Фан клуб: Работнички

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Јас знам за 15 карти за Бутел Чаир .... Проблем е тој што им ги продал ...
Тој што бил од шверцери да бил со навивачите сигурно ке јадел котек, тоа е сигурно ... но морате вие аЈродромците да јадете за нешто гомна .... Најинтересна ми е големата “патриотска’’ мисла што ја носат, а 90 % од нив албанец не виделе во животот и низ битпазар поминуваат само после терапија со бајачка ...

ОФФФ ТОПИК Сепак за оваа ситуација со Албанците не сме криви ние Македонците, туку криви се политичарите кои глумат дека ги застапуваат нашите македонски интереси и не тераат да ги третираме како граѓани со бенефиции.

Може и да е забележан Ш, но никој не се осудил да го тепа, поради целата медиумска фама што можело да се дигне од таков случај, сепак на Работнички не му се потребни казни, празни сали и слично, што би го ставило клубот во тешка ситуација за пласман во Супер лига.

Според мене оваа не треба да се препише како пропуст на групата, бидејќи на тој дел каде што бил забележан шипото нема навивачи од јадрото на ЦПБ. Тоа е дел каде што може да влезе и Агим Красниќи и да си мислат дека е ...

Фемили пред да ја напуштат салата .... викнаа мртов албанец добар албанец и поголем дел од навивачка трибина се приклучи (сепак тој муабет е над ривалство и билокаква омраза меѓу групите), но Ратко почна да вика по децава да ќутат, со цел да не добиеме некоја казна на национална основа ... јас па мислев дека за хаџи е нешто муабетов, малце нелогично...
Не им пишува на чело... Но до нив беше "патриотската" екипа од Ѓорче... Како пееа заедно ??? како никој незнаел кога самиот врв на ЦПБ им дал карти.... Кој се прави наудрен и зошто ?
--- надополнето: Dec 6, 2011 2:45 PM ---
dali ste svesni kolku ste smesni ??? jas licno bev na toa derbi , i od site sto bea ni eden ne bese svercer, site nie nekad sme otisle za sloga i sve toa ama ne sme sverceri , ako e za toa i so komiti sme navivale za makedonija , a vie mislite deka sve si znaete i deka ste najpametni ustvari pojma si nemate za situacijata , ocigledno e deka aerodromcite se razocarani od slucuvanjata u nedelata a za razlika komitite se mislat deka se tolku dobri i verni navivaci pa se ko u smisol cisti makedonci i pravi patrioti a ustvari se nikoj i nisto , da znaea malce sto se slucuvalo porano i koj im bile vodji sve ke im bilo jasno , nema vrska NEBITNI SE , sakam da daam doznaenje deka nie sme caircani i CAIR NAD SE , nie ideme samo na derbi brojka okolu 20 dusi site ne znaat koj sme i sto sme i tuka mozete samo da zborite deka ako ne prepoznale ke ne tepale ova ona , nema zasto da tepaat a ne ni mozat , dobro stoime so povise clenovi na cpb koj se na povisoki skali vo navivackata grupa taka da do toa nemoze da doe :)
i nema potreba da go pokazuvate vasiot patriotizam preku forumi i gluposti , poglednete sto se desava vo drzavata pa posle dojdi da delis pravda na tribina , nie sme drustvo koe opfaka i makedonci albanci bosanci turci torbesi nie sme edno nie sme cair , a vasite bedni razmisluvanja i losi zborovi protiv nas mozete slobodno da gi zadrzite za vas , ko sto vo poveke slucai ste kutele .
a ako nekoj ima nesto protiv nas nemora na tribina da ne saceka , od nikoj ne se krieme i mozete kaj sakate da ne fatite ako sakate :) probajte neznam drugo sto da vi kazam , posto sramota e i greota samo na forumi da zborite :)
glavna tema na razgovorot sme nie , sramota e , idete izlecete gi vasite kompleksi , posto toa vi e najpametna opcija nemate druga haha :)
a vie mozete do utre da pcuete i da ne narekuvate kako sakate
VIE NISTO NE ZNAETE !!!!!!!!!!
pozdrav.
Тоа е тоа.... Еве и јас веќе не коментирам на оваа тема.... Све е јасно...... ЦПБ со памет понатака..... Од вакви отиде групата во неповрат.....Поздрав

а ние дека сме изгубиле сеченко мој се виде во недела..... Се виде кои членови упаѓаат во терен да стигнат до кај вас и да ве маваат,се виде кој се повлекува и се виде кој се пичка да дојде до кај нас,иако ве делeа само неколку метри.... Дојдовме и ви објаснивме...... И друг пат со шалови на шверцери на концерти НЕ !!...

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
Не им пишува на чело... Но до нив беше "патриотската" екипа од Ѓорче... Како пееа заедно ??? како никој незнаел кога самиот врв на ЦПБ им дал карти.... Кој се прави наудрен и зошто ?
--- надополнето: Dec 6, 2011 2:45 PM ---

Тоа е тоа.... Еве и јас веќе не коментирам на оваа тема.... Све е јасно...... ЦПБ со памет понатака..... Од вакви отиде групата во неповрат.....Поздрав

а ние дека сме изгубиле сеченко мој се виде во недела..... Се виде кои членови упаѓаат во терен да стигнат до кај вас и да ве маваат,се виде кој се повлекува и се виде кој се пичка да дојде до кај нас,иако ве дела само неколку метри.... Дојдовме и ви објаснивме...... И друг пат со шалови на шверцери на концерти НЕ !!...
sto se vide ? koj stigna ? koj mavase ? koj se povlece ? koj se upicka ? izjasni se ajde

З

Забавата е во Кругот

Гостин
sto se vide ? koj stigna ? koj mavase ? koj se povlece ? koj se upicka ? izjasni se ajde
Све е јасно момче,све..... Јасно е кои членови влегоа на терен..... Поединци но влегоа и стигнаа до кај вас..... а вие како пичкици некои и тие 2 ца та од 1060 се криете позади ACAB.... Возвративте некој удар но не влеговте на терен.... Се знае и зошто....јадевте баќља.... Еден изгорен Шпон...... јадевте многу буренца и упаљачи и момците од Ѓорче отидоа на горниот дел од трибината останавте само вие..... Лево од вас на вашата трибина стоеа неколку момци од Ф.а ... но само пцуење.......

Дојдете во Аеродром.... па да ви ги доисечеме курињата...... Поздрав и не ме цитирај веќе се нервирам,што македонци ви го лижат гзот..... Но тоа нема да е за долго...... Пред Ванила ќе се сретнеме пак..... ;)

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
a
Све е јасно момче,све..... Јасно е кои членови влегоа на терен..... Поединци но влегоа и стигнаа до кај вас..... а вие како пичкици некои и тие 2 ца та од 1060 се криете позади ACAB.... Возвративте некој удар но не влеговте на терен.... Се знае и зошто....јадевте баќља.... Еден изгорен Шпон...... јадевте многу буренца и упаљачи и момците од Ѓорче отидоа на горниот дел од трибината останавте само вие..... Лево од вас на вашата трибина стоеа неколку момци од Ф.а ... но само пцуење.......

Дојдете во Аеродром.... па да ви ги доисечеме курињата...... Поздрав и не ме цитирај веќе се нервирам,што македонци ви го лижат гзот..... Но тоа нема да е за долго...... Пред Ванила ќе се сретнеме пак..... ;)
da da u pravo si vlegovte 10 dusi ni se pustivte ne istepavte izgorevte eden nas drugar , burenca ni pukaa u faci site krvovi bevme , u pravo si :)
e toa e toa niskoto kaj vas aerodromcite , sto samo galamite a nisto ne praite :)
sto se desilo pred vanila jas ne se sekjavam ? :) objasni im na lugevo na forumov ne bidi tolku sifriran :) izjasni se ubavo
da gi izneseme kartite na masa koa se raboti za nas i vas
CEL GRAD VI SE SMEE BE CEL GRAD VI SE SMEE
so vasite komsii nemozete da iskocite na kraj a ne pa so nas :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
a
da da u pravo si vlegovte 10 dusi ni se pustivte ne istepavte izgorevte eden nas drugar , burenca ni pukaa u faci site krvovi bevme , u pravo si :)
e toa e toa niskoto kaj vas aerodromcite , sto samo galamite a nisto ne praite :)
sto se desilo pred vanila jas ne se sekjavam ? :) objasni im na lugevo na forumov ne bidi tolku sifriran :) izjasni se ubavo
da gi izneseme kartite na masa koa se raboti za nas i vas
CEL GRAD VI SE SMEE BE CEL GRAD VI SE SMEE
so vasite komsii nemozete da iskocite na kraj a ne pa so nas :)
Точно е .. Цел град а и поголемиот дел од нашава мак-тифо сцена се угледуваат на нас и не величат... Како од една населба станавме толку бројна и моќна екипа која се спротивставува на цело Скопје ..... А пак ве дупи кај стигне.....

Нема потреба на тебе да ти објаснувам... Ако беше во сала ќе знаеше како стојат работите......Се гледаме набрзо.....

Жал ми е само за ЦПБ што прима на трибина вакви НЕлуѓе само за да си ја крене бројката и силата.... НО притоа многу губи од тоа..... Губи од угледот кој го создаваат овие 2 години.....
Исто така жалам и што во неделата не ги згазивме заедно од 2 те страни Сеченкиве и да покажевме дека патриотизмот е на прво место....... Па послем тоа ривалството..... Но Ф.а е секогаш спремна и сеченките ќе не видат пак кога најмалку ќе очекуваат.....

како беше она ..... "Чаир за вас Грчка граница"....
Но железничка за сечените Кинески Ѕид !!!!

Член од
21 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
10
Точно е .. Цел град а и поголемиот дел од нашава мак-тифо сцена се угледуваат на нас и не величат... Како од една населба станавме толку бројна и моќна екипа која се спротивставува на цело Скопје ..... А пак ве дупи кај стигне.....

Нема потреба на тебе да ти објаснувам... Ако беше во сала ќе знаеше како стојат работите......Се гледаме набрзо.....

Жал ми е само за ЦПБ што прима на трибина вакви НЕлуѓе само за да си ја крене бројката и силата.... НО притоа многу губи од тоа..... Губи од угледот кој го создаваат овие 2 години.....
Исто така жалам и што во неделата не ги згазивме заедно од 2 те страни Сеченкиве и да покажевме дека патриотизмот е на прво место....... Па послем тоа ривалството..... Но Ф.а е секогаш спремна и сеченките ќе не видат пак кога најмалку ќе очекуваат.....

како беше она ..... "Чаир за вас Грчка граница"....
Но железничка за сечените Кинески Ѕид !!!!
alo mozes ti malce da oladis be napalen! i prekini da zboris vo ime na grupata... ako imas neso so nekoj da se prepiras, da izigravas mangup odi PP

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Болката од поразот како и на терен така и на трибина ги полуди ....
Тоа е јасно како ден и тоа најмногу ги јаде ...
Се симнал на терен си попи 3 4 бокса, изеде некој флаша у глава и тоа асална, ама најчудно ми беше
селациве што дојдоа со свадбарски тапан .... Јебига село си е село ...

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51

да? зашто не влеговте лани кога се степа џокер со црнецот коа влезе еден наш член во терен и ви ги тепаше играчите зашто не влеговте и вие педерчиња едни све ви ебам а??? пички едни а башка прашај ги бебе и бристол знаат :)

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
А точно ли е тоа за ножот фрлен на терен, демек „патриотиве“ ќе брцаат???

• Tαммι •

Гостин
Не бе не фрлија они нож и не беа они тие што фрлија запалена бакља на нашата трибина кога потпалија 3 4ца навивачи .
СРАМ СТЕ ВИЕ бре !!! Не се лупајте у груди и не туку бричете муда одјебете фино лепо дегенерици сељандурски вие ќе кажувате кој што каде бил! море марш у пичку матер!

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
не фрлија во наши навивачи туку погодија луѓе од неутралната публика

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Јас знам за 15 карти за Бутел Чаир .... Проблем е тој што им ги продал ...
Тој што бил од шверцери да бил со навивачите сигурно ке јадел котек, тоа е сигурно ... но морате вие аЈродромците да јадете за нешто гомна .... Најинтересна ми е големата “патриотска’’ мисла што ја носат, а 90 % од нив албанец не виделе во животот и низ битпазар поминуваат само после терапија со бајачка ...

ОФФФ ТОПИК Сепак за оваа ситуација со Албанците не сме криви ние Македонците, туку криви се политичарите кои глумат дека ги застапуваат нашите македонски интереси и не тераат да ги третираме како граѓани со бенефиции.

Може и да е забележан Ш, но никој не се осудил да го тепа, поради целата медиумска фама што можело да се дигне од таков случај, сепак на Работнички не му се потребни казни, празни сали и слично, што би го ставило клубот во тешка ситуација за пласман во Супер лига.

Според мене оваа не треба да се препише како пропуст на групата, бидејќи на тој дел каде што бил забележан шипото нема навивачи од јадрото на ЦПБ. Тоа е дел каде што може да влезе и Агим Красниќи и да си мислат дека е ...

Фемили пред да ја напуштат салата .... викнаа мртов албанец добар албанец и поголем дел од навивачка трибина се приклучи (сепак тој муабет е над ривалство и билокаква омраза меѓу групите), но Ратко почна да вика по децава да ќутат, со цел да не добиеме некоја казна на национална основа ... јас па мислев дека за хаџи е нешто муабетов, малце нелогично...
Ејјјј како сум јадел едит на постов .... бев и ја модератор ко копиљ ... сум ги заборавил овие финти (y) немам ја напишано мртов албанец добар албанец

Kajgana Shop

На врв Bottom