Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво: фала Серхио и Пепе што не добивте жолт картон. :back:
Второ: :cuc: Пепе :cuc: mister :cuc: Марсело :cuc: Серхио :cuc: Кедира :cuc: Икер :cuc: Карваљо :cuc: Бернабеу атмосфера!
Трето: Албиол!!!!!! Персона нон грата! До кога бе? До кога?!
Четврто: одма излегват нови фори. :) Ronaldo: God sent me to Earth to show people how to play football. Mourinho: Yeah, I sent Cris.
Петто: Некој бараше големи слики? Не можете да ги данлоадирате од официјалниот веб сајт? Таму се задоволително големи.
2011-04-16bernabeu01.jpg

tumblr_ljrypfJkSG1qesurd.gif

tumblr_ljrypmE2741qesurd.gif

tumblr_ljrwhkEUGt1qf55n8o1_400.gif

Do the Madridista dance!

If you’re a Madridista and you know it dance like this
tumblr_ljswg1G1aC1qc9152.gif

tumblr_ljswn8wTT91qc9152.gif

If you’re a Madridista and you know it and you really wanna show it
tumblr_ljswq7aU5K1qc9152.gif

tumblr_ljswofTMaT1qc9152.gif

Се заборајв јас :), ајде поздрав!

Do the Madridista dance!

tumblr_ljswn8wTT91qc9152.gif

Се заборајв јас :), ајде поздрав!

Стандардната тројка будали... :icon_lol:

а еве и gif од мотивирањето... :pos:

2011-04-16-iker-pregame-01a.gif

и моментот кога Марсело му кажува на Алвес, - Пенал да ми направиш инаку ќе ти ги истегнам ушите пак ко пред операција...

2011-04-16pregametunel05.jpg

малку ко Филе станавме ја и senoraRamos... :pos:

ЧЕ ме стаил во потпис, и го избришал тоа смајлито на крај кое укажуваше дека таа реченица ми беше пишана на шала.. Хаа, мисли дека е најпаметен, а уствари е најголем дебил од цел фан-клуб на Барселона.. :pos:

ЧЕ ме стаил во потпис, и го избришал тоа смајлито на крај кое укажуваше дека таа реченица ми беше пишана на шала.. Хаа, мисли дека е најпаметен, а уствари е најголем дебил од цел фан-клуб на Барселона.. :pos:

lol u mad ?

Луѓе замислете со Шалке да играме финале у ЛШ, Раул против Реал во финале ЛШ :nesvest:

Инаку мислам дека веќе на Барселона и дојде крајот ќе ги мачкаме и ќе им покажеме кој се главни во Шпанија и светот :)

Кој или што е тој Филе? :)

Топки, Канал 5...

За во среда се најавува формација со Рамос у средина, Арбелоа десно, и Озил место Бензема...

resi se ednas
ednas vikas deka sum jas,sega vikas deka e CE, a posle na nekoj drug ke mu recis deka e najgolem debil

И плус КР7 и Кака во Милан, абе пичку матер тимов за идната сезона :icon_lol:

Тоа е моја желба, а комшивките наши што си прават филмови тоа е веќе друга работа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom