Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже ај што има од фан клуб кај нас некои, ама не знаев дека и ти си по sci fi филмови :)))) Линков е од секцијата What the papers say, од сите весници сите написи собрани, немаат врска со реалноста :smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога формата и повредите не би биле проблем за мене најдобар напаѓач е Торес. Колку и гомна да јадеше, едноставно, кога е во форма е неверојатно добар. Кога ке се сетам во Атлетико само што правеше.... еден ден би сакал да дојде.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ја па кога го видов линкот пред да го кликнам, се израдував, викам овие го зеле Бензема... :icon_lol:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Друже ај што има од фан клуб кај нас некои, ама не знаев дека и ти си по sci fi филмови :)))) Линков е од секцијата What the papers say, од сите весници сите написи собрани, немаат врска со реалноста :smir:
Знам видов дека е од what the papers say:)
ни на сон не помислувам дека кака ќе биде испратен на позајмица било каде, a Мурињо 6 месеци труби дека не иде никаде само беше интересна информацијата и ја стаив

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^:pos: аман бе,што се навртивте против Бенз :)

Иначе со шпекулациине за Кака ми се преку к*ров....
А да,вечер Озил и Бенз партал ќе прат :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе го видите Кака од сега па натаму, оној правиот Кака што го знаеме од Милан :) Сигурен сум дека падот на формата му беше токму поради повредата која на крај излезе дека не е така лесна. Убеден сум дека пак ќе ја врати формата.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Вечер мора да добие шанса Кака,да го видиме малку и во дресот на Реал... :)

Иначе очекувам лесен натпревар, мислам дека во првото полувреме ќе им ја решиме :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Колку се дивам на клипов. Чудо едно.... ајде Кака, врати се со некоја добра партија.

--- надополнето ---

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
While the rest of Mourinho’s star studded squad have kicked back in relaxation over the festive off-season, there has been one solitary figure working furiously in the Valdebebas gymnasium. Cut a lonely, but indomitable existence, following his pretentious six month battle to overcome a serious knee injury, Brazilian star Kaka is now on the first team recall...

После точно 6 месеци од неговиот последен натпревар... Vamos maestro!!!!!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
^ Немаше кажано дека го мрази клубот кој почнува на Р (Реал), туку дека никогаш не би прешол во Реал поради почит кон навивачите на Патетико. Затоа тој трансфер е НЕВОЗМОЖЕН, ама ајде не било само еднаш да се случи некој бомба трансфер и некој да изненади, па ќе остаем и туе отворено, мада за него најмали се шансите (да не речем 0%).
Иначе баш би сакал да го донесат Адебајор, од секогаш ми праел ќејф.
не беше Торес шо изјавуваше за никогаш не би отишол во некој клуб на Р туку Агуеро беше!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406