Фан клуб: Струмица

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе знаеш како викат кога губиме тие имат среќа незнам шо незнам како не се фалете многу изгубивте голема разлика може вода да ни носите ќе видите дека оваа сега ја губат ФЕни у Кавадарци јас ви гарантирам ќе ве убиеме ако играт како тука шо играа нашите и треба да се стандарни + вие имате среќа Крстевски повреден Грнето казнето ви играме без 2 мн добри играчи...

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
abe taka ako gledas znaci feni moze da zagube od karpos sokoli so ovaa igra i vie se nadevate deka i u paris(ova kavadarci de:):):))taka ke igraat e ke vi kazam samo nesto
veruvajte deka nema da igraat taka dzurov nema da promase 10 trojki i samo dva poena da dade

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
abe taka ako gledas znaci feni moze da zagube od karpos sokoli so ovaa igra i vie se nadevate deka i u paris(ova kavadarci de:):):))taka ke igraat e ke vi kazam samo nesto
veruvajte deka nema da igraat taka dzurov nema da promase 10 trojki i samo dva poena da dade
Хаха немам коментар.. :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Abe kade vi e Hristov???
Od kaa rece deka ke ide za Kavadarci go snema.Da ne e uste vo Kavadarci?
Izgleda mu se zaarni!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Abe kade vi e Hristov???
Izgleda mu se zaarni!

xristov e na ekskurzija niz makedonija :smir: a inace za utakmicata so govorate sreka zasluzeno pobedivme feni padnaa na atmosverata i tk da gledame se u sreda :smir:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Еј абе у Среда у колку саато играме да ми казе некој ?

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Фала на информацијата .. :smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
xristov e na ekskurzija niz makedonija :smir: a inace za utakmicata so govorate sreka zasluzeno pobedivme feni padnaa na atmosverata i tk da gledame se u sreda :smir:

Zasluzena pobeda na Strumica.Atmosverata bese super.A ako dozvolat da padnat na atmosverata togas ne se profesionalci.Kosarkarite ne se zalagaa.Publikata nema vrska so toa sto se sto pucnavte vleze...

V

Viktoranius

Гостин
Хехе, абе публиката имаше најголемо влијание. Друго е кога те пцујат друго е кога те бодрат.

Ако не е до публиката, тогаш зошто Струмица неможе да победи во Кавадарци ?

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Хехе, абе публиката имаше најголемо влијание. Друго е кога те пцујат друго е кога те бодрат.

se slagam so tebe

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Abe vo sekoj slucaj e vlijatelno,ali vo sekoj slucaj ne e resavacko ili klucno

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe kade vi e Hristov???
Izgleda mu se zaarni!
Eve me be,samo sto se vrakam od ekskurzija.:helou: I pravo na forum...Iskren da sum me ubeduvaa site drugari da odam so nih na ekskurzija ne sakam da ja ispustam Strumica zosto vo srceto mi e i nema kako da ne ja gledam,MORAM !..No po dolgo molenje me ubedija,no ne ja ispustiv utakmicata ja gledam tamu i i se raduvav na pobedata...
P.S Da sum iskren,KAVADARCI e .....Kako naso Novo Selo...
P.S Samo Mazzaroti vrede:pos2: :pos2: :pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Eve me be,samo sto se vrakam od ekskurzija.:helou: I pravo na forum...Iskren da sum me ubeduvaa site drugari da odam so nih na ekskurzija ne sakam da ja ispustam Strumica zosto vo srceto mi e i nema kako da ne ja gledam,MORAM !..No po dolgo molenje me ubedija,no ne ja ispustiv utakmicata ja gledam tamu i i se raduvav na pobedata...
Te svakam.Site protiv sopirnikot.Epa vidi.Kako so ti si ja sakas Strumica taka i jas si go sakam Kavadarci i kolku i da me ubeduvas deka e loso nema da ti poveruvam...Razbiras???

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да не мислиш Ramazotti пицеријата?

Kajgana Shop

На врв Bottom