Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

--- надополнето ---

EDIT- вториов клип не се фул highlights, само голот на Марсело е

Каде и да е, се очекува Вамос Реал да го исхејта Аде најјако што може :):)

Иначе сега гледам колку ни фалеше Пепе во одбрана, колку е само посигурна одбраната со него. Штета ќе биде ако не му го продолжат договорот.

Не само он,и јас му се придружувам во критиките:toe:
Абе викавте за Бенз дека е теле невидено,а што треба да речеме сега за Адебајор бре????
Коза невидена:toe:

Неуспешен обид на педерски начин да се спречи Реал Мадрид да освои 3 бода. HALA MADRID!

Да му дадеш црвен картон на капитенот на Шпанија, за ваков „старт“ треба да имаш муда или да немаш мозок. Судијата изгледа второво го нема... :)

Чист црвен! Јес да немаше некој јак контакт, ама имаше чиста шанса за гол, Икер излезе, одеше на него ( на топка ), овој падна и то е чист црвен и слободен ( да беше повнатре чист пенал ). Го оправдувам судијата за овој потег. И Роналдо да беше во онаа ситуација и тој ќе паднеше, и никој овде немаше да се буни, гарантирам!

За играва, секоја чест на Марсело и Роналдо.
Чаби - Феномен! Најдоброто засилување на Реал последниве години, можам да го споредувам дури и со Роналдо.
Пепе - Welcome back maestro.. уште договор да потпишиш!
Карваљо - стандард.
Адебајор - Добар е се труди, промаши неколку чисти шанси.. ама барем влегува во шанси. Бензема не ни се трудеше ( освен со Мајорка и Севиља).
Озил - Стандард, најмногу трча од сите, додава..
Кедира - Солидна партија..
Арбелоа - добар.

Некој да ми кажи зошто не играше Рамос?

И да, отсуствово на Касиљас нема да се забележи, се надевам.

Затоплува во Мадрид! Хала МАДРИД!

Не само он,и јас му се придружувам во критиките:toe:
Абе викавте за Бенз дека е теле невидено,а што треба да речеме сега за Адебајор бре????
Коза невидена:toe:

абе тоа шо го промаши и шо за малку не добив срцев удар(од коцкарски аспект) не се опростува, ама колку само добро играше т.е. влијаеше на играта е тоа за честитки од негова страна да беше ботот нишо ама баш нишо немаше да направи а немаше ни да дојде до ситуација за да ги промаши додека овој дури и сам ги створи повеќето акциите шо имаше...
Марсело играч на натпреварот дефинитивно, секаде го имаше па дури и гол даде браво
а Роналдо ретко толку паметна утакмица да изиграл а да не дал гол, речиси до сега и да не сум видел вакво нешто од него, големо браво!!!

не го оправдувам црвениот картон на Икер,ако забележавте играчот додека се тркалаше,цело време гледаше во судијата што ќе досуди...глума за оскар!!!
иначе адебајор изигра мизерно,и си стојам на ставот што го имам со години дека тој играч не го бива и не дај боже да му го откупат договорот... и не дај боже да го земат Тевез,се појави шпекулација и за тоа,по смрден играч немам видено,секој ден изјавува како сака да се пензионира,дека не го интересира фудбал и дека игра за пари за да го издржува семејството,таков играч не ни треба,ќе земе еден куп пари а ништо нема да направи... честито победа и само така нека продолжат!!!
и ако забележавте не ни досудија пенал,еден играч од еспањол играше со рака во 16 а коментаторот кажуваше дека немал намера и такви срања!!!

Каде и да е, се очекува Вамос Реал да го исхејта Аде најјако што може :):)

Иначе сега гледам колку ни фалеше Пепе во одбрана, колку е само посигурна одбраната со него. Штета ќе биде ако не му го продолжат договорот.
Нема никакви критики за Адебајор, јес да утна 2 милион % зицера али идемо даше:) На Пепе мора да му се продолжи договорот, само нека му дадат убава сума:):):)
Марсело е ѕвер како само играше вечер, а според мене Роналдо не изигра нешто посебно :/

Честито победа!!! VAMOS REAL!!!

http://www.goal.com/en-gb/match/48452/espanyol-vs-real-madrid/player-ratings

--- надополнето ---

Satellite

На Кедира му даваат 7,5 а на Алонсо 6,5:icon_eek::nesvest:

1. Браво за момците секоја чест.
2. Не правете споредби Бензема-Аде оти е рано да му судиме на Адебајор а и Бензема го чекаме година ипол да го биде а овој од нецели 4 утакмици на две гол даде.
3. Едвај чекам да се врати Пипита

Од кога влезе и Рамос на крај и ги покажаа играчите како се поставени, мислев дека сме Интер али ми текна дека завршена беше и среќа на време се освестив.
Сарабиа и Мората се лудило.
И кажете ми кој ден попладне ке ја има реприза и од колку??

1297627851_extras_portada_2.jpg

Сигурен сум дека да беше Бенз ќе искористеше најмалку една шанса од тие зицери, мајко му стара Бенз има завршница, не може да направи онакви продори како Аде, али завршница има ладна глава. Иначе Адебајор убаво влијае на играта, знае да се постави, да додаде да спринта коа треба, да загради.

228275_73791.jpg

Од денеска и тој во пензија. :)

Среќен роденден Ди Мариа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom