Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Виља дојде од позади и му удри шамар на Озил, иако овој не беше вмешан у инцидентот и се обидуеше да ги одвои. Ебате кретенот.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Виља дојде од позади и му удри шамар на Озил, иако овој не беше вмешан у инцидентот и се обидуеше да ги одвои. Ебате кретенот.
Не, двајцата стоеа рамо до рамо. Потоа Озил тргна накај него и овај му залепи една. Уште се чудам зошто.. :confused:

И нормално, Xavi пациентот: “It’s sad Madrid players didn’t stay at the end to watch us lift the trophy. We did it at the Copa. You should be graceful in defeat.”

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
‎-Зашто Фабрегас беше на клупа?!
-За да игра во таков тим како Барселона треба прво да научи да глуми ;)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Извини вака што се мешам, ама морам :) А зарем тебе не ти е доволно што Роналдо даде над 100 гола во 2 сезони и што ви е главен играч на секој натпревар, или тебе ти е доволно што Бензема изиграл 5-6 добро утакмици од коа дојде и сеа ајде ќе плукаш по Роналдо.
Ништо провокативно нема во ова, само го пишав пошто мислам дека грешиш во врска со Роналдо.. спортски поздрав! ;)
Dzabe kje zborime za Ronaldo koga neam da se svatime do utre...za Ronaldo trca cel tim:)
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:05 AM ---
Ponekogas zasluzuva Ronaldo i da sedi cela utakmica na klupa ama Mourinho tolku go saka sto sekoj natprevar i da e protiv Vardar ke odigra so 10 mladinci i nego vo tim.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Значи се закачија, се потсмирија малку и оп Виља прави нов неред... ех бе...

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Mourinho : " We intend to play like men and not fall on the ground at the slightest touch."

Жими се, се утепав од смеење второ полувреме баш поради ова. Допри ги мислиш си им искршил три ребра.

Top 2 funniest moments:
1. После стартот на Карваљо над педро (на повторената снимка убаво се гледа, педро легнат како на пикник во ливада, чека да види како ќе се одвива акцијата а после му текнува дека има фрактура на раката и почнува да се тркала по земјата )
2. Дуелот меѓу адриано и Роналдо (се мисли адриано дали да се фати за нога или глава и после мало думење се решава за главата )

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.042
Поени од реакции
1.028
Се на се , одлична тактичка поственост на играта на Реал во двата натпревари.
Првата , далеку подобри , ама апла несреќни ...
Втората , во најмала рака рамноправни.

Симнувам капа на г-от Мурињо. На една ваква Барса , таква противтежа да им креираш, не е лесно.
Штета што Роналдо, не успеа да се најде себеси (како многу пати што не успева во големите натпревари - слично како Меси за Аргентина кога игра :))). Бидејќи се виде дека вчера нападот беше диригиран за Роналдо и само Роналдо.
За жал беше ставен во шише од Алвес.

Како и да е интересна ќе биде оваа сезона. Барса веќе не тоа што беше. Од сега натаму се на патотот на стагнацијата, а од друга страна Реал се од обратната страна на "планината" - се стремат кон врвот.

И уште една работа која ја воочив уште од претходните дулеи на Реал и Барса. Реал игра доста јак физички фудбал против Барса. Ама за чудо , па до сега невидов никој од играчите на Барселона да легне болен , или бар една недела одмор принуден да треба да земе? Чудна работа , не?

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
штета што не успеавме да победиме иако и на оваа утакмица доминиравме,но додека не се смират играчите на реал и да ги издржат сите симулации и глупости на барса секогаш ќе губиме... декоцентрацијата на дефанзивците може да дојде доколку тие мислат на тепачка место на тоа да си ја завршат работата како што треба,и на сите играчи уствари,така да во овие два дуели паднавме психички...се надевам сезонава ќе им ја прекинеме доминацијата и конечно ќе освоиме некоја титула!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
дали се сеќавате на муабетите дека на озил омилен клуб му била фарса?:D
него на што дроги се ас.ком:rolleyes:

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Брат па се разбира дека поомилен дури и почнав да ги сакам.. Премногу со срце играат се гледа дека сакаат а и реално гледано можат да ја победат барселона но и највеќе ме радува фактот што се гледа дека напредуваат премногу и дека кога тогаш целиот труд ќе се исплати, им фали некаква психолошка предност цело време играат како на штрек што ако пак изгубиме до кога вака итн.Иначе мислам дека Реал оваа сезона ќе ја освои Примера и дека конечно титулата ќе биде на рацете на тие што треба а тоа не е барселона туку Кралевите од Мадрид.
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:06 AM ---

Грешка си брат прочитај го мојот пост погоре
Океј моја грешка, извини.
--- надополнето: Aug 18, 2011 8:51 AM ---
Добри сте, не примивте 5 :( секоја чест
Едвај се извадовте и првиот и вториот натпревар бе пичко една не туку ми кажувај 5 гола 6 гола мрш ајде непотребен си овде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom