Треба и ние и вие да се гордееме што имавме таков играч во тимот,еден од најдобрите напагачи според мене бил Роналдо и ке остане.:smir:
Со Матри на аватар ли ке се гордееш за Роналдо бе ?
Инаку за натпреварот нешто...
Срамота беше потегот на судијата да го исклучи Икер, но во тој момент кога веке се решаваш да досудиш фаул мораш картон да покажеш... а и притисокот од публиката си го направи своето. Не очекував дека во толку добро светло ке се покажеме после црвениот (резултатот не е мерило на шансите). Одбраната беше цврста, нешто поцврста од онаа со Севиља на првиот натпревар од купот. Кога во минативе 10-15 дена имав постови километарски критикувајќи ја одбраната викавте дека све е океј и цврста била... пробајте сеа направете споредба меѓу онаа вчера и таа на мечевите кога беше "цврста" .
Пепе, Карваљо Марсело = Инзвонредни, Арбелоа и тој беше тука некаде...
Роналдо одигра еден од подобрите натпревари до сега... Подобри велам гледајќи го она што го пружи на терен, денес играше за екипата, а не за себе. Ваквите натпревари од него највеке ми се допаѓаат. Ди мариа мен оф д меч.
Адебајор го играше она што го пружаше минатите мечеви. Правеше простор, влегуваше во шанси, истрчуваше на контри... само реализацијата не беше на ниво. Но повеке сум задоволен од ваков Адебајор кој промашува шанси(коа тогаш ке му појде, се разбира), одколку на Бензема кој незнае да се најде во тие шанси, џабе е напаѓач. Можеби ке реализираше некоја од пружените шанси Бензема, но запрашајте се дали би се нашол на тоа место... Има разлика, само нека продолжи така Аде.
Се надевам ке се поднесе жалба до федерација за укинување или намалување на казната на Икер. Ма да и Адан би сакал да го гледам пак со Леванте...
Очекувам комбиниран состав со нив, бидејќи после тоа идеме кај французиве да им покаже Бензема што научил за минатава година ипол.