O
ob1
Гостин
Е само заради ова нејќев да победиме и да извадиме добар резултат. Чекајте нерешено заврши, не летајте у облаци и не пишувајте коментари од типот "следните 3 утакмици 100% тепаме". Нека се изигра како вечерва само.
постирав погоре
Ова ме потсеќа на прекланскиот избор за Нобелова награда за мир (2009та год). Може е оф топик, и споредбата е прегруба, али е само доказ колку светот е субјективен.![]()
кај шутираше меси?во рекламите или во навивачите на реал?
Извини не сум видел, бришампостирав погоре![]()
мислиш на обама така?ама финтата е зошто скромниот,добриот,чесниот од манастир излезениот меси почна да шутира по публиката,дали арогатниот,дигнатиот у облаци Роналдо го напраил ова?И зошто немаше најмалку жолт картон за ова,се надева дека ќе го казнат ова дивјаков.Ова ме потсеќа на прекланскиот избор за Нобелова награда за мир (2009та год). Може е оф топик, и споредбата е прегруба, али е само доказ колку светот е субјективен.
За истото и ја праам муабет. Али, да губеа 5-0 барса, не дека ќе беше оправдување, али барем ќе знаевме кој к*рац му беше. А вака??? Ем титула обезбедена, ем не изгубија...мислиш на обама така?ама финтата е зошто скромниот,добриот,чесниот од манастир излезениот меси почна да шутира по публиката,дали арогатниот,дигнатиот у облаци Роналдо го напраил ова?И зошто немаше најмалку жолт картон за ова,се надева дека ќе го казнат ова дивјаков.
NopeЗа истото и ја праам муабет. Али, да губеа 5-0 барса, не дека ќе беше оправдување, али барем ќе знаевме кој к*рац му беше. А вака??? Ем титула обезбедена, ем не изгубија...
Туку да прашам: Дали Роналдо има промашено пенал за Реал?![]()
во право сиПрвин одговор на прашањето дали Рони има промашено пенал... ИМА! Против Алмерија ако добро се сеќавате по што Бензема постигна гол.
Второ видовме кој ќе ги шутира пеналите во купот и колку се спремни голманите да ги бранат истите.
Трето. Фасциниран сум од играта на тимот од провинцијата од бесконечните додавања од поседот....Not. Пепе и Кедира цареви ги убија на средината. Хобитите од својата фрустрација почнаа да паѓаат ко пеќурки дури и да шутираат во публиката. Убаво му гестикулираше Пепе на џуџето,истото и јас би му го посветил.