Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Еден искомплексиран, ќелав идиот што мисли дека многу знае за спорт, патем му е правнук на Никола Карев.
Во Македонија само он прави муабет за фудбал јавно на тв , а тоа што е за Барса и малку претерува е друго :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јадев бан 48h, цццц...:)

--- надополнето ---

Се знае нешто во врска со која формација би искочил овој пат Мурињо???

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Озил место Бензема, 4-3-3, така почна да шпекулира AS уште сега.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Casillas
Arbeloa - Ramos - Carvalho - Marcelo
Khedira - Pepe - Xabi
Ozil - Ronaldo - Di Maria
Добра формација е оваа:icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема шанса без напаѓач кој и да игра а имаме многу опасни напаѓачи,можат а и прилекуваат минимум двајца одбранбени играчи.Без напаѓач Роналдо ќе се изгуби.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нема шанса без напаѓач кој и да игра а имаме многу опасни напаѓачи,можат а и прилекуваат минимум двајца одбранбени играчи.Без напаѓач Роналдо ќе се изгуби.
Tребаше тебе место Каранка да те земе Мур :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
А демек Роналдо не се изгуби саботата???без навредување:back:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Топки, Канал 5...

За во среда се најавува формација со Рамос у средина, Арбелоа десно, и Озил место Бензема...
Карваљо смее да игра. Пепе и Карваљо стопери. Како што памтам Карваљо ке го пропушти само првиот меч во лш.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Casillas
Arbeloa - Ramos - Carvalho - Marcelo
Khedira - Pepe - Xabi
Ozil - Ronaldo - Di Maria
Добра формација е оваа:icon_lol:
Оваа е добитната :) Но мислам дека или Адебајор или Бенз треба да бидат во игра,мора да имаме и еден класичен напаѓач.
П.С. И Пипита :pipi:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Барем не шутираше во "рекламите"
Па од фудбал не покажа ништо,а за култура и достоинство...исто така не беше светец,ги туркаше играчите на Барса поради изгубени топки...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Искрено и мене ми е чудно, нели сакаше тројца напаѓачи, сеа има тројца на располагање а да не почне со ниеден... али што го знаеш...

Па од фудбал не покажа ништо,а за култура и достоинство...исто така не беше светец,ги туркаше играчите на Барса поради изгубени топки...
лол бе... Бог да чува сте, сеа човекот ништо лошо не направи вие пак подоле од Меси мора да го направите... :jaj:

--- надополнето ---

Карваљо смее да игра. Пепе и Карваљо стопери. Како што памтам Карваљо ке го пропушти само првиот меч во лш.
Да али ако Ласс не се врати од повреда, нема кој да игра како трет CM... :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ел Нињо,не праев со тебе муабет па да ме разбериш што сакав да потенцирам,или ме разбра ама се напрае наудрено,Дретица ми напиша нешто за “рекламите“а јас му вратив нешто друго,а го нема никаде...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Може да ги искористи Гаго или Леон како трет дмц или пак Аде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom