учат diving од професионалци...http://www.youtube.com/watch?v=eaVaIC5Wrjg&feature=player_embedded
камп за ретардирани
Меси го нема,зошто бил во плиткото![]()
Озбилно, точно е тоа. Вчера го видов Санчез, беше на часови кај Ди Марија.учат diving од професионалци...
И Дензел Вашингтон може комотно да дојде во тренинг центарот на Барселона да земе часови по глума па никому ништо....Озбилно, точно е тоа. Вчера го видов Санчез, беше на часови кај Ди Марија.![]()
Извини,али Санчез до толку високо ниво за олку брзо време,никако........Озбилно, точно е тоа. Вчера го видов Санчез, беше на часови кај Ди Марија.![]()
Реалноста е само една и не може да се измени. Затоа признај си дека Роналдо е еден од најголемите симуланти во топ-лигите во Европа.Кај нас барем само фидето изиграва нуркач вие све цел тим за никаде
хахахахах затоа и на базен ве пракаат во предсезона![]()
Vakov da bide i koga ke pocne sezonata i po moznost najdobar poedinec vo timotKolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?
после 6 пријателски (уште еден во сабота, 11:45ч)
голови 21: Benzema 6, Cristiano 6, Callejon 3, Ozil 2, Di María 1, Khedira 1, Jese 1, Joselu 1...
асистенции 17: Benzema 4, Khedira 2, Marcelo 2, Callejon 2, Cristiano 1, Di María 1, Kaká 1, Coentrao 1, Xabi 1, Ozil 1, Jese 1…
минути: Benzema 418, Cristiano 370, Marcelo 367, Callejon 364, Ozil 359, Coentrao 354, Varane 327, Carvalho 315, Casillas 300, Pepe 293, Xabi 285, Albiol 275, Arbeloa 274, Kaká 240, Granero 225, Khedira 213, Adan 195, Ramos 180, Nacho 171, Jese 131, Joselu 79, Casado 74, Higuain 57, Di María 30, T.Mejias 23, Jesús 22, Sahin 0…
Нека продолжат вака следнава година за златна топка ќе се борат Бензема, Ди Мариа, и Роналдо![]()
Беше и најголем глумец пред 3-4 године, ама ако пратиш редовно у последно време ќе видиш дека у цела сезона 3-4 пута максимум ако пробал да изглуми фаул или пенал. Не е истиот Роналдо порано што беше, барем ја така го гледам. Не дека порано играше у Манчестер, а сега у Реал. Нема врска тоа, ама по карактер е многу сменет. Порано беше ептен големо копиле, неможев ни ја да го поднесем.Реалноста е само една и не може да се измени. Затоа признај си дека Роналдо е еден од најголемите симуланти во топ-лигите во Европа.
Добро, ок е тоа, не се бунам. Стварно Роналдо е професионалец и откако дојде во Шпанија помалку глуми а повеќе искажува љубов кон фудбалот.Беше и најголем глумец пред 3-4 године, ама ако пратиш редовно у последно време ќе видиш дека у цела сезона 3-4 пута максимум ако пробал да изглуми фаул или пенал. Не е истиот Роналдо порано што беше, барем ја така го гледам. Не дека порано играше у Манчестер, а сега у Реал. Нема врска тоа, ама по карактер е многу сменет. Порано беше ептен големо копиле, неможев ни ја да го поднесем.
Од Реал - Ди Мариа (К.Роналдо, не)Реалноста е само една и не може да се измени. Затоа признај си дека Роналдо е еден од најголемите симуланти во топ-лигите во Европа.
да бе кога беше во Манчестер беше копиле невидено, глумец страшен затоа и беше најдобар играч во светот 2008-ма. Неможевте да го поднесете затоа што не постоеше нешто што тогаш може да го сопре, а исто и сега само што сега вие дркате на него, до пред 2 сезони и јас бев исто. Сите фанови на Реал истото го велеа кога потпиша само да не биде таков-онаков, лигуш, глумец а кошта 94 мил. (што и не е толку битно) Можеби на 22-23 год повеќе леташе во облаци ама не заборавајте кој го менаџираше и кога беше најпотребно под најголем притисок баш тој ја носеше цела игра затоа не се слагам дека бил копиле. И мене Меси ме вади од такт ама сепак го почитувам како голем играч и не велам дека е копиле. Извинете вака падобрански али за Роналдо копиле да не слушнам уште еднаш. Ае спортски поздравБеше и најголем глумец пред 3-4 године, ама ако пратиш редовно у последно време ќе видиш дека у цела сезона 3-4 пута максимум ако пробал да изглуми фаул или пенал. Не е истиот Роналдо порано што беше, барем ја така го гледам. Не дека порано играше у Манчестер, а сега у Реал. Нема врска тоа, ама по карактер е многу сменет. Порано беше ептен големо копиле, неможев ни ја да го поднесем.