Фан клуб: Работнички

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.006
Не ми беше воопшто целта да ги критикувам Комити, целта ми беше да посочам дека за разлика од лани, сега со бројка и на ваша трибина и на останатите каде-каде подобро се стои, зашто апетитите лани беа едни, сега се други, од клуб кој беше топовско месо за сите, сега Вардар се кандидат број 1 за титулата а тоа само по себе и носи повеќе гледачи на било која трибина од стадионот, факт.

Инаку да, Работнички во моментов се далеку од екипа која може да испадне, но со Србиновски беа први кандидати за такво нешто, а и ако ги споредиме нив, во организациската структура и приливот на пари, во споредба со МЗТ, Фени, Торус се инфериорни. Се ова влијае за интересот за следење на натпреварите на овој тим, и МЗТ во спореба со лани, сезонава подобро котираат на трибини, поготово по носењето на Чековски и Гечевски кои се магнет за секоја генерација што следи баскет, а навива или го симпатизира тој тим а до сега го следеле само преку ТВ или чат-пат во сала.

Баскетот зема голем замав во Македонија по ЕП, Работнички тоа слабо го искористи но за тоа вина има и кај Марин кој за наша жал не го водеше тимот оваа сезона иако тоа се најавуваше пред почетокот на истата. Јебига, колку пари толку музика, затоа реков, приоритет е консолидирање на овој тим на сите полиња во иднина, бројката и на едната трибина а и на останатите по автоматизам ќе расте ако тоа се случи.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Се изначитав глупави коментари.......
Дали може да коментира некој што бил на натпреварот ???
Ако нема таков ве молам немојте да зборите глупости дека Ф.а не се слушнале.....
Ова беше едно од најдобрите гостовања откако ја поделија трибината......
Факт е дека имаше повеќе инциденти меѓу себе,но тоа се дешава сегде... истото се деси и со цпб лани во Аеродром.....
Ф.а покажа како се навива и кога се губи цел натпревар(Од самиот почеток до крај)....
Прва четвртина повеќето ја пропуштивме ради глупави редари и претрес на 5 места...
Можам слободно да кажам дека на место за 1 човек стоевме по 3 ца и дека навивањето со раце беше невозможно..... (верувајте немаше место да се кренат рацете.... или цел натпревар ќе ти биде горе,што е невозможно или пак цел натпревар ќе ти бидат спуштени.....
Бројка поголема од 450 души... СИГУРНО.... зошто на врата кога влегував бев 390 ти а имаше уште минимум 60-70 души што седеа надвор до полуврме за да се направи место на трибината..... Мораше да се оди до самиот кров за да влезат сите.....
Извадени 3 пароли......(не видов што пишуваше,зошто стоев позади нив)
3 димни под трибина и прекрасно навивање со шалови...на песнта "Срцево ми чука, цел живот сум тука"........
На многу наврати беа натпеани цпб и за да не се примети цело време кога бевме погласни они маваа со раце и тапан....
Повеќе инциденти и со цпб.... разменување на предмети и пиротехнички средства константно цел натпревар.....имаше влегувања и во терен на поединци..... малце фајт со раце и тоа е тоа....Да не заборавам на крај на теренот можеше да се види и фрлен нож.. Но искрено незнам кој и кон кој летал.....

Незнам зошто никој не искоментира за A.C.A.B !! Повеќе приведени членови на Ф.а .....
Зошто никој не искоментира дека пола трибина на цпб се сечени.......
Почнавме со песнта"и кој не скока и тој е албанец" , ни се придружија неколку момци од цпб но набрзо ја сменија песната..... ради нивните членови од чаир и бутел кои беа во голем број....

Од страна на играчите и теренот... Можам да кажам дека Работнички заслужено си победи и дека треба да летаат многу оставки во "Јане Сандански"
Густо ќе биде неделава.......до Дербито со Фени....

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Во врска со ножот, ако ви текнува од минатата сезона "бодат само пички" беше фрлен од трибината на фемили кон Хаџибулиќ !!!
За играта нема збор инзвонредни отркивања у напад и превзимања у одбрана, брендон и павлович беа денес у шема заедно со јане и хаџибулич, куцањето врз станко од страна на брендонбеше мислам кулминација све живо и диво беше у транс секоја чест за дечото знае како се игра за публика !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.006
А бананата над Далман од Тасовски и фацата негова уз погледот кон амерот ? Ау. :)
Not in my house.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
@Забавата е во кругот, да не те цитирам цела страна ќе отиде, глупости збориш и сам си знаеш, знаеш дека не се слушнаа дечките во неколку наврати додека имаше надеж и згаснаа после буквално не се слушаа. (слушавте то ес) Пароли имаше еве пошо не си ги видела едната тотален ФЕЈЛ, нешо душмани, да Бог непшто... :D за бројка ете ти верувам, ама далеку од добро навивање ќе си признаеш :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
@Забавата е во кругот, да не те цитирам цела страна ќе отиде, глупости збориш и сам си знаеш, знаеш дека не се слушнаа дечките во неколку наврати додека имаше надеж и згаснаа после буквално не се слушаа. (слушавте то ес) Пароли имаше еве пошо не си ги видела едната тотален ФЕЈЛ, нешо душмани, да Бог непшто... :D за бројка ете ти верувам, ама далеку од добро навивање ќе си признаеш :)
Кажав за навивањето....... Тие што беа во сала знат... ете прашајте ги и цпб.. ми признаваат луѓе од нив на фб.....
Значи навивањето беше едно од најдобрите а можеби и најдобро откако е скратена трибината.... И нормално е на тв да се слушаат цпб кога се снима над нив..... Исто така и во Аеродром камерата е од нивна страна.... значи имаат мн преднос пред малите екрани :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Кажав за навивањето....... Тие што беа во сала знат... ете прашајте ги и цпб.. ми признаваат луѓе од нив на фб.....
Значи навивањето беше едно од најдобрите а можеби и најдобро откако е скратена трибината.... И нормално е на тв да се слушаат цпб кога се снима над нив..... Исто така и во Аеродром камерата е од нивна страна.... значи имаат мн преднос пред малите екрани :D
Значи у сала бев... како иначе би ги видел паролите ? Чудно мене па од Фа еве сеа збориме вика тапа навивање шо да праиш стуткани губиме вакви такви, изглеа зависи од човекот :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Зошто никој не искоментира дека пола трибина на цпб се сечени.......
Почнавме со песнта"и кој не скока и тој е албанец" , ни се придружија неколку момци од цпб но набрзо ја сменија песната..... ради нивните членови од чаир и бутел кои беа во голем број....
Treses sine,treses gluposti.......se prekina radi hadzi,zosto vasi clenovi nakaj nego pokazuvaa....seti se samo na finaleto na kupot minatata sezona vo boris koga zaedno cpb i fa peea pred natprevar protiv Albancite......taka da gabe go vadite muabetov sekoja godina so sponcive,smislete nesto drugo-ova veke ne vi pali....
Za navivanje ne navleguvam u detali sekoj razlicno so svoi usi slusa i so svoi oci gleda taka da na taa tema kraj nema....

ps.RABOTNICKI - ZOSTO GRADOT NEMA DRUG KLUB !!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Treses sine,treses gluposti.......se prekina radi hadzi,zosto vasi clenovi nakaj nego pokazuvaa....seti se samo na finaleto na kupot minatata sezona vo boris koga zaedno cpb i fa peea pred natprevar protiv Albancite......taka da gabe go vadite muabetov sekoja godina so sponcive,smislete nesto drugo-ova veke ne vi pali....
Za navivanje ne navleguvam u detali sekoj razlicno so svoi usi slusa i so svoi oci gleda taka da na taa tema kraj nema....

Си знае он дека ради Хаџи се прекина, само се праи наудрен :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.006
Имаше неколку Poster time моменти, двете банани на Тасовски и in your face забивањата на Кол, фотографиве од медиумиве ваљда добро си ја завршиле таа работа.

З

Забавата е во Кругот

Гостин

хахахаххаха а тие до нас што беа да не беа Мексиканци ?? :) Момци од чаир и бутел..... Сеченки.... :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Тоа е разликата Тв и Сала......:)
Bev u sala ako ova e najdobro gostovanje za FA ondak ti ne si bil na gostovanja. Poslabo navivanje,a zosto verovatno znaes samiot ne e mesto da kazuvam jas zosto i kako. Ne vikam deka FA bea katastrofa tuku vo odnos na lani poslabo , i plus faktot 400 na 1500 ne e bas lesno da se naviva

Kajgana Shop

На врв Bottom