Фан клуб: Струмица

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да бе заборавив..штета..Ивини Христов..Во секој случај заглавивме со овој "стручњакот"..барем до крајот на сезоната..
Очигледно...заглавивме и тоа длабоко...
Го имаме најквалитетниот „материјал“ во лигата, ги имаме сите услови и предуслови за одбрана на титулата, но, сепак, не одат работите.
Потребен е fine tuning на машината, а тоа го прави токму тренерот.
Сега, сликовито кажано, екипата ни е како мотор кој работи без една свеќица, ненаштелуван карбуратор, трокира...тоа сме...
На таа машина не и е потребно нешто многу...само еден добар мајстор кој ќе ја подеси убаво и ќе работи како саат...
Разбравте?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да бе заборавив..штета..Ивини Христов..Во секој случај заглавивме со овој "стручњакот"..барем до крајот на сезоната..
Mislam,deka rekov...Joco nema da bide izbrkan od klubot,NEMA SANSI !Treba,da dojde do nesto .... za da Joco bide izbrkan od upravata.Edinstveno nesto,e toj da se svesti i sam da si dade ostavka,ili kako sto rece ti igracite da izbrkaat.:toe: .
Veke,gledam zborite drugata sezona...Za drugata,sezona ocekuvajte 70%posilna Strumcia,od taa sto sme sega.:helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
102-61.Нека нее честито!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Незнам фени изгуби од амак,фершпед тепаше,пелистер,вардар ... како се завршиле ?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ајдее Струмица Победааа, 41 разлика. Според мене најдобар Бошњак.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ахам...епа во понеделник во спорт табелата :) Инаку не бев на утакмица како изиграа нашите? кој постигна најмногу поени ?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ахам...епа во понеделник во спорт табелата :) Инаку не бев на утакмица како изиграа нашите? кој постигна најмногу поени ?
Не бев и јас...си гледав Манчестер :)
Ќе каже сега некој што е бил :)

V

Viktoranius

Гостин
Јас само што се враќам.

Добра утакмица, наште на ташак га играјаа, Цветков се посера од играење. Најдобар Грнето според мене имаше 30 и повеќе коша. Да не заборавам и Ването даде еден кош од лична.

Цело време си седаах зад клупата на Струмица и се пцујаах со Мајмунчето, ама не се провоцире само на празно си говораах.
И така.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Виктораниус..извештај! :smir:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
АЈ кажи ми ја.
1. Фени Индустри 50
2. Струмица 2005 47
3. Фершпед Работнички 43
4. Амак Сп 43
5. Свисслион Пелистер 41 -1 натпревар
6. Мзт Фон 40
7. Вардар Осигурување 36 -1 натпревар
8. Карпош Соколи 28

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Фала... ке видиме дали си точен! бај д веј те поздрави овој како се викашее... аа вегов... :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom