- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.322
- Поени од реакции
- 18.403
Не фаќај страна Син,коа више кажуваш плакатолепачи кажи за двете страни..Голем дел од дечкиве имаат идено со цпб,не е ова никакви контрапротести..поделбата е поише у населба а не по партии(освен кај водачите)..кобра ги водеше цпб бајаги време и сосема очекувано беше дека ќе се деси вакво нешто одкако го истепаа брат му..Да не очекуваше човек што цел живот иде ќе престане да иде.
Го заборавивте и Тодор Александров, уз пат им бил на некои ...
Секташкото плакатолепачко дувло, на сликава се гледа кој е со реквизит а кој не ( 90% од плакатолепачите ), тешко дека ваква група ќе успее да направи некаков раздор, нивните намери се повеќе од очигледни и вака гледајќи ја структурава на луѓево повеќе од јасно е зашто полиција и алфи ги штитела.
Уште не ми се веруе дека се избација '' контрапротестантиве '' и во навивачкиов свет, работите веќе почнаа да излегуваат на површина кој е и што е и зашто го прави ова, каков резил и какво сквернавење на самиот кошаркарски клуб али добро е што играчкиот кадар знае под која трибина да застане.
п.с. Штета за младите дечки кои поим немаат уствари што се случува и паднале на ваква манипулација.
А од моја гледна точка,иако коки е апла политички подржан и за цпб добро би било да се тргне...не треба вака.Бидејки зад овие анти коки стојат виши силиКобра ептен се замараше со цпб али трибината реши да го избрка и ако мисли дека може да го смени коки нека го направат тоа навивачки..Вака неприродно се брани група од 100 души од страна на полицијата,а другиве кој се појаки и помоќни не можат да го решат тоа ко во сите навивачки групи
Според мене ова нема толкава врска со партија,само причината почна од тоа.Кобра го прави ова за да си биде воџа пак,центар за да се вратат на трибина по тепачката на Ц.Звезда утакмицата..а вмро му дава подршка на него чисто ради тоа што зад коки стои сдсм.Не сум од цпб,али се знаат повеќево фаци низ скопје а доста и коментираат на нет цело време.