Фан клуб: Работнички

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.356
Поени од реакции
5.424
Ѓорѓе Јовановиќ беше поранешен играч на Пелистер...
Исто ко дојде и кај нас беше најавуван како големо засилување ама беше ДРВО !!!
Само 15-20 дена остана во Битола и одма го отпуштија, незнам како се снајде во Рилски гледам добар просек на поени има, ќе видиме шо ќе напрај во Работнички....

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Во Ултимејт Баскет на 11 меча имал просек од 20 поени во натпревар и 11 скока, ова лани, потоа во Лирија во 3 меча, просекот му бил 22 поени и 17 скока.
Наводно бил брз за негова висина, а и по статистичкиве податоци, добар е во скокот, нешто што недостига под кошевите кај Работнички, Кол во тој поглед потфрла, исто и останатите.

Али ај ќе видиме како ќе се покаже, да не судиме сега.
Syn, Jovanovic lani igrase poveke od 3 natprevari za Lirija i koga dojde on go sedna na klupa Kiril Pavlovski, inaku kako sto sum go videl lani mnogu dobar igrac e i sutira dobro za 3 poeni.

I

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.182
браво за новиве песни одлични ви се и двете. Ритамот на втората :) нек ме нема, нек ме не буде... омилена ми е песнава :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Pocnaa pred derbi da se ragaat useri novi tuka......za da serat,normalno !!
--- надополнето: Nov 30, 2011 3:06 PM ---
Ѓорѓе Јовановиќ беше поранешен играч на Пелистер...
Исто ко дојде и кај нас беше најавуван како големо засилување ама беше ДРВО !!!
Само 15-20 дена остана во Битола и одма го отпуштија, незнам како се снајде во Рилски гледам добар просек на поени има, ќе видиме шо ќе напрај во Работнички....
Vo lirija dobro igrase....20 kosa u prosek imase....inace ne ni ocekuvame deka ke bide bog znae sto ama bar da sedi pod kos,da ne seta na trojka kako ostanative 7 centri sto gi imame...a spored toa sto go procitav,ovoj puca edna trojka na 5 natprevara...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
kuti be ti semkar.. a vekje koa zborime za serenje glej tamu sredi si za brat ti manijaci po profili nenormalniot mu treba profesionalna pomos definitivno!!!
Anonimen profil,6 posta,pretpostavuvam kopilj nekoj....aj mukla...napravi 15 posta i bar eden da ne e vo temata Rabotnicki pa ke praime muabet...u meguvreme odjebi !!
ps.ima ime,ima prezime....pisi mu na fb....ama nema da go napravis toa...ti si pice anonimno....

NE MI REPLICIRAJ !!!!!!!

Член од
21 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
10
Anonimen profil,6 posta,pretpostavuvam kopilj nekoj....aj mukla...napravi 15 posta i bar eden da ne e vo temata Rabotnicki pa ke praime muabet...u meguvreme odjebi !!
ps.ima ime,ima prezime....pisi mu na fb....ama nema da go napravis toa...ti si pice anonimno....

NE MI REPLICIRAJ !!!!!!!
hahhaah sedi be semkar... tebe ti e brat, ne mene.. tvoja obvrska e toa ;) inace ne mi bese poentata da seram ko so vikas ti samo prasav, ako saka nekoj ke odgovori ako ne zdravje..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
И М*ф* ви е на шипка а?:D
Најак младич што го познавам:) Јака екипа млада екипа, мора да се признае. Незнаев дека и он бил дел од ЦПБ:D
Добар почеток на Работнички...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Ќе биде жустро осеќам.Бојси грмат.Работнички игра одлично..

Kajgana Shop

На врв Bottom