Дај бе цививилизирани не кажвајте глупости не знајте кај терате буквално неколку души шо пишавте.
Вака во салата НА ЕДНАТА ТРИБИНА ИМА ЕДЕН ВЛЕЗ,НА ДРУГАТА ТРИБИНА ИМА ДВА ВЛЕЗА па сеа види ти колку влеза има.
И размисли зошто нас не пуштат во вашите сали а вас не кај нас.Нено скопје ако си поупатен ке знајш на која навивачка група му е најтешко да му одобрат гостување,башка никој за нас поке шо не дава превоз,има некој работи за кој не се објаснува по форум(колку членови имат кривични кај нас толку вие членови немате)
Значи не гледајте на работите површински демек вие од Скопје и цела полиција ве мрази вас,вие не можите да гостувате и сл.
Znaci aj da ne se povtoruvame tuka,temava e rabotnicki pa za toa da se pisuva.....Jas ne gledam povrsinki tuku taka mislam!!!Toa e moe mislenje!
Inace znaes kolku vleza imase dolgi godini Jane Sandanski salata vo Aerodrom??!!Ke ti pomognam...pomalce od kolku sto nabroja ti za vo tvojata sala!!!Mnogu natprevari so Rabotnicki bile od visok rizik pa sto??!!!
Me mrzi sea da se objasnuvam na taa tema so tebe,znam deka moeto tvrdenje e tocno,100 slucaevi vo minatoto go dokazale toa...znaci skopje e stanato kako labaratorisko gluvce,site sportski zakoni stari,novi,tek sto treba da se glasaat samo vo Skopje vazat,potocno na Gradski i najveke na steta na skopskite navivacki grupi....ete tolku od mene na temava,ne repliciraj nema da te udostojam so odgovor za da ne ja upropastuvame temava..pozz:helou: