Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ејјјј ова не сум го знаел, само чудна работа, јас како што знам во македонија нема албанци има од овие на Ш самоне е едит аутоматски иде коа ке пишеш шипптар правилно ти се мења у албанец![]()
Пиче полека,не се нервирајНе бе не фрлија они нож и не беа они тие што фрлија запалена бакља на нашата трибина кога потпалија 3 4ца навивачи .
СРАМ СТЕ ВИЕ бре !!! Не се лупајте у груди и не туку бричете муда одјебете фино лепо дегенерици сељандурски вие ќе кажувате кој што каде бил! море марш у пичку матер!
Ај бе ве боли кур што имате албанеци на трибина,важно ги измочавте Аеродромците![]()
Пиче полека,не се нервирај![]()
Срце не се секирај ти за мене.не се нервирам јас толку лесноПиче полека,не се нервирај![]()
Абе...некој другар да не ти викал така?? Бидејќи знам дека 90% од кај вас се педери,па ти сигурно спаѓаш во тиејас така ја викам мајка ти пиче))) она ти кажа како ја викам па сакаш да бидеш центарец и така викаш ??? гревче
Од секирање к***в ми обелеСрце не се секирај ти за мене.не се нервирам јас толку лесно<3
--- надополнето: Dec 6, 2011 6:06 PM ---Абе...некој другар да не ти викал така?? Бидејќи знам дека 90% од кај вас се педери,па ти сигурно спаѓаш во тие
--- надополнето: Dec 6, 2011 5:52 PM ---
Ипак уште во скопје ви се ебат сестрите))
Како не ви е срам уста да отварате бе, седите на трибина со шсверцери со тие сто палат македонски знамиња кој рушеа цркви на кале , со тие што живеат во илирида а не во МАКЕДОНИЈА! Засрамете се ,од денес сте албанска ГРУПА!!!!!
akauntov ne e moj na drugar e i samo go zamoliv ako moze da iskomentiram ednas poso gleam sekakvi gluposti se pisuvaat... Jas sum od gjorce bev na taa tribina najrealno da vi kazam deka nikoj od nas od gjorce ne znaese deka ima sverceri na tribina eden od nas da znaese veruvajte deka ke im se pustevme jas stv neznam koj se clenovi na sverceri poso nikogas u zivot od gjorce ne sme imale dopirna tocka so niv... drugo toj koa vleta 1 taka ubavo go zamavav od seljacite so sigurno glavata mu e bumbar I DRUGAR NE IZBEGAVME DOJDE EDEN OD POGOLEMITE I NI RECE DA SE VRATIME NAGORE DA NE PRAIME PROBLEMI ZOSO KE JA PREKINAT UTAKMICATA A VODIME SO 10 RAZLIKA I ZATOA SE TRGNAVME EJ KAKVI FILMOVI SI PRAITE a inace ti SSL ne se jacaj deka nikoj nisto ne vi moze zoso da znaevme nie od gjorce deka ste sverceri imase da letate dole u teren a gleam nekoj tresel da bile pogolemite od gjorce ke gi tepale nemase ni oni niso da napravat POSO NI ONI NEMASE DA GI POZNAAT ZOSO OD GJORCE KAJ NAS NIKOJ NE ZNAE KOJ SE CELNOVI NA SVERCERI od niv samo nivot STRASEN(SMESEN) voga go znam samo O**R drugite ne gi poznavam po lik... taka da ne praj ti drug pat filmovi deka sme begale toj so dojde po duksot si znae za glavata i se trgnavme ti kazav zasto i ti SSL ne tropaj koga si brkal nasi deca koga si idel so sloga i si tepal nasi deca... NAREDNO DERBI da se pogodite do nas od GJORCE sega ve znaeme po lik veruj deka nema da pominete taka PA KOJ SAKA NEKA DOAGA NA TRIBINA NE KOKI NE KUROV MI NE DVOROVMI KOJ SAKA NEKA VI DAL KARTI NE KOBRA NE OVOJ NE ONOJ KE JADETE KUTEK KO MAGARINJA ! KAKO STO SEKOE IDENJE NAKAJ SALA JADAT U 2KA VASITE SONARODINCI OD SELOTO SARAJ ! A JAS LICNO KAZUVAM ZA MENE DEKA AKO DOJDE DO TEPACKA DO GJORCE-CAIR NA TRIBINA I DRUGIVE OD CPB MI SOLAT PAMET DEKA NE TREBA DA GI TEPAME MOZE SITE DA SONUVAAT DEKA 1060 KE SE POJAVI USE EDNAS ZA RABOTNICKI NA TRIBINA !Све е јасно момче,све..... Јасно е кои членови влегоа на терен..... Поединци но влегоа и стигнаа до кај вас..... а вие како пичкици некои и тие 2 ца та од 1060 се криете позади ACAB.... Возвративте некој удар но не влеговте на терен.... Се знае и зошто....јадевте баќља.... Еден изгорен Шпон...... јадевте многу буренца и упаљачи и момците од Ѓорче отидоа на горниот дел од трибината останавте само вие..... Лево од вас на вашата трибина стоеа неколку момци од Ф.а ... но само пцуење.......
Дојдете во Аеродром.... па да ви ги доисечеме курињата...... Поздрав и не ме цитирај веќе се нервирам,што македонци ви го лижат гзот..... Но тоа нема да е за долго...... Пред Ванила ќе се сретнеме пак.....![]()
Пиченце дома да употребуваш бре сељаче умрено.Пиче полека,не се нервирај![]()
Ова беше напишано по мечот КК Вардар - КК Работнички, на официјалниот сајт на ЦПБ, ова го потврдија и самите членови на Комбат 87 кои беа присутни на натпреварот и навиваа за КК Вардар.И покрај многуте проблеми околу регулирањето на влезот во малата сала во Кале, поголемиот дел или поточно 50% од групата успеа да влезе и да го бодри клубот со што останатиот дел од групата беше разбиена од припадниците на МВР! Мора да се напомене дека при доагањето кон салата групата беше пресретната од 20тина шверцери кои го извекоа подебелиот крај и беше извојувана победа. Што да се каже околу целата утакмица прав делириум!Остро и до крај со многу емоции се следеше секој напад на клубот, со што резултираше со победа.
Папучар,папучар...Иначе како идеше...А ти за сељаче ли ќе збориш,Припор,Ѓорче ви се воџиПиченце дома да употребуваш бре сељаче умрено.
Ебате тоа гревот згрбавен![]()