Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Би му го дал Сарабиа на Венгер некој две години, без можност да го откупи :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Би му го дал Сарабиа на Венгер некој две години, без можност да го откупи :D
Че го напрајт ко од стакло да е ...ко отиде во Арсенал му вградуваат injuri-prone mode :confused:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Брат ми одмори малку поспиј :p
--- надополнето: Jun 3, 2011 2:53 AM ---
"Higuain and Benzema are transferable?

Yes
Напрај го на шпански, лошо е преведено, оргиалот е ИНтрасферсибиле :)
Ама подолу пишува тоа е работа на клубо ако они одлучат Игуаин ќе лета и така ќе биде според мене

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Иначе deal with it доаѓа Агуеро. Барем според шпанските аналитичари ова е шанса која Реал мора да ја искористи пошто играчи со талент како Агуеро ретко се наоѓаат на трансфер листата без претоа да се наруши односот помеѓу двата клуба. Пошо нели овој сака да си иде... Глупа ситуација барем според мене. Нели Мур сака 3ца напаѓачи плус Мората. Со продажба на Игуаин и доведување на Агуеро останува статус кво...пак ќе има Мур -1. Тоа се нови инвестиции ...и тако даље и тако даље

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Викаат дека за местото трет напаѓач шо е на Адебајор не смее да се меша со Агуеро Игуаин и Бензема, тоа е место за напаѓач со слични карактеристики на Адебајор многу различни од овие тројца, Адебајор најверојатно ќе биде вратен пошо договорот за откуп е околу 15-16 миљ. ама од коа ќе се врати Реал можно е да преговара наново, односно да не се повикува на овој актуелниов договор шо го има сеа за позајмицата и отенционално купување.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
^ btw не го заборавајте Каљехон дека го имаме ....
Леон, Каналес и Хиго трампа за Ибрахадабра - моја желба :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
игуаин е класа за ибра,никад не сум го сакал нема ни да го сакам

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
За шпански фудбал Игуаин е Карим Бензема за Ибрахимович. :D

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
игуаин е класа за ибра,никад не сум го сакал нема ни да го сакам
Па и јас не го сакам многу, има катастрофално понашање... но сепак мислам дека добро ќе го вклопи Мур во играта на Реал, ќе ни одговара.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
претсезона 2011/12
11.07 – лекарски прегледи, патување во Лос Агџелес
16.07 – Los Angeles Galaxy – Real Madrid (ЛА, САД)
20.07 – Chivas Guadalajara – Real Madrid (Сан Диего, САД)
23.07 – Philapelphia Union – Real Madrid (Филаделфија, САД)
24.07 – враќање во Мадрид
27.07 – Hertha Berlin – Real Madrid (Берлин, Германија)
30.07 – Leicester – Real Madrid (Лестер, Англија)
30.07 – патување во Кина
03.08 – guangzhou Evergrande – Real Madrid (Гуангџоу, Кина)
06.08 – Tianjin Teda – Real Madrid (Тјанџин, Кина)
06.08 – враќање во Мадрид

... потоа се игра шпанскиот СуперКуп, два натпревари... La Liga почнува на 21ви август... и измеѓу некаде ќе се смести Trofeo Bernabéu….

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Викаат дека за местото трет напаѓач шо е на Адебајор не смее да се меша со Агуеро Игуаин и Бензема, тоа е место за напаѓач со слични карактеристики на Адебајор многу различни од овие тројца, Адебајор најверојатно ќе биде вратен пошо договорот за откуп е околу 15-16 миљ. ама од коа ќе се врати Реал можно е да преговара наново, односно да не се повикува на овој актуелниов договор шо го има сеа за позајмицата и отенционално купување.
Ко што разбрав, Адебајор прифатил договор со моменталната половина која му ја плаќа Реал (нз колку милиони беа) и да се откаже од половината која му ја плаќа Сити. Арапите пак се согласиле да спуштат до 11-12 милиони. Нигерот останува 90%, нема да го откупат само ако се деси нешто со Негредо или Дрогба.

А мене ми нема логика да го продадеш Игуаин за да дојде Кун. Едниот е играч од 18 години у Реал, сите го сакаат, другиов е омразен кај навивачите. Едино ако станеме ко Милан, па да го шитнат ако утврдиле дека нема да може да се врати у форма, ма да не верувам дека нашиов medical staff е толку заебан... но единствено заради тоа би прифатил да се продаде Игуаин.

По се изглед, ќе дојде еден од Коентрао и Агуеро, колку да се исполни фетишот на Флорентино да даде повеќе од 25м за еден играч. :oops:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.907
Поени од реакции
30.866
Игуаин и Бензема не одат никаде...линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop