КедираАј едно прашање онака ме занимат мислењата на фановите...
Кој беше мен оф д меч кај Реал?
-1.Пепе,2.Роналдо,3.Касиљас,4.Озил и 5.Некој друг наведете кој можеби и Ди Мариа...![]()
КедираАј едно прашање онака ме занимат мислењата на фановите...
-1.Пепе,2.Роналдо,3.Касиљас,4.Озил и 5.Некој друг наведете кој можеби и Ди Мариа...![]()
Абе море куртон еден, дали доби Бензема или се најде во добра шанса за да сереш, а??? Интераш глуп.Ахх колку ми е криво што не победивте,имавте шанси али немавте реализација,посебно она на Кедира на крај можеше и појако да ја шутне.Ајде сеа во лш ги добивате слушајте ми го зборот,само наместо Бензема Адебајор и завршена прича.
П.С Може некој да ми каже зашто Озил не почна од прва минута ???
zatoa sto igrase so 3 destruktivciАхх колку ми е криво што не победивте,имавте шанси али немавте реализација,посебно она на Кедира на крај можеше и појако да ја шутне.Ајде сеа во лш ги добивате слушајте ми го зборот,само наместо Бензема Адебајор и завршена прича.
П.С Може некој да ми каже зашто Озил не почна од прва минута ???
Пепе, Кедира, Касиљас!Ај едно прашање онака ме занимат мислењата на фановите...
точно така, плус ако почнеа со Адебајор ..од овие корнериве сигурно ке се реализираше еден...така да ако почне Адебајор како стартер во наредниве натпревари мислам дека Барса тешко ке се носи...^ Ај сеа и ти,знам дека ти е омилен али тапа изигра вечерва,Адебајор коа влезе повеке влечеше,и ставараше шанси за гол !
Те прашав нешто дали доби топка и дали имаше шанса за да сереш ти, Интерашу???^ Ај сеа и ти,знам дека ти е омилен али тапа изигра вечерва,Адебајор коа влезе повеке влечеше,и ставараше шанси за гол !
тебе ти го спремам аватарчето,ти беше сигурен дека нема ни нерешно да биде.А да се радуваме затоа што твојот тим ни со играч повеќе не успеа да ни даде гол,а на крајот направи неколку одлични шанси и да прекрасен фудбал игравте по пеналот за вас,додавање до пике,додање до дани алвес,овој повторно до пике,мнооогу напаѓачки.Ееее мизерии бе...дојде времето на бод да се радувате,пичку матер.
Не беше толку лош колку што беше неприметлив и од втор план.Се играше со нафрлени топки а во одбрана главни беа Кедира и Пепе.А се гледаше кој ги поставува кој е мотор на тимот,само што се расипа тој глаучот и мораше да се менува се од ново.чаби беше катастрофа вечерва.