Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пепе одма на клупа.Глупак кога рече Боби прав сељак,фудбалеер бил тој.Нека се смири додека не не сјебал на некоја важна утакмица.

Честито и да се надеваме на четири Ел класико натпревари во Април.... Може?

Конечно :pos:
Ваков го сакам Реал, одлични беа посебни беа Марсело и Бензема(изгледа се пронајде). Не дека другите беа слаби сите беа на ниво, само Пепе треба малку да се прибере :)

Закон закон закон, супер партија одлично. Честито ова ни требаше.

Пепе слободно нека не го продолжува договорот.

Заприпнав..з.арипнав,и заплакав! Цел Фавотир во ОХриуд ме сметаше за будала,ми се истурија викање..ама аку,вредеше,вредешееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :).....6 години се веќе минато....Мурињо царе,фала ти! :)

Тоа е тоа... редно беше!

И Вамос Реал, напрај пауза со пишување... не те заебавам за ова. :)
Брат остај ме да уживам во победава со Бензема и таио Круз...
Конечно!!! Јебем ли ти 1/8 финале! Секоја чест, одлична утакмица од сите. Посебно Бензема, со секоја наредна утакмица се повеќе ме воодушевува.

п.с Пепе не е токму со паметот, нека го среди малку Мурињо. Се понаша како најголем сељак!!

ПЕПЕ е ЅВЕР ги тепа сите и дај боже да го продолши договорот.

Дечки тикава сум направен...тооооооооооооооооооооооооооо

198028_202364129792700_139558012739979_705762_2298464_n.jpg

Чувството кога после 6 години чекаш да дојде Петок за да ја гледаш ждрепката и да видиш со кој ќе се падне Реал Мадрид.

Леееееееееееелеееееееееееееееееееееееееееее колу сму среќен не сте свесни вие, поготов заради Бенземааааааа...

leleeee decki vie kolku se raduvate za osmina finale,ami ako pominete cetvrt finale sto ke se desi :)
inaku bravo za maicite,samo kretenite od kanal 5 odma ja izgasija slikata i ne vidov koi fudbaleri nosea maici

Вамос бе, ти вака секоја утакмица прај се камењ и нема зима за нас :pos2::pos2::pos2:

Со Бензема и со Таио Круз бе :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom