Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
У секој тим треба да има таков играч ко Инзаги,али кај вас иако го нема Мурињо знае како да го покрие тој недостаток,за разлика од другите тренери.

Љоренте би ви дошол добро,само не знам колку е достапен во Јануари,уствари не мора баш тој,овој трансфер период било кој напаѓач ке ви врши работа,зошто сте само со Бензема.
Точно е тоа. Да ни се случеше ова лани ќе беше уште полошо. Али ако сакаме да одиме далеку сезонава, ќе има утакмици во кои ни Мурињо неможе да го надомести тоа. :)

Tres ex madridistas en el once titular del Getafe: En el once del Getafe habrе; tres ex madridistas: Parejo, Codina y Torres.

Тројца поранешни Мадристи во Гетафе: Кодина, Парехо и Мигуел Торес.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Точно е тоа. Да ни се случеше ова лани ќе беше уште полошо. Али ако сакаме да одиме далеку сезонава, ќе има утакмици во кои ни Мурињо неможе да го надомести тоа. :)

Tres ex madridistas en el once titular del Getafe: En el once del Getafe habrе; tres ex madridistas: Parejo, Codina y Torres.

Тројца поранешни Мадристи во Гетафе: Кодина, Парехо и Мигуел Торес.
Тоа ке го надомести Перез со својата Master Card :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Се Сложвам со Манга......Барселона ко ќе напаѓат,околу противничкиот шеснаесетник имет 8 играчи,поточно Алвес и Педро десно,меси во шеснаесетникот,Бускетц и Чави во средина пред шеснаесетникот,лево Иниеста и Абидал,Виља во петерец,и се ојт од нога до нога,и секој 3 напад им е шанса.За разлика од нив,Алонсо и Лас не се толку близу до шеснаесетник,Роналдо и Ди Марија се извлекуваат мн до аут линија.Марсело почесто влегува во 16 ник ,ама рамос пак ич.А знајте дека Рамос најчесто центрират...А Бензема и Игуаин со 1.83........тешко дека можат со глава да играат,покрај одбрамбени играчи од 1.90 :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мене па не ми прае ќејф многу Љоренте. Добар е, не викам не...ама преценет е и како што читав 40 милиони за него??? Па само психички пореметен чуек би дал толку за него. Незнам вчера дали гледавте Билбао - Депортиво, ја ја чекав на спортска и ја гледав...промаши 4-5 добри шанси, од кои 2 беа потешко да се промашат отколку да се дадат. Може му бил само лош денот, ама ја си остануем на тоа дека е преценет. Да беше помала цената, би сакал да дојде ама вака...доста пикаат цени на Реал, нека го продадат на друг тим за 40 мил. да видим. Да им ебем терористите! Би им дал 25 мил. Ако сакаат океј, ако не нека им седи па нека го дадат на лето за 15.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Мене па не ми прае ќејф многу Љоренте. Добар е, не викам не...ама преценет е и како што читав 40 милиони за него??? Па само психички пореметен чуек би дал толку за него. Незнам вчера дали гледавте Билбао - Депортиво, ја ја чекав на спортска и ја гледав...промаши 4-5 добри шанси, од кои 2 беа потешко да се промашат отколку да се дадат. Може му бил само лош денот, ама ја си остануем на тоа дека е преценет. Да беше помала цената, би сакал да дојде ама вака...доста пикаат цени на Реал, нека го продадат на друг тим за 40 мил. да видим. Да им ебем терористите! Би им дал 25 мил. Ако сакаат океј, ако не нека им седи па нека го дадат на лето за 15.
Не се преценувит самиот тој,туку агентите негови,па и претседателот на клубот.Ти би сакал да си го продајш најдобриот играч,а да не земиш јака пара? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.523
Не бе какви 40 милиони, како прво Мурињо не би дал за него повеќе од 25, максимум 30, ако треба и Мората ќе игра ама нема шанси да дае толку. А може бил во лоша форма вчера затоа што паметот му бил во Мадрид. :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Скај Италија ги поврзаа Реал со 4 напаѓачи, Адебајор, Луис Фабијано, Хулк и Торес.
Има логика у шпекулацииве, ако не се лажам, сите 4ца ќе можат да играат во ЛШ, само за Луис Фабијано не сум сигурен, незнам дали играше ( знам повреден беше ) во квалификациското коло за ЛШ.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.523
Скај Италија ги поврзаа Реал со 4 напаѓачи, Адебајор, Луис Фабијано, Хулк и Торес.
Има логика у шпекулацииве, ако не се лажам, сите 4ца ќе можат да играат во ЛШ, само за Луис Фабијано не сум сигурен, незнам дали играше ( знам повреден беше ) во квалификациското коло за ЛШ.
Торес нема теорија, оние вистинските фанови на Реал знаат колку гомна јадеше за Реал кога беше во Атлетико, како ѓаволот да си го гледаат кога го гледаат него, го мразат претерано многу, еднаш јавно изјави дека највеќе мрази еден тим чие име почнува на Р, мислејќи на Реал Мадрид.

Кога веќе нема кој друг, кој било од овие другиве тројца би било добро да се донесе.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Немаше кажано дека го мрази клубот кој почнува на Р (Реал), туку дека никогаш не би прешол во Реал поради почит кон навивачите на Патетико. Затоа тој трансфер е НЕВОЗМОЖЕН, ама ајде не било само еднаш да се случи некој бомба трансфер и некој да изненади, па ќе остаем и туе отворено, мада за него најмали се шансите (да не речем 0%).
Иначе баш би сакал да го донесат Адебајор, од секогаш ми праел ќејф.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.523
^ Немаше кажано дека го мрази клубот кој почнува на Р (Реал), туку дека никогаш не би прешол во Реал поради почит кон навивачите на Патетико. Затоа тој трансфер е НЕВОЗМОЖЕН, ама ајде не било само еднаш да се случи некој бомба трансфер и некој да изненади, па ќе остаем и туе отворено, мада за него најмали се шансите (да не речем 0%).
Може не беше баш така изјавата, ама слично нешто беше на тоа, не памтам оти беше од поодамна, на времето кога играше уште во Атлетико. И тоа што го кажа ти го знам, али убеден сум дека имаше нешто слично изјавено на тоа што го пишав. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Така некако беше, дека нема да премине во Реал бидејќи тоа ќе биде предаство на навивачите на Атлетико. Тоа „нема да заиграм никогаш за Реал бидејќи го мразам“ е повеќе новинарска мамка. Но, сепак (за жал) таков трансфер е mission impossible, а Перез не е Том Круз. :)

Од овие што Syn ги пиша, најреално е да дојде Адебајор на позајмица (што не би било лоша зделка), па на лето да се купува нов шпиц. Луси Фабиано мислам дека настапи со Брага во плејофот за ЛШ. А Хулк, досега не сум го сретнал да се поврзува со Реал, али и тоа е интерсно, колку што го имам гледано во ЛШ, добар играч е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom