Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.520
Поени од реакции
10.284
Како изигра досега Коентрао на пријателските?И имате поим кој ќе биде прв од него и Марсело ?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^Не се покажа нешто посебно ама у главно не ни играше на позицијата класична за него, нешто пробуваше Мурињо со него на други позиции како би функционирал. А за прашањето, Марсело останува прв избор, а не верувам во каква и да игра форма Коентрао дека ќе може да му го земе местото. :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Да се поднесе петиција сеа сезонава во Европа само судии од Америка или Кина ... :icon_lol:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.823
Поени од реакции
1.598
Озбилно, точно е тоа. Вчера го видов Санчез, беше на часови кај Ди Марија. :icon_lol:
И Дензел Вашингтон може комотно да дојде во тренинг центарот на Барселона да земе часови по глума па никому ништо....

Кај нас барем само фидето изиграва нуркач вие све цел тим за никаде :)
хахахахах затоа и на базен ве пракаат во предсезона :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.756
Поени од реакции
22.980
Кај нас барем само фидето изиграва нуркач вие све цел тим за никаде :)
хахахахах затоа и на базен ве пракаат во предсезона :D
Реалноста е само една и не може да се измени. Затоа признај си дека Роналдо е еден од најголемите симуланти во топ-лигите во Европа.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?
после 6 пријателски (уште еден во сабота, 11:45ч)
голови 21: Benzema 6, Cristiano 6, Callejon 3, Ozil 2, Di María 1, Khedira 1, Jese 1, Joselu 1...
асистенции 17: Benzema 4, Khedira 2, Marcelo 2, Callejon 2, Cristiano 1, Di María 1, Kaká 1, Coentrao 1, Xabi 1, Ozil 1, Jese 1…
минути: Benzema 418, Cristiano 370, Marcelo 367, Callejon 364, Ozil 359, Coentrao 354, Varane 327, Carvalho 315, Casillas 300, Pepe 293, Xabi 285, Albiol 275, Arbeloa 274, Kaká 240, Granero 225, Khedira 213, Adan 195, Ramos 180, Nacho 171, Jese 131, Joselu 79, Casado 74, Higuain 57, Di María 30, T.Mejias 23, Jesús 22, Sahin 0…

Нека продолжат вака следнава година за златна топка ќе се борат Бензема, Ди Мариа, и Роналдо :D:D
Vakov da bide i koga ke pocne sezonata i po moznost najdobar poedinec vo timot:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реалноста е само една и не може да се измени. Затоа признај си дека Роналдо е еден од најголемите симуланти во топ-лигите во Европа.
Беше и најголем глумец пред 3-4 године, ама ако пратиш редовно у последно време ќе видиш дека у цела сезона 3-4 пута максимум ако пробал да изглуми фаул или пенал. Не е истиот Роналдо порано што беше, барем ја така го гледам. Не дека порано играше у Манчестер, а сега у Реал. Нема врска тоа, ама по карактер е многу сменет. Порано беше ептен големо копиле, неможев ни ја да го поднесем.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.756
Поени од реакции
22.980
Беше и најголем глумец пред 3-4 године, ама ако пратиш редовно у последно време ќе видиш дека у цела сезона 3-4 пута максимум ако пробал да изглуми фаул или пенал. Не е истиот Роналдо порано што беше, барем ја така го гледам. Не дека порано играше у Манчестер, а сега у Реал. Нема врска тоа, ама по карактер е многу сменет. Порано беше ептен големо копиле, неможев ни ја да го поднесем.
Добро, ок е тоа, не се бунам. Стварно Роналдо е професионалец и откако дојде во Шпанија помалку глуми а повеќе искажува љубов кон фудбалот.
Ама, па Бускетс демек секоја утакмица по 3 пати глуми?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.823
Поени од реакции
1.598
Од Реал - Ди Мариа (К.Роналдо, не)
Од кај вас - сите. На чело со Бискетс расистот и Алвез.

Но ајде да не се навракаме на тие муабети сега нема смисла.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
да бе кога беше во Манчестер беше копиле невидено, глумец страшен затоа и беше најдобар играч во светот 2008-ма. Неможевте да го поднесете затоа што не постоеше нешто што тогаш може да го сопре, а исто и сега само што сега вие дркате на него, до пред 2 сезони и јас бев исто. Сите фанови на Реал истото го велеа кога потпиша само да не биде таков-онаков, лигуш, глумец а кошта 94 мил. (што и не е толку битно) Можеби на 22-23 год повеќе леташе во облаци ама не заборавајте кој го менаџираше и кога беше најпотребно под најголем притисок баш тој ја носеше цела игра затоа не се слагам дека бил копиле. И мене Меси ме вади од такт ама сепак го почитувам како голем играч и не велам дека е копиле. Извинете вака падобрански али за Роналдо копиле да не слушнам уште еднаш. Ае спортски поздрав :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom