- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
Зашто РИП?10x10!? Младата екипа наша одат 6 души на аеродромска територија, каде педерчињата плаво-бели чекаат опремени 70 души!
СРАМ И РЕЗИЛ ЗА МАКТИФО СЦЕНАТА!
R.I.P. FA!
Зашто РИП?10x10!? Младата екипа наша одат 6 души на аеродромска територија, каде педерчињата плаво-бели чекаат опремени 70 души!
R.I.P. FA!
Ајде објасни кој поебал !!! Ми се чини дека повеќе знаеш, или грешам?Osven--Che Gevara
neznam poveke znaeme istoАјде објасни кој поебал !!! Ми се чини дека повеќе знаеш, или грешам?
Е ајде де ... “зошто’’ ... иначе коментарот е копи пасте од фб фан групата .... ни ја незнам што се случило точно кој знае нека пише!!!Зашто РИП?
Добар ученик си тиneznam poveke znaeme isto
ali brat tebe po prethodnive postovi na temava,nemoze gospod da te razbere a pa jas ic zatoa pisav osven Che Gevara....
Не можат да престанам да се смеам....Се договориле да се тепаат 10 на 10.... ЦПБ не можеле да соберат 10 души...а па ФА собрале 7 пати повеќе одошто треба хахахаха ова е вистинска слика на тоа како стојат работите10x10!? Младата екипа наша одат 6 души на аеродромска територија, каде педерчињата плаво-бели чекаат опремени 70 души!
R.I.P. FA!
Добро тоа е твое мислење, само што вистинската слика е малце поинаква од твоите филмови !!!! Ти беше во тие 70?Не можат да престанам да се смеам....Се договориле да се тепаат 10 на 10.... ЦПБ не можеле да соберат 10 души...а па ФА собрале 7 пати повеќе одошто треба хахахаха ова е вистинска слика на тоа како стојат работите
А кај била закажана тепачката? И многу ме интересира како се изброени тие 70 души? Еве Син како поупатен ако можеш одговориА што уствари е смешно у договорена тепачка да се избаци бројка 7 пати поголема ( во свое маало ) од договорената ?
По секоја здрава логика тоа е класичен пичкарски потег, али нејсе, деца ... простено им е, ко на времето, школо на школо.:tv:
Никаде не се посочив самиот себе како поупатен, коментирам тоа што тука го читам, т.е., коментирам ирелевантна работа зашто по постовиве гледам дека се работело за деца ...А кај била закажана тепачката? И многу ме интересира како се изброени тие 70 души? Еве Син како поупатен ако можеш одговори