Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честито Победа !
Супер натпревар изиграа нашиве,посебно Пепе,Роналдо и Марсело. Ја држевме контролата врз играта и со играч помалку цело 90 минути.
HALA MADRID !

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Треба и ние и вие да се гордееме што имавме таков играч во тимот,еден од најдобрите напагачи според мене бил Роналдо и ке остане.:smir:
Со Матри на аватар ли ке се гордееш за Роналдо бе ?:P

Инаку за натпреварот нешто...
Срамота беше потегот на судијата да го исклучи Икер, но во тој момент кога веке се решаваш да досудиш фаул мораш картон да покажеш... а и притисокот од публиката си го направи своето. Не очекував дека во толку добро светло ке се покажеме после црвениот (резултатот не е мерило на шансите). Одбраната беше цврста, нешто поцврста од онаа со Севиља на првиот натпревар од купот. Кога во минативе 10-15 дена имав постови километарски критикувајќи ја одбраната викавте дека све е океј и цврста била... пробајте сеа направете споредба меѓу онаа вчера и таа на мечевите кога беше "цврста" .

Пепе, Карваљо Марсело = Инзвонредни, Арбелоа и тој беше тука некаде...
Роналдо одигра еден од подобрите натпревари до сега... Подобри велам гледајќи го она што го пружи на терен, денес играше за екипата, а не за себе. Ваквите натпревари од него највеке ми се допаѓаат. Ди мариа мен оф д меч. :)
Адебајор го играше она што го пружаше минатите мечеви. Правеше простор, влегуваше во шанси, истрчуваше на контри... само реализацијата не беше на ниво. Но повеке сум задоволен од ваков Адебајор кој промашува шанси(коа тогаш ке му појде, се разбира), одколку на Бензема кој незнае да се најде во тие шанси, џабе е напаѓач. Можеби ке реализираше некоја од пружените шанси Бензема, но запрашајте се дали би се нашол на тоа место... Има разлика, само нека продолжи така Аде.

Се надевам ке се поднесе жалба до федерација за укинување или намалување на казната на Икер. Ма да и Адан би сакал да го гледам пак со Леванте... :) Очекувам комбиниран состав со нив, бидејќи после тоа идеме кај французиве да им покаже Бензема што научил за минатава година ипол. :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Што да се прави кладба не се одбива,ке ја прифатиш мушки и ке истрпиш и кад тад ке вратиш.:helou:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што да се прави кладба не се одбива,ке ја прифатиш мушки и ке истрпиш и кад тад ке вратиш.:helou:
Ееее бе море Иле, ве начекаа овие и ајде удри па уште Каљари бој дава гол:pos2: ако бе брат за здравје :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Еј дечки малце оф топик..моментално сум нашколо и имаме за задача проект за некој познат и успешен бизнис менаџер/преприемач.Знам дека пред некое време имаше некој постирано за дејноста на Перез што се бави приватно со таа фирмата негова.Ако може некој на профил или на порака да ми напишит кај можам да најдам такви информации,ќе му бидам благодарен.:smir:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез, сепак не се откажува од доведувањето на Даниеле Де Роси од Рома. Медиумите во Шпанија пренесуваат дека Мурињо и првите луѓе на 'кралскиот клуб' разговарале за доведување на свучни имања во средниот ред. На дневен ред остана и Стивен Џерард, но претседателот на Реал го преферира Де Роси поради годините. Реал во текот на оваа сезона понуди 35 милиони евра, што беше веднаш одбиена. Но Реал не е единствениот кој го посакува Италијанецот. Имено и скаутите на Манчетсер Јунајтед ги следат игрите на италијанскиот репрезентативец.

Што мислите за ова ????

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез, сепак не се откажува од доведувањето на Даниеле Де Роси од Рома. Медиумите во Шпанија пренесуваат дека Мурињо и првите луѓе на 'кралскиот клуб' разговарале за доведување на свучни имања во средниот ред. На дневен ред остана и Стивен Џерард, но претседателот на Реал го преферира Де Роси поради годините. Реал во текот на оваа сезона понуди 35 милиони евра, што беше веднаш одбиена. Но Реал не е единствениот кој го посакува Италијанецот. Имено и скаутите на Манчетсер Јунајтед ги следат игрите на италијанскиот репрезентативец.

Што мислите за ова ????
Јас бев за да се доведе до пред да биде постигнат договор со Кедира, ама дечкото пошто ора ко вол на терен, нема никаква замена за него:toe:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Јас незнам шо тие шпекулации за купување играч на таа позиција. Ги имаме Чаби Кедира Лас па и Гаго, и незнам шо ке купуват играч на таа позиција. Ако планират да го продават Лас, се заебале, иста грешка ке биде како со Робен и Снајдер

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Што праат со кајганава бе, заебаваат.... Иначе каков Кедира какви заебанции, кога е Лас во форма ни Кедира ни Гаго ни Де Роси никој несакам. Чаби и Лас се идеални партнери.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што праат со кајганава бе, заебаваат.... Иначе каков Кедира какви заебанции, кога е Лас во форма ни Кедира ни Гаго ни Де Роси никој несакам. Чаби и Лас се идеални партнери.
Тој Ласс го гледаме во еден од 10 натпревари, каде случано ќе му се погоди денот, расположенијето и ќе изигра на врвно ниво. Кедира скоро секој меч го игра на исто ниво, добро само понекогаш додавањата знае да ги усере иначе е од Ласс подобрар нема дилеми тука.

Пази што збориш за Кедира ќе те тепа Вицко:pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Со среќа на Роналдо Вистинскиот Роналдо... нека ужива во пензионерските денови...
штета голема за човекот, можеше да биде буквално најдобриот во историјата на фудбалот пред Марадона,Пеле,Кројф,Ди Стефано да не беа тие мизерни 3-4 повреди... али тоа е тоа

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Сигурен сум дека да беше Бенз ќе искористеше најмалку една шанса од тие зицери, мајко му стара Бенз има завршница, не може да направи онакви продори како Аде, али завршница има ладна глава. Иначе Адебајор убаво влијае на играта, знае да се постави, да додаде да спринта коа треба, да загради.
Абе океј, може Бензема ќе погодеше. Ама работата е што незнае да влезе во шанса, бега од топка, се плаши или пак незнам што му е. Адебајор барем влага во шанси, комбинира, знае да загради топка. За сега мислим дека е подобра опција од Бензема, покорисен е. За понатаму ќе видимо.

Иначе редно беше мислим да се пензионира Феномено, доста му беше. Според мене најдобар напаѓач на сите времиња, може да се објасни само со еден збор, како што и му е надимакот...ФЕНОМЕН!!

Нека му е среќен роденденот на Мариа и нека се среди малку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom