Фан клуб: Работнички

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Според мене расколов ќе ви трае долго време затоа што послабава група ја држи власта која на наредните локални избори повторно ќе победи на ниво на град и ќе остане во клубот.Ситуацијата да беше обратна например СДСМ да победи овие Кобричињава ќе ги снемаше усте истиот ден.Целата група ви е трула одвнатре партиските канџи се навлезени длабоко и кај едните и кај другите и тешко вас ќе биде наредниот период ако не ги дистанцирате партиските војничиња на двете страни,но многу тешко ќе го остварите тоа бидејќи тие се многу моќни.Истото се случуваше и кај нас кога партискиот војник Жути и еба мајката на групата,но фала богу го надминавме тоа и во моментов сме на добар пат да излеземе од долгогодишната криза и поделба итн.

Член од
20 септември 2012
Мислења
13
Поени од реакции
5
Мене се ова за алфиве и како биле пратени од партија ми изгледа преувеличано. Ја седев на неутрална до нив и кога влегоа влегоа со обични џандари баш оние истите што идат на секоја утакмица. EKIPA 1060 не викам дека лажеш но ако имало алфи до сеа ке искочеше бар некоја слика од тие набилдани алфи во униформа на обични пандури.

+ зборев со луѓе од центар(постари 23+). )и рекоа дека нема врска со тоа со алфите пуштени муабети биле... и не се они никакви кобричиња туку чисто ја завземале таа страна ради фрката карпош вс центар а дотичниот поради исти интереси со останативе им се придружил... а тие муабети што ги вртат типци по нетов дека центарци биле добродојдени на матична трибина и ке ги остаат туку така не држат вода ... чист пример кога влегоа можеше да се слушне центарски пички и да улета по некој упаљач од главната трибина...
значи се доаѓа до констатација дека во групата што е против коки се повеќето момци од центар што одамна го планираат ова(скоро цела прошла сезона седеа на неутрална) + група на кобра што е поише тука ради личен интерес него останатите...
не подржувам ни едни ни други само нека не се става етикета на цела група дека се наводно поттикнати од партија и дека ги води дечко што следи лични интереси.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
sega se otkrivate ona starata pogovorka sto vi se peese CENTAR+POLICIJA=PRAVA KOALICIJA deckite od centar boys uklucile na vreme termostat mozok i videle deka e dosta da se manipulira so niv si se odvoile od maticnata grupa.
Sporedba ke napravam kako LF sto se odvoi od Komiti i togas Komiti vadea razni prikazni za LF deka bile desnica ne levica pa LF ispadna mnogu jaka grupa do negde ja pomina i maticnata grupa.
Ne e cudo kaj vas i sverceri i policija na tribina so vas nema cudenje toa e realnosta.
Gjorce samo so kur gi rani prijatelite :)) vie ne vi uklucuvaat termostatite malku ste poprosticka grupacija pa ve manipulika komandantot so veceri i kes pred derbi natprevarite protiv MZT za da ne bide porazen bidejki vie nemate vo glavata imate vo racete.Poleka ama kaj sto ima grupacii od poveke naselbi ke ima dokazuvanja i raskoli.

p.s.Pozdrav ne se nervirajte ke se sredi sve pozdrav od Jadranot 29.09.2012 mtv uklucite vo 18-00 i gledate :))

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Член од
20 септември 2012
Мислења
13
Поени од реакции
5
ЗАКЛУЧОК

од одржаниот состанок на 24.09.2012 година во просториите на КК Работнички

На состанокот присуствуваа преставници од следните подгрупи:

1060, Карпош 4, Кохорс, Лордови, Капиштец Фронт, Кривината од паркот, Ултрас Влае, Ред арми Козле, Дебар маало и преставници од управата на КК Работнички, претседателот на КК Работнички Зоран Шишковски и директорот Тони Додевски.

На состанокот од оправдани причини, со предходна најава не присуствуваа ЦПБ Кисела Вода.

И покрај сите обиди и покани на овој состанок да присуствуваат Центар Бојс, кои во новонастаната ситуација во јавноста се преставуваат како предводници на"незадоволните членови" на "City Park Boys" , од само ним познати причини не се поавија на состанокот на кој требаше решат сите "дилеми и проблеми" засекогаш.

Со овој гест на непојавување на овој состанок покажаа и докажаа дека не се спремни да се соочат со аргументи и контрааргументи со сите оние со кои некогаш ја делеа трибината. Ова носи до еден заклучок, дека единствено место за нивното функционирање се социјалните мрежи и квази интернет портали.

На состанокот беше даден предлог од страна на Никола Ѓеоргиев - Коки кој е еден од основачите на групата "City Park Boys" за негово лично исклучување од групата, кој едно гласно беше отфрлен од сите присутни на состанокот, од кој голем дел се од самото формирање на група.

На овој сосанок беше донесена едногласна одлука од сите присутни на состанокот да сите подгрупи се трансформираат и застанат под името и знамето на "City Park Boys". Со овој потег сите подгрупи го покажуваат своето ЕДИНСТВО и вратите на трибината остануваат секогаш отворени за сите оние кои искрено сакаат да ја дадат несебичната подршка на клубот и да допринесат за непреченото функионирање на групата во која израснале многу генерации, а некои допрва треба да растат.

На состанокот беа избрани четири представника кои непречено и констатно ќе комуницираат со управата на клубот се со цел за непречено функционирање и развивање на групата. Исто така присутните донесоа заклучок дека единствено средство за информирање е официјалната страна на групатаwww.cityparkboys.com.mk , а форумот на групата е местото каде сите членови го кажуваат своето мислење од која било област на работењето и делувањето на групата www.cityparkboys.com.mk/forum.

"Овој состанок е најдобро нешто што можеше да се случи после натпреварот со Кожуф и ова е најдобриот начин како се решаваат проблемите. Искрено јас ни приближно не очекував вакво функционирање кое не само што наликува туку и е по европските теркови. За нас единствено прифатливо нешто е трибината позади кошот каде стојат навивачите на КК Работнички - "City Park Boys", а сите други облици на било какви групации се неприфатливи за клубот." - изјави претседателот ка КК Работнички Зоран Шишковски.

СЕКОЈ ДЕН ЗА НАС Е НОВА БОРБА, СЕКОГАШ ЗЛА, НИКОГАШ ДОБРА!

извор http://www.cityparkboys.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=189:-24092012&catid=54:vesti&Itemid=116

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Браво, си одржале состанок екипите што не се ни скарани. :D Оние главните поради кои е целата поделба ги нема. :pos: А ова што Коки го предложил коа демек, е чист договор, сигурно нема другарите негови да му речат, ок повлечи се.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
:pos: Сеа го приметив тоа граЌани :ROFLMAO: Ужас, па потписивие уствари им се закон :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.112
Поени од реакции
46.057
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=11777

Да ти се помочам во среќата посрана, Мираковски си ебал тетива, пак иде под нож., пак долга пауза, у пм.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.019
Поени од реакции
74.379
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=11777

Да ти се помочам во среќата посрана, Мираковски си ебал тетива, пак иде под нож., пак долга пауза, у пм.
Доста му е играње, џабе ќе се враќа повторно, нека стави крај на кариера и нека си се насочи кон нешто друго...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Посрана работа на трчање ја повреди...јебем ти матер да ти ебем.:place:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Перо Блажевски пред договор со Кожув
http://www.time.mk/read/NONE/fdaebb517a/index.html
Желба, засега сепак само неофицијална, да го видат во своите редови имаат и во тимот на Работнички, матичниот клуб на ветеранот, што можеби би била идеална можност за него кошаркарската приказна да ја заврши онаму каде што и ја почна пред повеќе од две децении – во „Градски парк“.

Ќе го видиме кај ќе отиде.

Kajgana Shop

На врв Bottom