Фан клуб: Рафаел Надал

Член од
28 јануари 2012
Мислења
109
Поени од реакции
96
Кобенце, ајде откачи се више од мене...иди јури женске уместо што висиш на форуму и стално ме прозиваш.
Иначе, порука са увредама је обрисана. Драго ми је да бар нешто овде функционише, мада дотични није санкционисан у смислу опомене или бана.
--- надополнето: 5 јули 2012 во 15:26 ---
И мислим да је дефинитивно време да ПРЕСТАНЕМО да овде пишемо све и свашта, ако ништа више бар из поштовања према Рафиним фановима.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кобенце, ајде откачи се више од мене...иди јури женске уместо што висиш на форуму и стално ме прозиваш.
Иначе, порука са увредама је обрисана. Драго ми је да бар нешто овде функционише, мада дотични није санкционисан у смислу опомене или бана.
Ајде доста е... Не сум тој што треба да стави точка на ова, ама кога се поминат границите, нека биде крај... Доста се провокации и прозивања, дали добил бан или опомена, нека не те интересира тоа... Си има надлежни... Поздрав

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Рафа се откажа од Олимпијадата. Според изјавата вика дека не е способен да се натпреварува. Почнува да ме секира неговово здравје...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Рафа се откажа од Олимпијадата. Според изјавата вика дека не е способен да се натпреварува. Почнува да ме секира неговово здравје...
Има ли повеќе информации?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Има ли повеќе информации?
Објавено на официјалната страна на Ролан Гарос:

Bad News : Our 7 times champion
Rafa Nadal
has pulled out of the 2012 London Olympics, saying he is "not in condition to compete" and that it is "one of the saddest decisions of his career". What a shame for the tournament and for Rafa, who
won the gold medal in Beijing in '08. Spain will have to find a new flag bearer.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Објавено на официјалната страна на Ролан Гарос:

Bad News : Our 7 times champion

Rafa Nadal

has pulled out of the 2012 London Olympics, saying he is "not in condition to compete" and that it is "one of the saddest decisions of his career". What a shame for the tournament and for Rafa, who
won the gold medal in Beijing in '08. Spain will have to find a new flag bearer.
Ваљда е мала повреда и не сака да си ризикува неиграње на УС Опен. Ќе видиме...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Лошо, многу лошо е ова. Ај на ОИ не брани поени иако можеше да ќари некој поен али ако вака продолжи тешко да го одбрани финалето на УС Опен. Дај боже да се излечи што побрзо.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Штета за Шпанија, да ти откаже најдобриот спортист, и за Рафа ми е криво секако но не толку, тој има веќе олимписки медал и тоа ЗЛАТО.:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ај у ПМ :mad:
Ептен потапа станува Олимпијадата вака..

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Раните кои ми ги направија кошаркарите и ракометарите можеше да ги излечи само Надал, вака сеа...

Ајде нема врска, ќе гледаме пак тенис :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе Олимпијадата јас не ја гледам како еквивалент на тенисот, баш напротив атлетиката е централен спорт. Ама ме плаши Рафа како играч, можеби е психа, можеби е повреда, а може се и двете заедно, како и да е не се сеќавам во неговата кариера да му се случил ваков пад досега. Се надевам што поскоро ќе се крене на нозе.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Абе Олимпијадата јас не ја гледам како еквивалент на тенисот, баш напротив атлетиката е централен спорт. Ама ме плаши Рафа како играч, можеби е психа, можеби е повреда, а може се и двете заедно, како и да е не се сеќавам во неговата кариера да му се случил ваков пад досега. Се надевам што поскоро ќе се крене на нозе.
Доколку е сериозната повредата како пред 3 години, на почетокот Рафа ќе биде смешен и ќе ирга слабо, што психички, што физички. Останува да видиме, баш ме интересира дали ќе игра во Торонто (турнирот почнува од 6. август).

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не знам кога почнува теност на Олимпијада ама кај и да е тука е негде, да беше за 6 Август ќе играше и во Лондон..:( Сигурно е нешто посериозно, најмногу што може би се спремал за УС Опен, ама со оглед на тоа во каква форма ќе влезе, не треба да очекуваме нешто посебно.:place:

Kajgana Shop

На врв Bottom