Фан клуб: Работнички

T

ToseFamilija

Гостин
Родителу ако неможеш да го контролираш син ти сега незнам како ќе биде на 16-17 години кога ќе забегува повеќе има разни институции и болници ако неможеш сам а има и ќотек денешниве деца само ги мазите ги галите и ги пуштате да прават што сакаат па после ќе ви биде тешко треба малце ќотек да се внесе во воспитувањето ако ове не помогне тогаш Демир Хисар му е лекот !!!

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
kompleks na klipov ili nie sme gluvi ili vie ste nemi :))))))))

ne te razbiram stvarno .. 99 % od makedonskite navivachi pozajmuvaat ritam od komshiite ... ako koga ke pozajmime nie .. togas na glava se kacuvaat
eve ti primer
taka da , dosta vishe napinjas :D
nie pozajmuvame od komsiite,a vie od nas :))))
i ne samo pesni pocnavte sve da kopirate nie sme kopirale od vas koreografija pred 8-9 godini koga ti si imal 7i-8 ama ova e tazno i zalno ti sega da kopiras
1.navivanje na trening
2.ostanuvanje posle natprevar 1 saat i navivanje
3.i najtragicnoto za vas e nemam zborovi
2 minuta pocnuva pesnata :)))))

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
i ne samo pesni pocnavte sve da kopirate nie sme kopirale od vas koreografija pred 8-9 godini koga ti si imal 7i-8 ama ova e tazno i zalno ti sega da kopiras
1.navivanje na trening

:))) toa e CPB---copy paste boys

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
1.navivanje na trening
aha znaci vie go izmislivte navivanjeto na trening : )))
smeshen si ... hahaha me iznasmea :D:D:D:D:D:D:D:D:D:
taa pesna ja pee pola evropa btw !
ne ste kopirale tuku den deneska kopirate !

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
1.navivanje na trening
Аиии... ти навивање на тренинг и останувањ саат послем утакмица го нарекуваш копирање! Само колку навивачки групи низ светов одат да ги бодрат своите играчи на тренинг и остануваат послем утакмица! Нормално е некој прв да го направи тоа, неможе сите одеднаш! Крајно идиотски е тоа да го кажеш зошто вие не сте првата навивачка група која навивала на тренинг или останала 1 саат послем натпревар!
А за песнава шо ја стаи незнам многу да ти кажам пошто пошто уште немам сигурни факти за убаво да ти докажам, али песнава не почна сега да се пее, од поодамна е, тоа сум сигурен! Коа ќе најдам клипови ќе стаам!
И дај доста со ова срање, овој копираше овој не, кажав еднаш ќе кажам пак, џабе докажувате вакви глупости, никад нема да се докажете, секој си има своја вистина и секој ги гледа работите како шо само он си сака, така да дај достате со ова срање од типот вие копирате а ние не или обратно!

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
sega tepani ste ili ste tepale ne mozam da razjasnam nekoi raboti citam tuka na forumov edni vikaat ne tepaa drugi vikaat gi utepavme vo malata sala daj stav eden zazemete i resete veke ednas.
na snimkite se gleda deka ve tepaat ni malku otpor nema od spartancite 300,a zelki samo 50 ne mi e jasno nesto.
i slikata sto si ja stavil na tvojot juzer zemi smeni ja so pesnava ke ti prilega

2 minuta pocnuva :))))
sto e poloso vo navivackiot svet koreo da izvadis e edna utakmica kopiranje,a vie pesnava si ja furate si ja peete koi teski invalidi ste stanale.

pozdrav ne se nerviraj ke se najde nekoj nov kompozitor od gjorce popameten da ve vodi vas gradskite momci :)))

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
sega tepani ste ili ste tepale ne mozam da razjasnam nekoi raboti citam tuka na forumov edni vikaat ne tepaa drugi vikaat gi utepavme vo malata sala daj stav eden zazemete i resete veke ednas.
na snimkite se gleda deka ve tepaat ni malku otpor nema od spartancite 300,a zelki samo 50 ne mi e jasno nesto.
i slikata sto si ja stavil na tvojot juzer zemi smeni ja so pesnava ke ti prilega

2 minuta pocnuva :))))
sto e poloso vo navivackiot svet koreo da izvadis e edna utakmica kopiranje,a vie pesnava si ja furate si ja peete koi teski invalidi ste stanale.

pozdrav ne se nerviraj ke se najde nekoj nov kompozitor od gjorce popameten da ve vodi vas gradskite momci :)))
pustiot ti ... poln komplexi ...
te razbiram : )
samo edno ke ti kazam 5 busa ! mozete samo da sanjate

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
aha znaci vie go izmislivte navivanjeto na trening : )))
smeshen si ... hahaha me iznasmea :D:D:D:D:D:D:D:D:D:
taa pesna ja pee pola evropa btw !
ne ste kopirale tuku den deneska kopirate !
za vas go izmislivme tuka jas zboram za mkd ne mi kazuvaj za evropa bidejki sum posetil dosta utakmici gore za koi ti denes gledas na klipovi i na tv :)))
pesnata ja pee cela evropa ti retardiran si kaj nas koj ja zapeja prv ne bidi los i odma vie posle nas :))))))
vise koga ja pee protivnicka grupa ne smees da ja prepejuvas :)))
od vas merak mi e da iskopirame picinja na tribina ama gi nema za edna sezona bea sezonski vidoa so kakvi momci imaat rabota i se otkazaa kaj vi se kuckite :)))

--- надополнето ---

nie koga idevme vie togas bojkotiravte :))))

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
za vas go izmislivme tuka jas zboram za mkd ne mi kazuvaj za evropa bidejki sum posetil dosta utakmici gore za koi ti denes gledas na klipovi i na tv :)))
pesnata ja pee cela evropa ti retardiran si kaj nas koj ja zapeja prv ne bidi los i odma vie posle nas :))))))
vise koga ja pee protivnicka grupa ne smees da ja prepejuvas :)))
od vas merak mi e da iskopirame picinja na tribina ama gi nema za edna sezona bea sezonski vidoa so kakvi momci imaat rabota i se otkazaa kaj vi se kuckite :)))
prvo mn mi e jako deka mislish deka prais moabet so dete ;)
vtoro super sto si prosetal niz evropa ... :D , sigurno si bil ednas na derbi kaj komshiite i sea si mislis deka si go fatil gospod za m*da : )))
CPB e vo podem , sekoja utakmica ne ima se poise i poise ... sakale vie da priznaete ili ne ...
a pichinjata i vaka i taka nikad ne ste gi imale ... ni na tribina ni nadvor od nejze

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
i kurle malo da ti kazam nie koga idevme na derbi po 800-900 i togas bojkotiravte,a sega ste se sobrale po selana i vikate na derbi sme bile 2000-3000 :))))))
ne bidi smesen gledaj klipcinja i uzivaj

invazija :)))

daj nekoj vas klip so 20 000 gledanost :)))))))

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Околу песната што се збори кој ја крадел и како, јас се сеќавам ЦПБ ја пееа таа лани прв пат на утакмицата Работнички-Овче Поле, само што не беше баш устешна зошто никој не ја знаеше, а мислам дека и претрпе некои измени, ФА со нивната верзија искочија (барем јас тогаш ја видов) коло или две после тоа, и уште тогаш се збореше дека ЦПБ ја украле, незнам која е веројатноста ама мислам дека и двете групи ја направија песната независно една од друга

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Околу песната што се збори кој ја крадел и како, јас се сеќавам ЦПБ ја пееа таа лани прв пат на утакмицата Работнички-Овче Поле, само што не беше баш устешна зошто никој не ја знаеше, а мислам дека и претрпе некои измени, ФА со нивната верзија искочија (барем јас тогаш ја видов) коло или две после тоа, и уште тогаш се збореше дека ЦПБ ја украле, незнам која е веројатноста ама мислам дека и двете групи ја направија песната независно една од друга
na FA verzijata bese izlezena nedela dena pred toa kolo so go spomnuvas Rab - Ovce Pole, ama ti togas si slusnal neli ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom