- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 545
- Поени од реакции
- 110
Izjasni se....Albanec ili bosanec ???!!Немој ова да го сватите како провокација ама како уопште дозволувате нешто вакво ?
Izjasni se....Albanec ili bosanec ???!!Немој ова да го сватите како провокација ама како уопште дозволувате нешто вакво ?
Шверцериии....Izjasni se....Albanec ili bosanec ???!!
Незнам за тоа ама знам за едно дека брзо заборавате дека играле и за МЗТ Босанци и Албанци .. но кога они играат за клубот е во ред а кога навиваат за Работнички тоа не е во ред !!!Ти си малоумен... тоа можам да заклучам.....
Платени се да играат момче.... АЛООООО....Незнам за тоа ама знам за едно дека брзо заборавате дека играле и за МЗТ Босанци и Албанци .. но кога они играат за клубот е во ред а кога навиваат за Работнички тоа не е во ред !!!
Abe ne se pravi najpameten ziti se....bar do sega korektni postovi imase....ko prvo ne se sponci ti garantiram 100% inace nikade ne e zabraneto da sedat na tribina bosaci,turci,vlasi itn....NIKADE !! Sakas li da baram sliki od FA da ti pokazam(sto i ti samiot go znaes ako si od FA)deka i kaj vas ima od drugi nacionalnosti....i sto sega,da seram sekade,da bidam maloumen ko tuka sto glumite vie....do vcera so TACI na tribina luduvavte i kurovi pokazuvate a sega patrioti mi glumite....deckive se tuka radi hadzi i ok e,RABOTNICKI ne e politicka partija,RABOTNICKI e sportski klub i moze i kinez i turcin i mogolec da igra a rodnini i prijateli na tie igraci mozat u publika da sedat.....da zavrsam so glupiov muabet....znaci ko prvo ne se sponi a ko vtoro ne se na navijacka tribina.....Na slikava ima i igrac na TORUS......i sto sega ???!!! I on e CPB ??!!Платени се да играат момче.... АЛООООО....
Уствари извини заборавив дека и Шверцери се платени да ви ја бранат трибината.....Моја грешка..... и уште еднаш ако пишам на форумов сакам сите да ме пцуете... !!!!
Све е малоумно.... Да ти ебам и Држава и народ...... Све продадени души.....
Не е муабетот дали е албанец,босанец или турчин.... Муабетот е дека се видни и докажани Шверцери со кои се бркаме низ град..... а сега тие истите ви ја бранат трибината......Abe ne se pravi najpameten ziti se....bar do sega korektni postovi imase....ko prvo ne se sponci ti garantiram 100% inace nikade ne e zabraneto da sedat na tribina bosaci,turci,vlasi itn....NIKADE !! Sakas li da baram sliki od FA da ti pokazam(sto i ti samiot go znaes ako si od FA)deka i kaj vas ima od drugi nacionalnosti....i sto sega,da seram sekade,da bidam maloumen ko tuka sto glumite vie....do vcera so TACI na tribina luduvavte i kurovi pokazuvate a sega patrioti mi glumite....deckive se tuka radi hadzi i ok e,RABOTNICKI ne e politicka partija,RABOTNICKI e sportski klub i moze i kinez i turcin i mogolec da igra a rodnini i prijateli na tie igraci mozat u publika da sedat.....da zavrsam so glupiov muabet....znaci ko prvo ne se sponi a ko vtoro ne se na navijacka tribina.....Na slikava ima i igrac na TORUS......i sto sega ???!!! I on e CPB ??!!
SRAM I BRUKA ste so muabetov.......spored se ova,samo edno mi ja objasnuva celava rabota.....ocigledno e deka premnogu se razocaravte u nedelata posle natprevar.....OCIGLEDNO E !!!
Тебе ти кажав дека си малоумен и тоа е тоа....Тоа се вика да бараш игла во сено ... важно било зашто играл Хаџи, важно било зашто транспарентот на работнички бил мал , важно било зашто не сме биле националисти , важно било зашто дошле 5 души од навивачка група шверцери ( каде никој никаде не носи симбол од таа навивачка група ) ... само неважно е зашто МЗТ игра катастрофа, зашто МЗТ си ги шитка најдобрите играчи а ги задржува најлошите, не е важно зашто навивачите кој дошле во мал број дошле да си се млатат меѓусебе и така натака .
Сепак најважно е крајниот резултат и тоа кој победи а тоа беше Работнички , а тоа е она што вистинските навивачи на Работнички ги интересира .
p.s. се бркате вие со сите кој не се од аеродром и лисиче и може би тука лежи причината зашто никој не ве сака ....
И послем овој коментар имам исто мислење за тебе.... Тоа е тоа......И не ти враќам веќе иди на посматрање кај Жан Митрев... опасен си за околината со твоето понашање.....Ха смешки .си друже и тоа невидени ...
Дали си бил ти воопшто на една утакмица на оваа екипа некогаш ? дали знаеш дека на оваа слика има црни бели муслимани христијани !!!! Тогаш навивавме за МЗТ зашто го сакавме клубот за она што беше . Тогаш не идеа само аеродромци туку идеше цело скопје да ги гледа зашто беа екипа за почит , навиваме и не се тепавме. Изгледа сме излегле од мода ние па не сме повеќедобри и верни навивачи доколку не навредуваме тепаме фрламе нели ?
Тогаш имаше МЗТ вредност , денес како што кажа , играат зашто се платени ... платеници ништо повеќе !!!!