Фан клуб: Струмица

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
radical a be sto se objasnuvas, neli gleas deka po cel den se na forumov, nemaat zivot, znaes kako e, mislis znaaat sto e barselona, valensija... ostaj gi neka si sedat i kako sto kaza neka si go gledaat gradskoto derbi turnovo VS mladost sushica. teska rabota e kompleksot nema lecenje od toa, krsto od MZT za ovie e magistar.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Шефе или шефице преги беф за Скопје ама знаеш шо убаво си поминаф ... Поарно би ми било у село неголи во Скопје ! Ние ако сме БУГАРИ ВИЕ ЌЕ СТЕ ЗА МЕНЕ ШИПТАРЕ ! ! ! И ОВА Е ФАН КЛУБ СТРУМИЦА НЕ ПРИМАМЕ Албанци !
А што ме засега тоа дали примате Албанци? И да...секако дека би ти било поарно у село, пошто цел живот го имаш поминато во село, неможе сељак да се снајде во Скопје, гледа семафори и си вика, брееее до кај отишол светов. Биди ми поздравен и ти Бугарче и остани си таму во пограничните села, не ни требаш тука... таквите како тебе што избегаа од нивите, ни го загадија Скопјево.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
А што ме засега тоа дали примате Албанци? И да...секако дека би ти било поарно у село, пошто цел живот го имаш поминато во село, неможе сељак да се снајде во Скопје, гледа семафори и си вика, брееее до кај отишол светов. Биди ми поздравен и ти Бугарче и остани си таму во пограничните села, не ни требаш тука... таквите како тебе што избегаа од нивите, ни го загадија Скопјево.
аууу шо убаво малеее ... Кога видоф едни ѓупчиња како јават коњи и магариња и како бришат шофершајми :pos2::pos2::pos2: ... Абе во Струмица немам такво видено еееееј Скопје град Држава ??? хахаха Добри сте си !

V

Viktoranius

Гостин
Незнам искрено за тебе што да кажам, толку ебено ретардирано психопатско човече немам сретнато до сега во животот.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Незнам искрено за тебе што да кажам, толку ебено ретардирано психопатско човече немам сретнато до сега во животот.
И јас поглупо дете од тебе и уште два тројца, кога ке се јават ке ги цитирам, немам сретнато, ама за разлика од тебе јас сум го шетал светот, а не да не сум излегол од Струмица.

Демонче, најголема процентуална застапеност на циганите во Македонија има во Струмица. И немој да ми кажуваш за градови, пошто кога бев во таа ваша метропола во хотел сред центар, ме будеа трактори. Тада да, пст, селанче бугарско

Марко, што да преведуваш, мислиш ке те сфатат и така? Оној ВикторАНУС, две годиини го учам што е искомплексираност а кутриот ден денес мисли дека е тоа е нешто од вселената. Што да му правиш, кога го прашале сакаш да учиш или да те ебат, ВикторАНУС одговорил, да ме ебат, полесно влага у дупе него у глава :pos::pos::pos:

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Btw подобро е да се живее во "селото" отколку да имам ограничување на движењето во тоа ваше Посрано скопје.Ако сте толку ватрени зашто не се справите со тие кој ве посеруват од ќотек кај што стигнат,ви ги убиваат сограѓаните како сакаат и кога сакаат и се оденсуваат како сопственици на вашата Посрана метропола.
Ке дојде ден кога ке бидете принудени да се иселите от тој ваш посран град,btw струмичани се далеку од бугари и селјаците не ви го загадија вашето Посрано скопје туку вашето Пичкарско однесување така да живеј со тоа Поз

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
И јас поглупо дете од тебе и уште два тројца, кога ке се јават ке ги цитирам, немам сретнато, ама за разлика од тебе јас сум го шетал светот, а не да не сум излегол од Струмица.

Демонче, најголема процентуална застапеност на циганите во Македонија има во Струмица. И немој да ми кажуваш за градови, пошто кога бев во таа ваша метропола во хотел сред центар, ме будеа трактори. Тада да, пст, селанче бугарско

Марко, што да преведуваш, мислиш ке те сфатат и така? Оној ВикторАНУС, две годиини го учам што е искомплексираност а кутриот ден денес мисли дека е тоа е нешто од вселената. Што да му правиш, кога го прашале сакаш да учиш или да те ебат, ВикторАНУС одговорил, да ме ебат, полесно влага у дупе него у глава :pos::pos::pos:

глупердо оди си во твојот фан клуб! Ако си видел трактори барем си видел нешто посовремено од вас ееееј МАГАРИЊА ЕЕЕЈ КОЊОВИ :nesum:! ! ! Оди пред Најубавиот хотел во македонија Александар Палас и што ќе видиш ѓубре над главата !

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Абе они живеат во Главен град ... Не ги чепкај ти ниф они се Џекови ! ! !

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Радикал бој и Марко МЗТ се банирани од темава.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Оооо се вратила старата гарда, аеродромското курвиче. :bip:

Каде беше се убиваше од сексање со татарите, и сега бек ин Скопје. Што бива догодина ќе правите ли тим за 4 место или ?
misticen cisto informativno

pozdrav

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.216
Поени од реакции
1.014
dobro navistina neznam od koga vo STRUMICA ziveat BUGARI dojdi vo strumica i ke vidis deka ziveat samo makedonci i turci t.e. ima 89% makedonci 10%turci i 1% ostanato pozz ako ne veruvate proverete vo zavod za statiostika mislam deka site znaat sto e toa

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
izvini da te prasam a drugite se postedeni taka??? oni posto kazuvaat kurva i seljacista i sve ostanato se postedeni!!!!! dobro :toe:
Воопшто не. Наместо да враќате со навреди и да јадете банови, пријавете навредлив пост кај администраторите. Имајте во предвид дека не сме ботови и не стигнуваме да исчитаме се.

Виктораниус, бан од Кајгана форум 3 дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom