п.с. Еве што вели друго стариот: Додека
Di María имаше сила да направи нешто во малкуте ситуации кога ја имаше топката,
беше најдобриот меѓу ‘белите‘, исто како и San Iker. Без сомнеж, мораме да го канонизираме што побрзо.
Messi е најдобриот во светот, неговиот фудбал е спектакуларен, освен тоа
е и пример за професионалност, нема ривал. Го покажа својот сјај во саботата и во среда во финалето ќе биде прекрасно да се гледа повторно
Старо ај те молам најди ме на интернет некаде и прочитај ме:
1. Ти изгледа си се издрогирал. Ди Марија освен тоа што не направи ништо посебно цел натпревар посра и 2 клучни напади што можеа и требаа многу лесно да завржат со гол од наша страна. Еднаш поради себичност, вториот пат поради глупавост (се сплетка од топката). Ете тоа направи Ди Марија цело класико. А Озил за 30 минути направи 10 пати колку Ди Марија. И тоа кога игравме без еден играч.
2. Твојот ферплеј професионалец Меси ја изшутира топката во публиката во Мадрид АЛОО БРРРР!!!
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
. Ти старо изгледа си гледал друга утакмица. Некој ти го пуштил првото класико ваљда од оваа сезона. За такво шутирање во публика Анри добиваше црвени картони дури играше во Арсенал. Кој гледал англиско пред извесни неколку години знае.
Искрено никогаш не сум ги читал колумните од овој лик, а нема ни да ги читам. Не само поради тоа што изнапишал глупави нешта во оваа колумна но да бидиме реални човекот си е и во години
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)