Фан клуб: Работнички

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Биди си ти за Работнички, и така се собраа од секое можно село, зошто не и од МОГОРЧЕ....
Со што си запознает многу ме интересира? И размисли дали е провокација, прво пишуваше дека сме фрлале трансови во Вардар и сме се пичеле да одиме на Кале, сега ова...[/QUOTVie site

Vie site bevte od Aerodrom neli? :) Odi lazi gi maline deca od maalo

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Виница немаат К од кошарка па лани таму се играа полуфиналињата и финалето од Купот :)
Само што се одлоиграв вчера ми текна дека лани купот се играше во Виница :)
Дотогаш не ни знаев дека имало сала таму.
Сепак оваа година купот ќе биде во Борис :)
Убаво е така да се прави популаризација на кошѓарката низ градвовие, ама сепак и самата федерација не е глупа кога знае дека ако купот се одржува во Скопје (поради самиот факт што три екипи се од Скопје во фанјл-форот, а и онака МЗТ и Работнички се голем магнет за публика барем во оваа година) ќе соберат највеќе пари :)

M

marko 1996

Гостин
Аеродромци што го тапацирате тука? Коа ке ви успее некоја акција коа нешто ке напраите јадете бурек до 101 и назад ама вака безвезе не сте ми јасни , толку ли секој ден сме ви у мисли? Треба ние кај вас у фан клуб да да јадеме бурек како не ви успеваат акции и уште 1000000 работи? Коа ке дое дерби напрајте нешто кореографија па зборете ( пример кажувам ) вака муабети на празно само докази колку сме ви у памет. Ај поздрав

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Абе детуле,не гледаш дека курташак си играме....ние 1 збор вие 1000 се палите ко петлиња
кога сме кај мислите,прашај го женскиот род во твојата фамилија кој им е во мислите!!!!
епа ајде поздрав и од мене до тебе и останатиот нежен дел од градот

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Единстевни кои навиваат за 2 клуба ТОРУС И РАБОТНИЧКИ браво за вас и сите во золошка

Stefan Johnny Mladenoski
САМО НИЕ, САМО РАБОТНИЧКИ! 18:00h во золошка!
ЗАГРЕВАЊЕ ПРЕД ДЕРБИИ! АЈДЕЕЕ!

Господарите на градот
onaka za potsetuvanje koj kade treba da bide ;)

за припор и драчево не сте оставиле место и ви се љутат
:vozbud:

M

marko 1996

Гостин
Абе детуле,не гледаш дека курташак си играме....ние 1 збор вие 1000 се палите ко петлиња
кога сме кај мислите,прашај го женскиот род во твојата фамилија кој им е во мислите!!!!
епа ајде поздрав и од мене до тебе и останатиот нежен дел од градот
Хахахахах е вакви без култура ви го срамат цело аеродром , знам дека си комплексаш дека и у потпис дури не имаш ама сеа тоа е ... Со тоа што висиш кај нас у фан клуб и го отупе уште еден доказ кој на кој му е у мисли поздрав :smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Биди си ти за Работнички, и така се собраа од секое можно село, зошто не и од МОГОРЧЕ....
Со што си запознает многу ме интересира? И размисли дали е провокација, прво пишуваше дека сме фрлале трансови во Вардар и сме се пичеле да одиме на Кале, сега ова...
Да не ги измеша апчињата.Ај оди во твојот фан клуб.

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Stefan Johnny Mladenoski
САМО НИЕ, САМО РАБОТНИЧКИ! 18:00h во золошка!
ЗАГРЕВАЊЕ ПРЕД ДЕРБИИ! АЈДЕЕЕ!

Господарите на градот
onaka za potsetuvanje koj kade treba da bide ;)

за припор и драчево не сте оставиле место и ви се љутат
:vozbud:
samo ides i kenjas po fan klubovive zoso si imas kompleks seljace siroto.... i kopas dezinofrmacii bidi malku po pameten i ne se umaraj so nas opsesija sme ti.... navivame za tours sto nema da izmislite c c c bedni ste :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Управата на работнички побарала утакмицата место на 5-ти да се игра на 6-ти Март.....бидејќи нивните навивачи купиле карти за на оливер :)))))
е педери педери ни вие не сте тоа што бевте!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
samo ides i kenjas po fan klubovive zoso si imas kompleks seljace siroto.... i kopas dezinofrmacii bidi malku po pameten i ne se umaraj so nas opsesija sme ti.... navivame za tours sto nema da izmislite c c c bedni ste :)

Се гледа дека си седмо према осмо летото и затоа незнаш зашто ве дупиме за торус

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Се гледа дека си седмо према осмо летото и затоа незнаш зашто ве дупиме за торус
ejj ziti se neznam a ? aj prosvetli mi e ziti se .... supak eden znam zasto ali toa e vie za sitinci se fakate.... vasa najnova glupost e koga eden vas clen prasa ZASTO NA THE LORDS POZADINATA OD TRANOST BIL CRN KOGA ONI NEMALE CRNA BOJA ova e dokaz kolku ste glupavi i se umarate so sitnici zoso neznaete za sto da se fatite poprvo zoso si imate kompleksi.... ps prasaj ja majka ti kako i ide gzot od gjorce prema vlae pa se do centar :D i ne sum kopuk za razlika od tebe seljak !

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Една слика илјада зборови...

И што со сликата ?

Морам да признаам ЦПБ мудро и вешто во последно време прават јакнење на групата. Тактички потези, кои им се исплатеја, се покажуваат како пресудни за нивниот подем.

П.С. А вие сами сте си виновни за некои работи, допрва ќе ви станува чудно „зошто е ова вака, зошто е тоа така“ :wink:.

Aма тоа е кога „ шта зна дете шта је чоколада“ :).

Поздрав !

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Управата на работнички побарала утакмицата место на 5-ти да се игра на 6-ти Март.....бидејќи нивните навивачи купиле карти за на оливер :)))))
е педери педери ни вие не сте тоа што бевте!!!
dosadno e sekoj pat koa se logiram samo vie serete tuka ... pa ne e ova fan klub metalski zavod TITO , ova e fan klub rabotnicki ... dajte veke ne umarajte ve molam

--- надополнето ---

И што со сликата ?

Морам да признаам ЦПБ мудро и вешто во последно време прават јакнење на групата. Тактички потези, кои им се исплатеја, се покажуваат како пресудни за нивниот подем.

П.С. А вие сами сте си виновни за некои работи, допрва ќе ви станува чудно „зошто е ова вака, зошто е тоа така“ :wink:.

Поздрав !
fala mnogu prijatno rabotava ... ;)

Член од
24 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
46
И што со сликата ?

Поздрав !
Bev i na kale i vo park. Skoro istata slika na tribina..Sramota e za vas dvete grupi na ti go daj mi go sto si praite, premestuvanje na utakmici, prvo edniot im doagja za da im zgolemi brojka, posle drugiot mu doagja vo nedela da mu zgolemi brojka... znaci neso ne e vo red vo vasitre grupi stom imate potreba od toa, a ne kaj FA... I prethondo sum pisal na FA im fali podobra organizacija, megjutoa nivnata brojka nikogas ne bila vo prasanje.

Kajgana Shop

На врв Bottom