Фан клуб: Работнички

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.153
Папучар,папучар...Иначе како идеше...А ти за сељаче ли ќе збориш,Припор,Ѓорче ви се воџи :eek:
Ти од Кавадарци беше ? За Фени навиваше ? ...

Или сега си за Вардар ? А до вчера беше анти МЗТ настроен со оглед на работите кои им ги пишуваше на фан клубот, поготово што ги ругаше за оноа '' мене не ми треба титула ... ''.

Можда грешам, поправи ме, али ако не грешам, за муабетот со воџите еве една од мене

Се разбравме мислам со песнава. :D
Моментално нема што да се расправа на тема воџи, ве нема никаде а тебе ко што глеам ти се заарнило скопјево, бајаги.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Папучар,папучар...Иначе како идеше...А ти за сељаче ли ќе збориш,Припор,Ѓорче ви се воџи :eek:
Абе пров...оваааа...селанче,дај олабави и фати го Соколов под рака свртете оро може?
Не напињај кај што не ти е место па уште вреѓаш.
Класичен дибек,со 5 букви ДИ-БЕК!:гомце:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Ти од Кавадарци беше ? За Фени навиваше ? ...

Или сега си за Вардар ? А до вчера беше анти МЗТ настроен со оглед на работите кои им ги пишуваше на фан клубот, поготово што ги ругаше за оноа '' мене не ми треба титула ... ''.

Можда грешам, поправи ме, али ако не грешам, за муабетот со воџите еве една од мене

Се разбравме мислам со песнава. :D
Моментално нема што да се расправа на тема воџи, ве нема никаде а тебе ко што глеам ти се заарнило скопјево, бајаги.
1 болд) Да,од Кавадарци сум,за Фени сум. Лична карта или матичен број да не треба??

2 болд) Да,Вардар ги симпатизирам во фудбал бидејќи,незнам колку си информиран,нема тим 1 лига од Кавадарци. Друго-по твојата логика,ако сум анти-МЗТ треба да навивам за Работнички,така?? Ти ако си анти Милан(бидејќи навиваш за Интер) и ако си за Парма,Палермо,Катанија ,Новара не значи дека сите сме така.

За песната неможам да ја слушам во моментов,иам проблем со компјутерот нешто,ќе ја слушам во наредна прилика

За навивање-толку си упатен брат :cautious: . Стандардна бројка 100+ на утакмици 2 лига,последно гостување 150+ во Струмица...Во топ 5 најорганизирани групи сме во МКД(Комити,ЦПБ,Фемили) се пред нас. Ај биди малце појасен и објасни шо сакаш да кажеш со тоа дека ми се заарнило скопјето,бајаги. Поздрав
--- надополнето: Dec 6, 2011 10:08 PM ---
Абе пров...оваааа...селанче,дај олабави и фати го Соколов под рака свртете оро може?
Не напињај кај што не ти е место па уште вреѓаш.
Класичен дибек,со 5 букви ДИ-БЕК!:гомце:
Кој почна прв бе кобник...Види една страна претходно,ти утрча како камиказа

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.153
Ало, се умеша ко падобранец таму каде што не ти е местото, без разлика што станува збор за форум, на оваа тематика ти најмалку имаш право да збориш.
А како ти се заарнило, па вака, навиваш за ФК Тиквеш, а бараш маици да носиш на себе од Вардар ( ?! ), и тоа јавно тука, на форумов, од дечки од Комити кои ..., па читај бе мајкуму стара, ова би требало да го знаеш бидејќи јавно овде си деклариран член на Лозари.

Не реков дека треба да го симпатизираш Работнички, ама на една тема едните ги ругаш, тука доаѓаш се повикуваш на песни од истите што на дурго место ги плукаш зашто пееле вака или онака. Не е битно и тоа, ок, ти се заарнило во градов, интересно ти е, али за воџи ти немаш право да збориш а затоа и песнава со каубојов ти е стаена али очигледно не ја укапира или не ја ни пушти па ми затера накај провинции мовинции а погоре Ти беше дечкото кој се повика на песна од Фемили за Ѓорче, Припор, демек Кавадарци Ел Еј е у пм, али за разлика од тебе, ја тој глуп муабет нема да го задирам, нема ништо против градот.
Ај да ти исцртам

Така да олабави не, уште твојов муабет фалеше на темава која е отерана у три лепе пизде материне.

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Ало, се умеша ко падобранец таму каде што не ти е местото, без разлика што станува збор за форум, на оваа тематика ти најмалку имаш право да збориш.
А како ти се заарнило, па вака, навиваш за ФК Тиквеш, а бараш маици да носиш на себе од Вардар ( ?! ), и тоа јавно тука, на форумов, од дечки од Комити кои ..., па читај бе мајкуму стара, ова би требало да го знаеш бидејќи јавно овде си деклариран член на Лозари.

Не реков дека треба да го симпатизираш Работнички, ама на една тема едните ги ругаш, тука доаѓаш се повикуваш на песни од истите што на дурго место ги плукаш зашто пееле вака или онака. Не е битно и тоа, ок, ти се заарнило во градов, интересно ти е, али за воџи ти немаш право да збориш а затоа и песнава со каубојов ти е стаена али очигледно не ја укапира или не ја ни пушти па ми затера накај провинции мовинции а погоре Ти беше дечкото кој се повика на песна од Фемили за Ѓорче, Припор, демек Кавадарци Ел Еј е у пм, али за разлика од тебе, ја тој глуп муабет нема да го задирам, нема ништо против градот.
Ај да ти исцртам

Така да олабави не, уште твојов муабет фалеше на темава која е отерана у три лепе пизде материне.
Добро брат, те почитувам како лик на форумот и како постар,иам уште доста аргументи ама не сакам да се карам. Во врска со линкот-целата ситуација е грешка проценета,немаше ништо од тоа. За песната-реков иам проблеми нешто,горе-доле од тоа шо ми напишаа на fb,дознам дека за тоа се пее. Заеби,прекинувам тука. Поздрав

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.153
Јебига, испровоцира и бидна тоа што бидна, и поназад со оноа Пиче миче, незнам зашто уопште се умеша во дискусија по дерби кога знаеш што све се дешава на темиве тој период и знаеш на какви реакции можеш да наидеш.
Кај и да ќе те прочита некој друг, ќе те отера у три лепе, ќе ти каже дека си сељак, дека доаѓаш од село и триста други пропратни работи кои се нормална појава на форумов.

Муабет за баскет само на темиве за НБА , среќа локаутов заврши ...

Утре иначе уште еден натпревар каде треба да се изгине, навидум лесно гостување ради состојбата на клубот од Струмица но треба да се потенцира дека и такви они ги победија дома Куманово а Работнички сезонава на гостински терен се мачи без разлика за кој противник станува збор.
Викендов добија ветер у грб, мислам дека ја скршија онаа психичка бариера која постоеше во екипава и симнаа еден голем товар од себе па редно е машинеријата да проработи и конечно ваквите натпревари лесно да се добиваат.
Ќе видиме и Лазовски дали укапирал дека Јане треба да е на терен уште плус 10 минути од оние мизерни 20 кои ги добива секој натпревар на сметка на Богоев.

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
akauntov ne e moj na drugar e i samo go zamoliv ako moze da iskomentiram ednas poso gleam sekakvi gluposti se pisuvaat... Jas sum od gjorce bev na taa tribina najrealno da vi kazam deka nikoj od nas od gjorce ne znaese deka ima sverceri na tribina eden od nas da znaese veruvajte deka ke im se pustevme jas stv neznam koj se clenovi na sverceri poso nikogas u zivot od gjorce ne sme imale dopirna tocka so niv... drugo toj koa vleta 1 taka ubavo go zamavav od seljacite so sigurno glavata mu e bumbar I DRUGAR NE IZBEGAVME DOJDE EDEN OD POGOLEMITE I NI RECE DA SE VRATIME NAGORE DA NE PRAIME PROBLEMI ZOSO KE JA PREKINAT UTAKMICATA A VODIME SO 10 RAZLIKA I ZATOA SE TRGNAVME EJ KAKVI FILMOVI SI PRAITE a inace ti SSL ne se jacaj deka nikoj nisto ne vi moze zoso da znaevme nie od gjorce deka ste sverceri imase da letate dole u teren a gleam nekoj tresel da bile pogolemite od gjorce ke gi tepale nemase ni oni niso da napravat POSO NI ONI NEMASE DA GI POZNAAT ZOSO OD GJORCE KAJ NAS NIKOJ NE ZNAE KOJ SE CELNOVI NA SVERCERI od niv samo nivot STRASEN(SMESEN) voga go znam samo O**R drugite ne gi poznavam po lik... taka da ne praj ti drug pat filmovi deka sme begale toj so dojde po duksot si znae za glavata i se trgnavme ti kazav zasto i ti SSL ne tropaj koga si brkal nasi deca koga si idel so sloga i si tepal nasi deca... NAREDNO DERBI da se pogodite do nas od GJORCE sega ve znaeme po lik veruj deka nema da pominete taka PA KOJ SAKA NEKA DOAGA NA TRIBINA NE KOKI NE KUROV MI NE DVOROVMI KOJ SAKA NEKA VI DAL KARTI NE KOBRA NE OVOJ NE ONOJ KE JADETE KUTEK KO MAGARINJA ! KAKO STO SEKOE IDENJE NAKAJ SALA JADAT U 2KA VASITE SONARODINCI OD SELOTO SARAJ ! A JAS LICNO KAZUVAM ZA MENE DEKA AKO DOJDE DO TEPACKA DO GJORCE-CAIR NA TRIBINA I DRUGIVE OD CPB MI SOLAT PAMET DEKA NE TREBA DA GI TEPAME MOZE SITE DA SONUVAAT DEKA 1060 KE SE POJAVI USE EDNAS ZA RABOTNICKI NA TRIBINA !
lazete cim vikate deka ne ste znaele od kaj sme :)
LAZETE ! site ne znaat koj sme i sto sme i sto ako ne znaes po lik sto ke naprais be prijatele ?
zasto da go cekas drugoto derbi ? zasto ne probas uste utre ? ako si tolku jak i veren navivac ?
razberete edno nie ne sme Albanci , nie sme drustvo koe opfaka sekoja nacionalonost
i ne tuka mi sirete lazen patriotizam i ne zborete prikazni za deca od 12 godini
od gjorce i ke mi kazuva sto se desava , pa vidi si ja sam naselbata i ako tolku si jak iscisti si ja ne mi prodavaj filmovi ovde na mene
gubete se i izlecete gi vasite bedni kompleksi posto mladosta ke vi otide u ocaj :)))

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Лозари биле во топ 5 најорганизирани групи во Македонија:eek: !!Можеби сте во топ 5 , али во топ 5 најмизерни групи.Едни Фантоми за една полусезона навивање станаа 30 пати подобра и поорганизирана навивачка група од вас.За да бидете навивачка група треба и да изгледате навивачки, а не облечени како во село пред коперација(y)

Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3
PA KOJ SAKA NEKA DOAGA NA TRIBINA NE KOKI NE KUROV MI NE DVOROVMI KOJ SAKA NEKA VI DAL KARTI NE KOBRA NE OVOJ NE ONOJ KE JADETE KUTEK KO MAGARINJA ! KAKO STO SEKOE IDENJE NAKAJ SALA JADAT U 2KA VASITE SONARODINCI OD SELOTO SARAJ ! A JAS LICNO KAZUVAM ZA MENE DEKA AKO DOJDE DO TEPACKA DO GJORCE-CAIR NA TRIBINA I DRUGIVE OD CPB MI SOLAT PAMET DEKA NE TREBA DA GI TEPAME MOZE SITE DA SONUVAAT DEKA 1060 KE SE POJAVI USE EDNAS ZA RABOTNICKI NA TRIBINA !
mn jaka pobeda ostvarena so srce na teren taka se igra za klub kako RABOTNICKI!!!! stv deckite izigraa muski i dzabe im bese na farmerite i gecevski i cekovski i site mozni amerikanci koga brendon gi zakucavase ko sajki u daska!!! se vide kako se igra za SRCETO NA SKOPJE!!!!! na tribini potpuna dominacija od site strani luduvase cela sala i imase mn jaka euforija u pogolem del na mecot! sto se odnesuva ova za raznorazni likovi koi idat uz CPB jas samo ke kazam deka se toa raboti koi gi pravi nekoj na svoja raka i na steta na imeto na CPB
a ovde nekoj igra pederski i na svoja ruka dava karti na nekoj sto ne treba pa posle so pravo ne ruga koj stigne!!! i toj kobra i sve u pm ke ide nekoj den poso ne moze so nase ime nekoj kurtasak da si igra!!! ako komandantot saka da kacuva cifra so tie od cair butel neka si gi vikne doma kaj nego a ne so CPB u sala. ocigledno e deka saka da izigrava gazda na cela grupa i da prai raboti po negov keif ali samo da go potsetime za lanskata slucka u ajrodrom kolku da znae koja e najjaka podgrupa u CPB
OVA VAZI ZA SITE STO MISLAT DEKA SE FAKTORI U CPB A NEKA SE ZNAE EKIPA 1060 STARA I MLADA DEKA NEMA NA KOJ NE BI IM IZLEGLA NA CRTA
NEKA NE SI IGRA NIKOJ KURTASAK DA NE LETA NEKOJ OD TRIBINA U NAREDNO VREME

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Лозари биле во топ 5 најорганизирани групи во Македонија:eek: !!Можеби сте во топ 5 , али во топ 5 најмизерни групи.Едни Фантоми за една полусезона навивање станаа 30 пати подобра и поорганизирана навивачка група од вас.За да бидете навивачка група треба и да изгледате навивачки, а не облечени како во село пред коперација(y)
http://www.youtube.com/watch?v=EpUQ167pDGg (y)

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
da vi kazam samo i na lavovi i na family i na site navivaci sto izgleda nemate popametna rabota pa se serete tuka : nie nemame nikakva vrska so sverceri ako sum bil ednas radi drugari na sloga nemora da znaci deka sum svercer iako navivam za sloga isto i rabotnicki mi e omilen tim u makedonskata prva kosarkaska liga i nemora da znaci deka jas i tie drugite sto sme na slika sme albanci posto ima imina kako andrej vangel kristijan .... i nemora da znaci deka sme albanci ako nosime ime kako ergin edis adis ili neznam koi drugi:) SELAKOT KOJ i daj opametese malce ako sakate frka so nas mozete da ne najdete kaj sakate u skopjevo
INACE SAKAM DA DADAM EDEN POZDRAV DO LAVOVI KOI MNOGU DOBRO ZNAAEA KOJ SME NIE POSTO U AERODROM ZAEDNO BEVME KOGA AERODROMCITE BEGAAA I SE KRIEA PO VLEZOVI I KOI NA KRAJ SITE NE POZDRAVIJA KOGA SE RAZDELIVME KAJ VEROTO I DURI NE PRASAAA DECKI OD KAJ STE VIE I UBAVO IM KAZAVME OD CAIR I SAKAM DA JA ZATVORITE OVAA TEMA POSTO NEMA KRAJ SITE SE JAKI NA KOMPJUTER AMA NA DELO NIGDE GI NEMA
--- надополнето: Dec 7, 2011 12:53 AM ---
I GOLEM POZDRAV DO DECKITE OD CPB KOJ STVARNO DOBRO NAVIVAA ZA TIMOT I CELO VREME GO BODREA.ALI NAJVAZNO E ZNAAT STO BODRAT KLUB POLN SO TITULI TROFEI I BOGATA ISTORIA ZA RAZLIKA SELACITE OD KRIVA PALANKA ROSOMAN DEDEBILCE I NEZNAM TAMU KOI SELA PRESELENI U AERODROM KOI NAVIVAAT TIM KOJ NEZNAE STO E TROFEJ POZZ I VE MOLAM NE GO SPOMINAJTE NASETO IME KOJ SAKA DA SE PRESMETA SO NAS ZNAE KAJ MOZE DA NE NAJDE

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
I GOLEM POZDRAV DO DECKITE OD CPB KOJ STVARNO DOBRO NAVIVAA ZA TIMOT I CELO VREME GO BODREA.ALI NAJVAZNO E ZNAAT STO BODRAT KLUB POLN SO TITULI TROFEI I BOGATA ISTORIA ZA RAZLIKA SELACITE OD KRIVA PALANKA ROSOMAN DEDEBILCE I NEZNAM TAMU KOI SELA PRESELENI U AERODROM KOI NAVIVAAT TIM KOJ NEZNAE STO E TROFEJ POZZ I VE MOLAM NE GO SPOMINAJTE NASETO IME KOJ SAKA DA SE PRESMETA SO NAS ZNAE KAJ MOZE DA NE NAJDE
Suuurrrrreeeeee......

Пред некоја година кога Работнички беше у криза, навивачите ја бојкотираа поголем дел од сезоната со неидење на утакмици, а и кога почнаа да идат беа 50тина души. Се собираа единствено на утакмици против МЗТ.
За разлика од нив, FA последниве неколку години константно има 300+ луѓе на утакмици на свој терен. А кога се игра во "Борис Трајковски" имаат и преку 1.000.
И знаеш што е другиот проблем? Што CPB за да ја напунат својата сала мора да викаат луѓе од сите можни населби од Скопје и пак се помалку од FA кои имаат навивачи само од Аеродром, Ново Лисиче и Лисиче.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
da vi kazam samo i na lavovi i na family i na site navivaci sto izgleda nemate popametna rabota pa se serete tuka : nie nemame nikakva vrska so sverceri ako sum bil ednas radi drugari na sloga nemora da znaci deka sum svercer iako navivam za sloga isto i rabotnicki mi e omilen tim u makedonskata prva kosarkaska liga i nemora da znaci deka jas i tie drugite sto sme na slika sme albanci posto ima imina kako andrej vangel kristijan .... i nemora da znaci deka sme albanci ako nosime ime kako ergin edis adis ili neznam koi drugi:) SELAKOT KOJ i daj opametese malce ako sakate frka so nas mozete da ne najdete kaj sakate u skopjevo
INACE SAKAM DA DADAM EDEN POZDRAV DO LAVOVI KOI MNOGU DOBRO ZNAAEA KOJ SME NIE POSTO U AERODROM ZAEDNO BEVME KOGA AERODROMCITE BEGAAA I SE KRIEA PO VLEZOVI I KOI NA KRAJ SITE NE POZDRAVIJA KOGA SE RAZDELIVME KAJ VEROTO I DURI NE PRASAAA DECKI OD KAJ STE VIE I UBAVO IM KAZAVME OD CAIR I SAKAM DA JA ZATVORITE OVAA TEMA POSTO NEMA KRAJ SITE SE JAKI NA KOMPJUTER AMA NA DELO NIGDE GI NEMA
--- надополнето: Dec 7, 2011 12:53 AM ---
Не сте сите Шќиптари, ама сте потурчени сите .Различно име, исто паковање.(y)
Боље сељаци од Дебрелце, Росоман, Крива Паланка, Пробиштип отколку потурчени Срби од Санџак и Босна;).
--- надополнето: Dec 7, 2011 4:52 AM ---
Голем срам за ЦПБ!!Продадени газови.Викате Шќиптари, Турци, Санџаклии односно потурчени да тепате Македонци(y)Жално!!!
Нека ви гледаат сеир сечените од Чаир.Браво за вас.Дали истите тие Шќиптари, Турци и Босанци скокаат за наши кога се тепаат со нивни?;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
кои имаат навивачи само од Аеродром, Ново Лисиче и Лисиче.
Колку само си у заблуда со ова - ама ај .... Ја шо не следам ни мак баскет ни сум член на некоја група знам дека ти се ова глупости.

Ја имаВ само 5-6 души што идеа на секоја утакмица на МЗТ ради Јане ....од КАПИШТЕЦ !

Т.д , Аеродром,Лисиче и ново лисиче , yeah right ... + убаво пиша некој на прошлата страна бе - Салата им е на 10 мин од дома .... на овие не им е - и тоа придонесува (колку толку)

ае поз.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
Ја имаВ само 5-6 души што идеа на секоја утакмица на МЗТ ради Јане ....од КАПИШТЕЦ !

Салата им е на 10 мин од дома .... на овие не им е - и тоа придонесува (колку толку)

.
Tie 5 -6 dusi idea i si sedea vo loza drugari negovi!

A Boris Trajkovski salata konkretno natprevarot so Torus na kolku minuti im bese od doma?...

Kajgana Shop

На врв Bottom