Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ај едно прашање онака ме занимат мислењата на фановите...
Кој беше мен оф д меч кај Реал? :)

-1.Пепе,2.Роналдо,3.Касиљас,4.Озил и 5.Некој друг наведете кој можеби и Ди Мариа... :pos:
Кедира

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ахх колку ми е криво што не победивте,имавте шанси али немавте реализација,посебно она на Кедира на крај можеше и појако да ја шутне.Ајде сеа во лш ги добивате слушајте ми го зборот,само наместо Бензема Адебајор и завршена прича.

П.С Може некој да ми каже зашто Озил не почна од прва минута ???
Абе море куртон еден, дали доби Бензема или се најде во добра шанса за да сереш, а??? Интераш глуп.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ахх колку ми е криво што не победивте,имавте шанси али немавте реализација,посебно она на Кедира на крај можеше и појако да ја шутне.Ајде сеа во лш ги добивате слушајте ми го зборот,само наместо Бензема Адебајор и завршена прича.

П.С Може некој да ми каже зашто Озил не почна од прва минута ???
zatoa sto igrase so 3 destruktivci

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^ Ај сеа и ти,знам дека ти е омилен али тапа изигра вечерва,Адебајор коа влезе повеке влечеше,и ставараше шанси за гол !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ај едно прашање онака ме занимат мислењата на фановите...
Кој беше мен оф д меч кај Реал? :)

-1.Пепе,2.Роналдо,3.Касиљас,4.Озил и 5.Некој друг наведете кој можеби и Ди Мариа... :pos:
Пепе, Кедира, Касиљас!

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
^ Ај сеа и ти,знам дека ти е омилен али тапа изигра вечерва,Адебајор коа влезе повеке влечеше,и ставараше шанси за гол !
точно така, плус ако почнеа со Адебајор ..од овие корнериве сигурно ке се реализираше еден...така да ако почне Адебајор како стартер во наредниве натпревари мислам дека Барса тешко ке се носи...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Те прашав нешто дали доби топка и дали имаше шанса за да сереш ти, Интерашу???

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Според мене

Пепе
Кедира
Рамос/Роналдо и секако Касиљас со одбраните

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ееее мизерии бе...дојде времето на бод да се радувате,пичку матер.
тебе ти го спремам аватарчето,ти беше сигурен дека нема ни нерешно да биде.А да се радуваме затоа што твојот тим ни со играч повеќе не успеа да ни даде гол,а на крајот направи неколку одлични шанси и да прекрасен фудбал игравте по пеналот за вас,додавање до пике,додање до дани алвес,овој повторно до пике,мнооогу напаѓачки.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
За мене Пепе беше мен оф д меч, сече многу топки а и одлично си ја заврши работата исто и Марсело изигра добро и го ценам многу пошто се гледа дека игра со срце дечкото, ама сепак мислам дека Пепе беше најдобар и најборбен :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
чаби беше катастрофа вечерва.
Не беше толку лош колку што беше неприметлив и од втор план.Се играше со нафрлени топки а во одбрана главни беа Кедира и Пепе.А се гледаше кој ги поставува кој е мотор на тимот,само што се расипа тој глаучот и мораше да се менува се од ново.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Одлична замисла на Моу, само што најверојатно не очекуваше онакво глупирање од Албиол, во прво ја умртви играта и имавме неколку шанси од корнер и слободен, во второ ќе го пуштеше Озил и ќе ги добиевме, само тоа е тоа, друг пат со Гарај и мирна глава...
Најбитно е што ги видовме нивните слабости, допрва следуваат најбитните мечеви со нив... Крис постигна гол против нив, конечно каков таков позитивен резултат, а јас сеуште незнам како можам ова да го пишувам кога главата ми пука, ги изгризав ноктите, ќе немам што да гризам на наредните утакмици, мислам дека посмирен ќе бев да бев на теренот отколку пред ТВ...
HalaMADRID !!! Верувам во тоа дека ќе ги добиеме наредниве дуели !!!
пс имале посед... пхахахаха си ја отепаа од додавање пике пујол и чави, скоро и да немаа идеа како да нападнат...

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
Добра увертира. Скоро и да го погодив составот хахах:))Албиол колку и да сакам да го гледам во први 11, денес добар се до 51 минута. Пепе помагаше многу, одигра добра утакмица. Чаби исто одличен, командант во дефанзива. Оваа утакмица дефинитивно покажа дека Реал може да ја добие Барса и дека овој тим ќе гази идната година. Јас сум задоволен, пред се поради тоа што големината на Реал се виде кога играше со играч помалку со иста мотивација како пред исклучувањето. Одиме на три победи!!Мадрид!!:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom