- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 45
НикогашБарем МЗТ нема да не стигне во ист број на Куп титули. Пуши еМ Зе Те.
НикогашБарем МЗТ нема да не стигне во ист број на Куп титули. Пуши еМ Зе Те.
А јас мислам дека не е важно кој бил поброен, кој бил погласен, или па кој имал поасална кореографија. Мене ми е важен резултатот и да има нормална кошарка. Факт е дека од двете страни имаше проста маса на луѓе кои го уништија натпреварот.Можам да кажам дека ФА денес беа во најмладиот состав после долго време на дерби во парк, и пак ве измочаа. Влагаат деца од 20 години на сред терен и се пуштаат кон А трибина каде што се "главните фаци" на цпб кои претоа се курчеа и седат гледаат немо, одеднаш курчењето го снемува.. Навивање само кога цела сала навиваше при еуфорија беа погласни цпб, другото се беше доминација на фа. Толку ли нема некој од цпб постар, искусен да каже стоп на бламирањето со крадење на секоја ебана песна на фа. Ова денес беше комедија со песната јадранската курва по ритам од ФАмингоси.
Како тоа не е важно кој е поброен, дали е погласен или кој имал поасална кореографија... Сегде во светот, ама буквално сегде, како што се води борба на терен, така се води борба и на трибините во деловите кои ги наброја погоре. Па во последно време ни тенисот не е изоставен во тој поглед. Дај не се бламирај во обид да ја избалансирас мизерноста на оние кој јас погоре ги спомнувам. Колку е важен текот на натпреварот на терен исто толку е важен и оној на трибините. На крајот на краиштата, секој спорт се игра за публикаА јас мислам дека не е важно кој бил поброен, кој бил погласен, или па кој имал поасална кореографија. Мене ми е важен резултатот и да има нормална кошарка. Факт е дека од двете страни имаше проста маса на луѓе кои го уништија натпреварот.
Дечко, кога натпреварот ќе си е*е мајката, ТОГАШ не е важно кој бил поброен. Тука се губи вредноста на публиката. Не си ми ја сфатил поентата, но нема врска.Како тоа не е важно кој е поброен, дали е погласен или кој имал поасална кореографија... Сегде во светот, ама буквално сегде, како што се води борба на терен, така се води борба и на трибините во деловите кои ги наброја погоре. Па во последно време ни тенисот не е изоставен во тој поглед. Дај не се бламирај во обид да ја избалансирас мизерноста на оние кој јас погоре ги спомнувам. Колку е важен текот на натпреварот на терен исто толку е важен и оној на трибините. На крајот на краиштата, секој спорт се игра за публика
Ќе ја даваат ли вечер на телевизија ?Дечко, кога натпреварот ќе си е*е мајката, ТОГАШ не е важно кој бил поброен. Тука се губи вредноста на публиката. Не си ми ја сфатил поентата, но нема врска.
Ти ја сватив поентата, но натпреварот како таков ретко може да си ја е*е мајката сам по себе на терен, напротив може поголем жар да даде на трибините. Иако сме за Работнички мора да си признаеме дека организациски беше катастрофа и е катастрофа. Неможе бе со години да се провлекуваат вработени, директори, претседатели..., луѓе донесени знаеме како, а и редари и обезбедување да ти се чистачи од општина и паркинзиДечко, кога натпреварот ќе си е*е мајката, ТОГАШ не е важно кој бил поброен. Тука се губи вредноста на публиката. Не си ми ја сфатил поентата, но нема врска.
Изгледа за пола саат емитување, не им се исплатело на МТВ. Но се е добро кога ќе заврши добро.Нема пренос бе?
Иако излегува дека го "хејтам" клубот за кого навивам, не сакам да оставам таков впешчаток. Целта ми е да се согледаат реалните работи и пропусти и неспособноста на одредени луѓе. Храмот одсекогаш бил и ќе остане желба за освојување, но ако сакаме квалитетот да исплива на површина тогаш предизвик е натпревар во голема сала. Предизвик е и на терен, но и на трибина. Па сите добро ги помниме фамозните натпревари во СРЦ Бортис Трајковски, во права смисла на зборот ГОЛЕМОТО ДЕРБИ!!! Нејсе, ако моменталните услови не го дозволуваат истото, барем во рамките на можностите да се задржи професионалноста, а не редари да ти се чистачи, а наредниот ден оние нај одговорните (си знаат кој се) да облечат портокалови елечиња, небаре ќе го чуваат редот во салата, од гулабите што летаат . Па поголема лакрдија од тоа неможе да постои.Тоа е вистината.Можеби може да се играат обични натпревари у Парк, ама дербиња никако не смее да се дозволи.Иако најбољи гостувања се у Парк сепак тоа е жалната вистина.НИКАКО не смеат да дозволат да се играат дербињата и плејофот таму..Нема услови и тоа е тоа.Најбољи би било у Борис да играат, нема да има глупости со карти ќе можат сите да дојдат во двете сали (ако играме влеземе у финале ние ) секоја година им прогледуваат низ прсти.Со две навивачки групи во парк неможе.Е сеа ако не дозволат гостински па тоа би било најлошо можно решение ваљда нема да направат таква глупост.