Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
^^Не му се љутете, комплекси:)

I

IBIZA SOUND

Гостин
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150153319644773&set=a.498602234772.275730.96686264772&type=1&comments

Старово ептен почнало да сере, убаво имаат пишано подолу во коментар наместо да ја подржи екипата што конечно направи нешто повеќе против Барселона он им се сере на бодот што го освоија. Не личи на некој што е почесен претседател да дава вакви изјави. Се надевам само нема Мурињо и играчите да му обрнат внимание на стариов, на крај краева и така веќе мириса на земја.
nikoj ne znae koj mirisa na zemja
pa taka i ti ne znaes za nikoj dali mirisa na zemja

--- надополнето ---

Мене колумната ми е 100% точна и реална, нема на што да му приговорам сите реченици се ТОЧНИ. Тоа е тоа. На секој вистински навивач на Реал, и нерешена против Барса е рамна на пораз.

Но целта ги оправдува средствата, на оваа барса која во една секунда од 60метри од нашиот гол може да ја донесе топката до 5метри до гол,со брза отсечна, прецизна игра, после таков пораз мора вака да се изигра. Исклучоци секогаш мора да има. Може ова ќе им даде мотив на нашите .)
mislam deka si edinstveniot od site tuka navivaci na real sto kaza najrealno i najdobro

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не потпаѓајте под притисоците на навивачите на Фејксерлона. Сакаат да не натераат да играме отворено во среда.... :pos2:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315
абе не му замарајте на стариот ко прво стар е чоекот излапал , ко второ е аргентинец за тоа ги фали Ди марија и Леси
му простивме

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
^Јас не ти ставам,жал ми е. Комплексот тера да седиш тука место во вашиот, знам, тешко е..:)

Како и да е..небитно. Мислам дека во Среда ќе гледаме горе-доле иста утакмица, само со многу повеќе жар. Тактички, Барса нема да смени многу, можда једино со Маскерано би можел да почне. Мурињо, има повеќе опции, ама мислам дека ќе почне со тактиката што ја пробуваше со Билбао. Роналдо истурен, со Мариа и Озил по страните. Претпазливо, со јака и висока одбрана и контри со високи топки. Нека не пипнат топка и 90 посто од времето, сега е битен трофејот. Јас сум еден од тие кои би оправдале дефанзивна игра ако носи резултат. Hala Madrid!!!:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom