Цел центар шиптарии алооооо тука кај нас ќоа ќе има барај ме:smir: Ликвидација одма а за на дерби ќе се видиме педерчиња едни карти не дадоа ццццццц гнаси
Не треси бе...
уживкичИма има =) Кај зелените бар има =)
да од полусезона..врба доаѓа у работничкиako be ajde bas ke bide jako da ima desavka jaka da vidime sto tifo grupa ste sto se palite 500 na 5 dusi samo taka ste jaki
dali e tocno deka vrbica stefanov ke potpise za rabotnicki???seriozno e ova bez zaebancija taka se sirat glasini
И кај нас се зборува така нешто дека после нова година Врбица Стефанов "големиот" локал патриот ќе игра за екипата на Фершпед Работнички.Кога ќе играме со вас во Кавадарци ќе има измешани чуства спрема Врба и покрај тоа што мислам дека според мене клучна личност за неговиот потпис со Работнички е Марин Докузовски...да од полусезона..врба доаѓа у работнички
Прв пат слушам.Мислев дека брат му живее од негови пари.Тера живот и баш беа во добар однос.Незнам од каде таа информација?Врба не сака да се врати во Кавадарци бидејќи има големи проблеми со брат му.
и јас мислам дека е марин..И кај нас се зборува така нешто дека после нова година Врбица Стефанов "големиот" локал патриот ќе игра за екипата на Фершпед Работнички.Кога ќе играме со вас во Кавадарци ќе има измешани чуства спрема Врба и покрај тоа што мислам дека според мене клучна личност за неговиот потпис со Работнички е Марин Докузовски...
Za aerodromecot sto mrcese nesto deka nemale Albanci u Aerodrom . Idi jadi nekogas vo mac donaldsot kaj biser ke vidis dali nema