Фан клуб: Работнички

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Точно така тој голиот е Шверцер исто и тој што го држи, дали се босанци или албанци не знам ама се докажани членови на шверцери ... Не е провокација пак напоменувам чисто ме интересира и во Борис имаше со вас а во тоа лично се уверув пошто и присуствував на неутрална ...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Има и албанци меѓу кои едниот му е колега од факс на мој другар.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.834
Поени од реакции
21.636
Шверцери или не, на иста трибина седат со цпб и не се испотепаа меѓусебе за разлика од фемили кој се една навивачка група .

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.834
Поени од реакции
21.636
Ти си малоумен... тоа можам да заклучам.....
Незнам за тоа ама знам за едно дека брзо заборавате дека играле и за МЗТ Босанци и Албанци .. но кога они играат за клубот е во ред а кога навиваат за Работнички тоа не е во ред !!!

Читам смешни изјави на прес за МЗТ , како тоа дека играчите како Јане/ Кире станале алчни за кеш и дека заради тоа не им биле продолжени договорите ама затоа пак не било проблем за дрва како Стефанов Грне Чековски да им се понуди иако истите не вредат ни 1 денар во споредба со оние кој го напуштија МЗТ !!!

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Незнам за тоа ама знам за едно дека брзо заборавате дека играле и за МЗТ Босанци и Албанци .. но кога они играат за клубот е во ред а кога навиваат за Работнички тоа не е во ред !!!
Платени се да играат момче.... АЛООООО....

Уствари извини заборавив дека и Шверцери се платени да ви ја бранат трибината.....Моја грешка..... и уште еднаш ако пишам на форумов сакам сите да ме пцуете... !!!!

Све е малоумно.... Да ти ебам и Држава и народ...... Све продадени души.....:confused:
--- надополнето: Dec 6, 2011 12:16 AM ---
http://imageshack.us/photo/my-images/543/48667439.jpg/

Све е веќе јасно.... за жал...:confused:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Платени се да играат момче.... АЛООООО....

Уствари извини заборавив дека и Шверцери се платени да ви ја бранат трибината.....Моја грешка..... и уште еднаш ако пишам на форумов сакам сите да ме пцуете... !!!!

Све е малоумно.... Да ти ебам и Држава и народ...... Све продадени души.....:confused:
Abe ne se pravi najpameten ziti se....bar do sega korektni postovi imase....ko prvo ne se sponci ti garantiram 100% inace nikade ne e zabraneto da sedat na tribina bosaci,turci,vlasi itn....NIKADE !! Sakas li da baram sliki od FA da ti pokazam(sto i ti samiot go znaes ako si od FA)deka i kaj vas ima od drugi nacionalnosti....i sto sega,da seram sekade,da bidam maloumen ko tuka sto glumite vie....do vcera so TACI na tribina luduvavte i kurovi pokazuvate a sega patrioti mi glumite....deckive se tuka radi hadzi i ok e,RABOTNICKI ne e politicka partija,RABOTNICKI e sportski klub i moze i kinez i turcin i mogolec da igra a rodnini i prijateli na tie igraci mozat u publika da sedat.....da zavrsam so glupiov muabet....znaci ko prvo ne se sponi a ko vtoro ne se na navijacka tribina.....Na slikava ima i igrac na TORUS......i sto sega ???!!! I on e CPB ??!!
SRAM I BRUKA ste so muabetov.......spored se ova,samo edno mi ja objasnuva celava rabota.....ocigledno e deka premnogu se razocaravte u nedelata posle natprevar.....OCIGLEDNO E !!!

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Abe ne se pravi najpameten ziti se....bar do sega korektni postovi imase....ko prvo ne se sponci ti garantiram 100% inace nikade ne e zabraneto da sedat na tribina bosaci,turci,vlasi itn....NIKADE !! Sakas li da baram sliki od FA da ti pokazam(sto i ti samiot go znaes ako si od FA)deka i kaj vas ima od drugi nacionalnosti....i sto sega,da seram sekade,da bidam maloumen ko tuka sto glumite vie....do vcera so TACI na tribina luduvavte i kurovi pokazuvate a sega patrioti mi glumite....deckive se tuka radi hadzi i ok e,RABOTNICKI ne e politicka partija,RABOTNICKI e sportski klub i moze i kinez i turcin i mogolec da igra a rodnini i prijateli na tie igraci mozat u publika da sedat.....da zavrsam so glupiov muabet....znaci ko prvo ne se sponi a ko vtoro ne se na navijacka tribina.....Na slikava ima i igrac na TORUS......i sto sega ???!!! I on e CPB ??!!
SRAM I BRUKA ste so muabetov.......spored se ova,samo edno mi ja objasnuva celava rabota.....ocigledno e deka premnogu se razocaravte u nedelata posle natprevar.....OCIGLEDNO E !!!
Не е муабетот дали е албанец,босанец или турчин.... Муабетот е дека се видни и докажани Шверцери со кои се бркаме низ град..... а сега тие истите ви ја бранат трибината......
Можеш сега да ме пцуеш дека си го прекршив реченото,дека нема да пишувам веќе....... Али морав ... ЈБГ....

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.834
Поени од реакции
21.636
Тоа се вика да бараш игла во сено ... важно било зашто играл Хаџи, важно било зашто транспарентот на работнички бил мал , важно било зашто не сме биле националисти , важно било зашто дошле 5 души од навивачка група шверцери ( каде никој никаде не носи симбол од таа навивачка група ) ... само неважно е зашто МЗТ игра катастрофа, зашто МЗТ си ги шитка најдобрите играчи а ги задржува најлошите, не е важно зашто навивачите кој дошле во мал број дошле да си се млатат меѓусебе и така натака .

Сепак најважно е крајниот резултат и тоа кој победи а тоа беше Работнички , а тоа е она што вистинските навивачи на Работнички ги интересира .

p.s. се бркате вие со сите кој не се од аеродром и лисиче и може би тука лежи причината зашто никој не ве сака ....

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Да ги препознаел барем ЕДЕН од Комитите овие мисириве, кје биднело фрка, а тоа демек за хаџи се дојдени не верувам. Плус тие горе се ДЕЦА од 1060, да биле Брзи Издишаниот Варга или Шекер, верувај ќе било друга приказна

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Тоа се вика да бараш игла во сено ... важно било зашто играл Хаџи, важно било зашто транспарентот на работнички бил мал , важно било зашто не сме биле националисти , важно било зашто дошле 5 души од навивачка група шверцери ( каде никој никаде не носи симбол од таа навивачка група ) ... само неважно е зашто МЗТ игра катастрофа, зашто МЗТ си ги шитка најдобрите играчи а ги задржува најлошите, не е важно зашто навивачите кој дошле во мал број дошле да си се млатат меѓусебе и така натака .

Сепак најважно е крајниот резултат и тоа кој победи а тоа беше Работнички , а тоа е она што вистинските навивачи на Работнички ги интересира .
Тебе ти кажав дека си малоумен и тоа е тоа....
Кој мал број бе дете ....... 3 ца на едно столче стоевме.... од 300 дадени карти ние 450 влеговме......

За тепачката меѓу себе.... тоа го има во секоја група..... Ете и лани во Аеродром се истепаа ЦПБ па никому ништо..... Али можеби ти од оваа година си дел од ЦПБ па не ги сваќаш работите.....
--- надополнето: Dec 6, 2011 12:45 AM ---
p.s. се бркате вие со сите кој не се од аеродром и лисиче и може би тука лежи причината зашто никој не ве сака ....

Ние и понатака ќе продолжиме да си се бркаме .... а вие со Шверцери останете си топли браќа.........

п.с Ти вистина си бил малоумен.....:pos:

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.834
Поени од реакции
21.636
Ха смешки .си друже и тоа невидени ...

Дали си бил ти воопшто на една утакмица на оваа екипа некогаш ? дали знаеш дека на оваа слика има црни бели муслимани христијани !!!! Тогаш навивавме за МЗТ зашто го сакавме клубот за она што беше . Тогаш не идеа само аеродромци туку идеше цело скопје да ги гледа зашто беа екипа за почит , навиваме и не се тепавме. Изгледа сме излегле од мода ние па не сме повеќедобри и верни навивачи доколку не навредуваме тепаме фрламе нели ?
Тогаш имаше МЗТ вредност , денес како што кажа , играат зашто се платени ... платеници ништо повеќе !!!!

Еднаш чичко Ајнштајн рече " две работи немаат граница, универзумот и човечката глупост , за една сум не сигурен а тоа е универзумот " , ти изгледа спаѓаш во втората !!!

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ха смешки .си друже и тоа невидени ...

Дали си бил ти воопшто на една утакмица на оваа екипа некогаш ? дали знаеш дека на оваа слика има црни бели муслимани христијани !!!! Тогаш навивавме за МЗТ зашто го сакавме клубот за она што беше . Тогаш не идеа само аеродромци туку идеше цело скопје да ги гледа зашто беа екипа за почит , навиваме и не се тепавме. Изгледа сме излегле од мода ние па не сме повеќедобри и верни навивачи доколку не навредуваме тепаме фрламе нели ?
Тогаш имаше МЗТ вредност , денес како што кажа , играат зашто се платени ... платеници ништо повеќе !!!!
И послем овој коментар имам исто мислење за тебе.... Тоа е тоа......И не ти враќам веќе иди на посматрање кај Жан Митрев... опасен си за околината со твоето понашање.....

Kajgana Shop

На врв Bottom