Кажав пред утакмицата дека најбитно ке биде да се изигра машки, а не пичкарски. Мислам дека беше тоа еден од клучните фактори за успех. Потребно беше да сватат играчите дека барса не е непобедлива. Верувам во среда дека ке видиме нешто сличен на овој натпревар. Судијата можеше да го задржи карактерот и да му покаже барем на Меси жолт, кога веке не покажа за пеналот... Но, што е тука е. Јас во глобала сум задоволен, некој фанови на други клубови се чудат како можеме да бидеме задоволни со тоа вчера, но тие не ни се во кожа и верувајте неможат убаво да сватат. Не ги обвинувам. Играчите играа за тимот, во среда очекувам минути и за Игуаин и за Озил, а клупа за Ди Марија. Колку и да помага во дефанзива, Озил може исто така да игра по левата страна и ке покрива, а во нападот ке се трансформира како плеј. Чаби незнам зашто беше изваден, имаше неколку лоши пасови, но мислев дека без тој ке тргне све низ брдо. Мурињо се виде дека ги познава повеке од било кој и сите измени му беа на место. Што друго да правиме... очекувам успех или во Лш или во купот. За едно од овие сум речиси убеден... HALA MADRID !