Ke ti odbijam na godinite , sepak kako roditel te razbiram ne ti e lesno za vakov komentar da dades i tebe ti mavaat hormonite vo glava ........
И тебе како на родител не ти е лесно,зошто читаш само она што сакаш да го прочиташ. Ај прочитај ги сите мои постови одново и пополека, сепак сте постара од мене личност и можеби раководењето со компјутер ви е малце потешко. Толку од мене, не се замарам со некој на кој му е испиен мозокот од телевизиите и комшиите.
--- надополнето ---
kaj be procita deka on ti zabranuva da odis na utakmica? ali 13 godini e mnogu mal
pod 16 ne treba da se bide na tribina
prvo ne lice
a vtoro moze da nastrada toj tip
аман бе друже, одиш на утакмица, си се сместуваш на својот дел од трибинита (сигурно ако имаш 13 нема да бидеш во првите редови,ни во 2,3 или 4) навиваш и од срце го бодриш својот клуб, завршува утакмица аплауз за играчите,налево круг и правец дома. Ако има фрка имаш излез(истиот пат по кој си дошол) има слободен дел од трибината каде што ќе се повлечиш. Никој 13-годишник не би се осудил да му опцуе во лице на АСАВ па камоли да направи нешто. Остајте вие сите шо се креват вака ќе биди така ќе биди...Ајде да не бидам пак грешно сфатен или хормоните да не ми проработат,толку беше од мене.