Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Брат,дали аку победевме,5 бода се малу...ама гостувања кај Валенсија,Виљареал......а и Барса со лесен распоред....ти ќе очеквеше да зејме титула?:smir:
Не али у секој случај, немаат причини Барса за цицање у моментов :), нив и нерешено им одговараше, затоа не гледам причина зашто вие ко фанови да се радувате на ремиво поготово по поразот прв у Каталонија од 5-0 и желбата за одмазда, башка и за некаква гордост на Мадрид правевте муабет па тоа дополнително ме буни за радоста на Златко.

Нејсе ова, со среќа у другите 2 натпреварувања, има и те каков капацитет Реал за освојување на тие трофеи само без албиоловци во својот состав, тоа денес беше пресудно.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да ти се измочам на резултатот, само за кладилниците излезе добро за никој друг нијанси одлучуваа сепак мораме да се задоволиме со 1-1 што е невозможно за секој вистински навивач на Реал сами си ја скапавме главата со пеналот и црвен картон за Албиол.

Роналдо Пепе Марсело одлично изиграа и сум задоволен од играта, забелешка огромна за Ди Мариа психички не беше спремен за овој натпревар Касиљас на ниво другите ништо посебно требаше да му се даде шанса на Озил и на Адебајор уште од стартот на првото полувреме!

И да секако во ЛШ ќе ги избушиме ова беше само тест и одлучуваа нијанси за победата, во ЛШ ќе биде битката! :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Вечерва многу работи што и претходно ги знаев,убаво си рече Мур тренирам со 10 играчи и со еден играч помалку не успеаа да победат и со еден играч помалку Реал имаше шанси за победа и напаѓаше на крајот,а не подаваше и не гледаше колкав посед ќе има.Доколку ние бидеме со 11 играчи на следните 3 натпревари јас сум 99% сигурен дека ќе победиме.За мене ова е морална победа.Секоја чест на Мурињо мора да кажам дека овој натпревар е негов
Озил неверојатен-тоа е зборот за него
Кедира најборбениот вечерва заедно со уште некои други
Пепе фантастичен и најборбен
Икер стандардно
И Марсело ќе го заборавев
!!!YO TE QUERO MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Не али у секој случај, немаат причини Барса за цицање у моментов :), нив и нерешено им одговараше, затоа не гледам причина зашто вие ко фанови да се радувате на ремиво поготово по поразот прв у Каталонија од 5-0 и желбата за одмазда, башка и за некаква гордост на Мадрид правевте муабет па тоа дополнително ме буни за радоста на Златко.

Нејсе ова, со среќа у другите 2 натпреварувања, има и те каков капацитет Реал за освојување на тие трофеи само без албиоловци во својот состав, тоа денес беше пресудно.
Се разбираме.....Со историјат од претходни утакмици со резултати 5-0,2-6,2-0...1-1 и тоа е каков резултат да се радувам.Бидејки тие резултати психички делуваат на фудбалерите,а психата е опасна работа.Ова е еден брејк поинт.....и резултатски,и од прикажаната игра,а уште повеќе од враќањето од негатива,со црвен картон.Сепак,Барса ја освојува титулата,и честито нека и е ! :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Вечерва многу работи што и претходно ги знаев,убаво си рече Мур тренирам со 10 играчи и со еден играч помалку не успеаа да победат и со еден играч помалку Реал имаше шанси за победа и напаѓаше на крајот,а не подаваше и не гледаше колкав посед ќе има.Доколку ние бидеме со 11 играчи на следните 3 натпревари јас сум 99% сигурен дека ќе победиме.За мене ова е морална победа.Секоја чест на Мурињо мора да кажам дека овој натпревар е негов
Озил неверојатен-тоа е зборот за него
Кедира најборбениот вечерва заедно со уште некои други
Пепе фантастичен и најборбен
Икер стандардно
И Марсело ќе го заборавев
!!!YO TE QUERO MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
одличи се сега кој е најборбен :smir:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Значи Албиол раус глупо безмозочно копиле...знаев дека е Мутав ама до толку....

Пепе ФЕНОМЕНАЛЕН
Кедира ФЕНОМЕНАЛЕН
Марсело ФЕНОМЕНАЛЕН ги пишав само овие двајца затоа што најмногу ги критикував...инаку сите бео одлично

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Syn ние прекинавме серија победи на Барса,се вративме со играч помалце а титулата и така беше изгубена само ни се врати самодовербата дека Барса не е непобедлива па колку толку имаме причина за радост.А Барса ако нема причина за цицање зошто пукна кепецот од мака и другите,што мајка шутираше во публика од 1м,нели најфер играч е аааааа?

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.318
Поени од реакции
270
Ееее мизерии бе...дојде времето на бод да се радувате,пичку матер.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде Syn и така идеш тука исчисти ги овие провокаториве,пукнаа од мака па ќе ми кажуваат приказни.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
изигравте добро од тоа што успеав да го видам, имавте и повеќе шанси, силен пресинг удривте прво полувреме и се виде дека неможеа да играат својата игра импресиониран сум, но сепак ова беше загревање, неважен натпревар според мене, од среда почнува главното :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
"Горд шо има Кики Роналдо дрес " хуху :)

пс:Судијава малце поткраднуеше ама ај ... (Алвеш позз ...геј глуп)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ахх колку ми е криво што не победивте,имавте шанси али немавте реализација,посебно она на Кедира на крај можеше и појако да ја шутне.Ајде сеа во лш ги добивате слушајте ми го зборот,само наместо Бензема Адебајор и завршена прича.

П.С Може некој да ми каже зашто Озил не почна од прва минута ???

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај едно прашање онака ме занимат мислењата на фановите...
Кој беше мен оф д меч кај Реал? :)

-1.Пепе,2.Роналдо,3.Касиљас,4.Озил и 5.Некој друг наведете кој можеби и Ди Мариа... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom