Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
hehe ne mesam kazuvam samo kako e sto e,ako sum izmesal negde kazi mi da vidime kako e sto e

Цел центар шиптарии алооооо тука кај нас ќоа ќе има барај ме:smir: Ликвидација одма а за на дерби ќе се видиме педерчиња едни карти не дадоа ццццццц гнаси

Има има =) Кај зелените бар има =)

Не треси бе...:tapp:

Значи пер ... али ептен не мислам да се препукавам со тебе =) Ја ти кажуем што сум видел =) Сеа фала богу дека нема толку ... али ги има во пристоен број ...

Едит: Идам на кафе.
Позз.

ako be ajde bas ke bide jako da ima desavka jaka da vidime sto tifo grupa ste sto se palite 500 na 5 dusi samo taka ste jaki

dali e tocno deka vrbica stefanov ke potpise za rabotnicki???seriozno e ova bez zaebancija taka se sirat glasini
да од полусезона..врба доаѓа у работнички

да од полусезона..врба доаѓа у работнички
И кај нас се зборува така нешто дека после нова година Врбица Стефанов "големиот" локал патриот ќе игра за екипата на Фершпед Работнички.Кога ќе играме со вас во Кавадарци ќе има измешани чуства спрема Врба и покрај тоа што мислам дека според мене клучна личност за неговиот потпис со Работнички е Марин Докузовски...

Врба не сака да се врати во Кавадарци бидејќи има големи проблеми со брат му.

Врба не сака да се врати во Кавадарци бидејќи има големи проблеми со брат му.

Прв пат слушам.Мислев дека брат му живее од негови пари.Тера живот и баш беа во добар однос.Незнам од каде таа информација?

И кај нас се зборува така нешто дека после нова година Врбица Стефанов "големиот" локал патриот ќе игра за екипата на Фершпед Работнички.Кога ќе играме со вас во Кавадарци ќе има измешани чуства спрема Врба и покрај тоа што мислам дека според мене клучна личност за неговиот потпис со Работнички е Марин Докузовски...
и јас мислам дека е марин..

Za aerodromecot sto mrcese nesto deka nemale Albanci u Aerodrom . Idi jadi nekogas vo mac donaldsot kaj biser ke vidis dali nema :)

ХХХХХХХ за јадење сегде ги има бачко ти зборам вака за живеење :smir: Нема шанса ке има востание

Za aerodromecot sto mrcese nesto deka nemale Albanci u Aerodrom . Idi jadi nekogas vo mac donaldsot kaj biser ke vidis dali nema :)

znaci vaka opstina aerodrom ima samo 1% albanci ( ova spored zavod za statitstika). iskoci petok navecer vo gtc, plostad, ramstore i ke vidis samo siptarista nisto drugo.. se vi osvoia !!! i zatoa ne zborete... i za potsetuvanje Aerodrom nema gamija. centar ima !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom