Фан клуб: Струмица

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да не мислиш Ramazotti пицеријата?
Aha de zgresih...:pos2:

Te svakam.Site protiv sopirnikot.Epa vidi.Kako so ti si ja sakas Strumica taka i jas si go sakam Kavadarci i kolku i da me ubeduvas deka e loso nema da ti poveruvam...Razbiras???
Da sme iskreni Strumica za Kavadarci e New York.Gradot iskreno vi e za nikade:toe: ...Ama toa e nemaat site takvi gradonacalnici kako nasiot:helou: :helou:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
malce of topic
pano minov e kriv sto kavadarci ne napreduva pa sea uste se kandidiral za pratenik i sobral 10000 potpisi od kavadarcanidash dash dash
pocna da go grade kejot i nisto ne napravi a trebase ubav da bide ali toa ti pano e gay
a i krade kako cigan
a ti hristov neli se najde so ovie lozar kavadarci togeder lozari lozar 8(sve je "lozari":):):):):))

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Aha de zgresih...:pos2:

Da sme iskreni Strumica za Kavadarci e New York.Gradot iskreno vi e za nikade:toe: ...Ama toa e nemaat site takvi gradonacalnici kako nasiot:helou: :helou:
Da ne otvarame diskusija za toa.Odamna ne sum bil vo sr.Kaa ce vidam so svoi oci ke ti kazam.A za gradonacalnikot iam slusnato deka e super...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Пренос обавезно..ке се навива од дома!

V

Viktoranius

Гостин
Каков пренос бе, таа одаме тама како обични гледачи па ако се дигне адреналино и ќе скокнам па белким нема да летат столове накај мене.:vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Каков пренос бе, таа одаме тама како обични гледачи па ако се дигне адреналино и ќе скокнам па белким нема да летат столове накај мене.:vozbud:
И јас одам така ќе биде јако у среда! :)

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
pazi pod nas da ne sednes pa da ne letne nekoja jamaha:pos2: :pos2: :pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Море ако дојдите секако ќе ве познајме ако не сте кавадарчани, најубаво ќе ви биде мирно да си ја следите утакмицата.
Мој совет, седните до фоката.:pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Едвај чекам да дојде среда мислам оти у среда ќе биде мечот на годината :):)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Неможам да одам за жал .. ем школо ем др.проблеме.. и то.. X) ама дома ке се дигне куката

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Море ако дојдите секако ќе ве познајме ако не сте кавадарчани, најубаво ќе ви биде мирно да си ја следите утакмицата.
Мој совет, седните до фоката.:pos:
По шо ќе не познаеш да го ебам по патките ли :pos: јас идам а за друг незнам.А кој е тај фоката :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени :).
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.

бтв какви патики ќе носите:pos:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени :).
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.

бтв какви патики ќе носите:pos:
zeleni go secam ako ne nosat:):):)
jas si znam po mene nosam portokalovi so crno li ning:)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Доста бе офтопици па и вие јас на шала спомнах вии кој какви патки носил :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom