Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
А јас таман помислив ќе изгледаме едно Ел Класико без скандали. Who am I kddin'!

Ете зошто Гонзало го немало на терен, за Озил си ја чува енергијата. :D

Да го оставиме настрана циркусот, од лани сме каде-каде подобри, само мора да се поработи на реализацијата. Инаку ги разбирам дека е тешко да се самоконтролираат покрај такви ...*ќе се воздржам* но мора да обрнат повеќе внимание на темпераментот. Со добиен црвен нема да ја решат работата.

А за Анхел не можам а да не искоментирам дека ептен ја претера со глумењето! :mad:

Пике: „Мурињо го уништува Шпанскиот фудбал. Зборува за Каталонците, но всушност проблемот е во Мадрид“. Да не знај човек дали да се смеј или да плачи е работава. Одвај чекам да видам што има Чави да кажи. :rolleyes:

--- надополнето ---

Get 'em, Ozil! :cool:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Вила го удри на Озил така? Ги гледав видеата ама не се гледа кој кого мава. Која минута и секунда е тоа?

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Вила го удри на Озил така? Ги гледав видеата ама не се гледа кој кого мава. Која минута и секунда е тоа?
Да, Виља му удри шамар на Озил. Затоа овој толку се налути, а одма и Гонзало се вмеша. И јас се обидувам да го најдам тој дел.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Абе брат,и погоре напишав,Барса се далеку од светци..ама ова немат никаква врска со играта,немат контакт со играч.како шо беше конкретно вечерашниов тарт на МАрсело,и уште 5 такви на Рамос и Пепе.....Психолошки сме слаби,добиваме картони за без потреба,не чинит...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Добро бе, Пике и Чави се ко грцине со изјавите... :facepalm:

магарето му вика на зајакот...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Da se tepaat 11 vs 11 mislam Real ke im ebe mater na Barsa...ima opasni faci kako Khedira, Ozil, Pepe, Higo i Ramos:D a kaj ovie samo Pinto go gledam sve ostanato picki:D

A

apidrone

Гостин
Дефинитивно извикувале расистички извици
http://neogaf.net/forum/showthread.php?t=437320&page=313
Него кај е она старото дртало наречен Ди Стефано да искоментира нешто?? Ауу како ме нак*рчил тогаш... Ми идеше да му испцујам све по список.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Како бе не ја скинавте Барса ццц. мн ме нервираат да им ебам педерчињата. Пепе сам ако им се пушти ако не им ебе пиперот на сите еве на ..
Очигледно е каква подобра игра има Реал за разлика од лани. Само напред .. ајде зимајте оваа година шпанско :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Нема потреба од дискусија за инцидентот Реал како Реал малку испровоциран, а овие од Барса на чело со Валдес и сите од клупата едвај чекаат од ништо да направат нешто....:tapp:

Него радува фактот што е убиена играта на Барса на мината утакмица Реал имаше над 50% посед сега има 48% сосема доволно да не и се дозволе игра на Барса. Најслаб поединец беше Роналдо, не помина никако покрај Алвес ...
Оваа титулата не е толку битна битно е дека ќе биде жешко оваа сезона...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Hahahaha ne ti e dovolno sto pridonese za timot ovie 2 utakmici protiv Barsa??? 2 asistencii, 1 gol od mozni 4 gola na Real...i???
Извини вака што се мешам, ама морам :) А зарем тебе не ти е доволно што Роналдо даде над 100 гола во 2 сезони и што ви е главен играч на секој натпревар, или тебе ти е доволно што Бензема изиграл 5-6 добро утакмици од коа дојде и сеа ајде ќе плукаш по Роналдо.
Ништо провокативно нема во ова, само го пишав пошто мислам дека грешиш во врска со Роналдо.. спортски поздрав! ;)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Нема потреба од дискусија за инцидентот Реал како Реал малку испровоциран, а овие од Барса на чело со Валдес и сите од клупата едвај чекаат од ништо да направат нешто....:tapp:
..
се е кажано со ова.
Но сепак вакви дебили ко играчине на Барса неам видено да не добиеше црвен ај ке разберев али доби црвен не глеам потреба 140 души да се улетуваат. Озил мирно дете го налутија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom