kupivte Titula...aj neka vi e cestito....
A nasite bas dobro igrajaa samo Bogoev me iznervira nogo na krajta ama jbg tava e tava koga ne te saka topkata so sakas napravi toa e...poozzz

XXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEX...ZA SMEATA SI MOMCE

Na strumica igracite neka naucat da frlat slobodni.A za toa so a svirnaa nasa topka bea vo pravo oti ti toa ne go vide no na Tv se vide koga Rajkovik vikna Tajm aut a topkata bese ne izvedena.Zgora na toa ,toa ne vlijaese na konecniot rezultat zatoa so popovik napravi cekori i Bogoev go imase posledniot sut koga go promasi obracot.Malce zasrami se za tvojot post ili sakate samo da ni go rusete slavjeto.EPA NEMOZETE KE SLAVIME DO BESVEST VECERVA.VI REKOV KOJ POSLEDEN SE SMEE NAJSLATKO SE SMEE.EPA SE SMEEEMEEEE...

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
тава шо беше од шо немаше шо да кажаш ли???

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
атанасе поздрав до твојот пост од сабалјето шо кажа да не рипаме многу.......у право беше...

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
XXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEX...ZA SMEATA SI MOMCE

Na strumica igracite neka naucat da frlat slobodni.A za toa so a svirnaa nasa topka bea vo pravo oti ti toa ne go vide no na Tv se vide koga Rajkovik vikna Tajm aut a topkata bese ne izvedena.Zgora na toa ,toa ne vlijaese na konecniot rezultat zatoa so popovik napravi cekori i Bogoev go imase posledniot sut koga go promasi obracot.Malce zasrami se za tvojot post ili sakate samo da ni go rusete slavjeto.EPA NEMOZETE KE SLAVIME DO BESVEST VECERVA.VI REKOV KOJ POSLEDEN SE SMEE NAJSLATKO SE SMEE.EPA SE SMEEEMEEEE...
Momicka sum kako prvo i prvo ako ne razlikuvas ...
A slavi si kolko so sakas i jas si slavam pa so...
I aj slavejte si so oste tuka teras

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
Самите си се победивме. Богоев кога не му оди не му оди... едвај една слободна погодуваше, а најмногу ни беа потребни... Од судиите не сум многу задоволен, 60 - 40 во корист на Фени... Тоа Самарџиев ѓубре не видено, само се буни кај судиите за се и сешто. Незнам шо толку го милуват не му судат техничка... Тасовски мајсторе! Пуповиќ под кошот сите ги вртеше, му немаше никој равен!

Грнчаров дупка не видена беше денес, Тасовски промаше 1 од 6, он 20 шутна сите ги промаши, коа гледа дека не му оде шо мава без везе... Цветков легенда, се избори за продолжение. Ного е прецизен за 3ки, кога и да го пуштат првио шут му е тројка и се погодува... И немам шо друго да кажам.
Си ја добивте ПЛАТЕНАТА титула, сега имате една да не плачете, догодина се надевам дека ќе имаме подобра кошарка...

Ајдуци! Градско :kesa:

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
ного сум разочаран од сичко вајвечер,толко безвеза не сум се осеќал во врска со спортот цел живот. не да ставам директна кривица на еден играч, ама Богоев бе шо направи? лични една купа промаши, ај тоа нека е, ама тоа на крајта ептен му беше избрзано. знаеме дека треба да се армасе и дека сака да биде херој у тај стил, тепам цел фени и ја терам за жена. секоја чест за одличните пасови и влезови, ама последната четвртина ептен беше под притисок човекот и никако не успеа да погоди. судењето беше и така и така, на крајта одлуката сам си ја поништи судијата за да суди во корист на фени, ок ај да нека е и тоа. многу агресивно почнаа фени, игра на дуели и нашите играчи паднаа на истата. знам имаше уште 9-30 мин од прва четвртина, значи за пола минута, имавме веќе 5 лични направено. тенката клупа исто така си го направи своето. цел состав имаше голем број лични и немаше кој да замени. а гледам многу се чудат за тројката на Петрето. па он цело лето лани у гимназијата со Караманолев и Наско Шкуљ (поранешен поло-трејд играч) се растураа, играјаа на тројки. и на загревањето го гледате дека погодува барем 4/5 за три. второ место за шампионскиот тим можеби и не е некое достигнување, но вредно е за почит. повеќе аспирации и барем 2 засилувања, и со Господ напред во БИБЛ догодина, па и во лигата и купот на Македонија. честито титула на фени, каква-таква. милиони истроши еврејот за да ја купи, штета ќе беше да не ја земат вечерва.
се надевам утре Беласица нема да ме разочара. ако не ќе почнам да гледам јуниорки втора женска ракометна лига. ако постои?

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Обриши сузе мала моја... :smir: Ајде земаа една титула, нека се порадуват... Догодина дал господ барем посалам лига да имаме, а не педерчишта да командат...
Сакат они да фер плеј ? кој се тие што сакат фер плеј бе? Ние или они ? оти толку глупости тресете Богоев бил крив? Оти не кажете реално оти судиите не прееебааа на самиот крај?

А некој вика оти поправиле га грешката со судене чекоре?
Тава ајде демек га поправиле ама од дека се изведуват чекорите од нашио кош ... А да беше или аут или нога ќе беше од нивнио ? и тава значи Eдноставно нелииии КФЕ ПЕДЕРИ !

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ајде...готово!!!
Биде што биде, завесата падна, одиме понатаму!
Најмногу сме си за вечерва сами криви!
А за цело првенство...тоа е трагедија, со примеси на комедија, трилер...драма...

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ццц гомна невидени ... На Кол коо му судиии на 00:00 секунди кош и фрљање? тоа ви е тоа владее на секаде КФЕ ПЕДЕРИ !

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ајде...готово!!!
Биде што биде, завесата падна, одиме понатаму!
Најмногу сме си за вечерва сами криви!
А за цело првенство...тоа е трагедија, со примеси на комедија, трилер...драма...
Незнам како дозволуват такво нешто да се случе ? и ќе викат ФЕР ПЛЕЈ ? Ајде се воздржав да не си го мајнам моб .

za fer plej ne bese
sudiiite trebase da dadat texnicka na emil so go butna na loceto ama kak ke dadat amir gi glede pa posle ke nema za sinceto pari......
aj do godina so podobar tim mos ke napraame nesto

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.001
Поени од реакции
51.183
“јебига’’ е зборот на ситуацијава :) здравје догодина

Kajgana Shop

На врв Bottom