Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Прво: фала Серхио и Пепе што не добивте жолт картон. :back:
Второ: :cuc: Пепе :cuc: mister :cuc: Марсело :cuc: Серхио :cuc: Кедира :cuc: Икер :cuc: Карваљо :cuc: Бернабеу атмосфера!
Трето: Албиол!!!!!! Персона нон грата! До кога бе? До кога?!
Четврто: одма излегват нови фори. :) Ronaldo: God sent me to Earth to show people how to play football. Mourinho: Yeah, I sent Cris.
Петто: Некој бараше големи слики? Не можете да ги данлоадирате од официјалниот веб сајт? Таму се задоволително големи.

Do the Madridista dance!

If you’re a Madridista and you know it dance like this

If you’re a Madridista and you know it and you really wanna show it

Се заборајв јас :), ајде поздрав!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Do the Madridista dance!

Се заборајв јас :), ајде поздрав!
Стандардната тројка будали... :icon_lol:

а еве и gif од мотивирањето... :pos:

и моментот кога Марсело му кажува на Алвес, - Пенал да ми направиш инаку ќе ти ги истегнам ушите пак ко пред операција...

малку ко Филе станавме ја и senoraRamos... :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
ЧЕ ме стаил во потпис, и го избришал тоа смајлито на крај кое укажуваше дека таа реченица ми беше пишана на шала.. Хаа, мисли дека е најпаметен, а уствари е најголем дебил од цел фан-клуб на Барселона.. :pos:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ЧЕ ме стаил во потпис, и го избришал тоа смајлито на крај кое укажуваше дека таа реченица ми беше пишана на шала.. Хаа, мисли дека е најпаметен, а уствари е најголем дебил од цел фан-клуб на Барселона.. :pos:
lol u mad ?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кусо инфо. Реал оваа сезона во ЛШ има примено 3 гола од кои сите три на гостински терен. 2против Милан и еден против Лион. :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Луѓе замислете со Шалке да играме финале у ЛШ, Раул против Реал во финале ЛШ :nesvest:

Инаку мислам дека веќе на Барселона и дојде крајот ќе ги мачкаме и ќе им покажеме кој се главни во Шпанија и светот :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
resi se ednas
ednas vikas deka sum jas,sega vikas deka e CE, a posle na nekoj drug ke mu recis deka e najgolem debil

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
И плус КР7 и Кака во Милан, абе пичку матер тимов за идната сезона :icon_lol:
Тоа е моја желба, а комшивките наши што си прават филмови тоа е веќе друга работа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom