Че го напрајт ко од стакло да е ...ко отиде во Арсенал му вградуваат injuri-prone modeБи му го дал Сарабиа на Венгер некој две години, без можност да го откупи
Брат ми одмори малку поспиј :phttp://grandezablanca.blogspot.com/2011/06/el-kun-es-un-jugador-fantastico.html
Кој има време нека го прочита интервјуво. Интересно е.
Напрај го на шпански, лошо е преведено, оргиалот е ИНтрасферсибилеБрат ми одмори малку поспиј :p
--- надополнето: Jun 3, 2011 2:53 AM ---
"Higuain and Benzema are transferable?
Yes
Па и јас не го сакам многу, има катастрофално понашање... но сепак мислам дека добро ќе го вклопи Мур во играта на Реал, ќе ни одговара.игуаин е класа за ибра,никад не сум го сакал нема ни да го сакам
Ко што разбрав, Адебајор прифатил договор со моменталната половина која му ја плаќа Реал (нз колку милиони беа) и да се откаже од половината која му ја плаќа Сити. Арапите пак се согласиле да спуштат до 11-12 милиони. Нигерот останува 90%, нема да го откупат само ако се деси нешто со Негредо или Дрогба.Викаат дека за местото трет напаѓач шо е на Адебајор не смее да се меша со Агуеро Игуаин и Бензема, тоа е место за напаѓач со слични карактеристики на Адебајор многу различни од овие тројца, Адебајор најверојатно ќе биде вратен пошо договорот за откуп е околу 15-16 миљ. ама од коа ќе се врати Реал можно е да преговара наново, односно да не се повикува на овој актуелниов договор шо го има сеа за позајмицата и отенционално купување.